Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 15

• 44 295
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Гризка, наи лесно е да рисуваш директно с четка и боя по фигурката Peace

Еей, то малко бъбрек в главата трябвало  ooooh! Мерси, Миме  Laughing

Фъстъче, кога стана и твойта на годинка  Sunglasses За трансферите мисля, че не е нужно да имаш маслен крем под фигурката. А вместо бои за яйца можеш да купиш специални сладкарски бои или да ползваш степчета. Сладкарски бои има на ул. Три уши, и по други места, но трябва да се разровиш из темата и да намериш.

# 151
  • София
[
Фъстъче, кога стана и твойта на годинка  Sunglasses За трансферите мисля, че не е нужно да имаш маслен крем под фигурката. А вместо бои за яйца можеш да купиш специални сладкарски бои или да ползваш степчета. Сладкарски бои има на ул. Три уши, и по други места, но трябва да се разровиш из темата и да намериш.

Хе-хе, абе растем... чак и аз не рзбрах как стана на годинка...много бързо минава времето.

Мерси за инфото... сигурно ще пробвам със степче че нямам как да обикалям за сладкарски бои, а татито много е зает и хич не му е до моите кулинарни проблеми!

# 152
  • Czech Republic
Фъстъчка според мен степчето не е подходящо за оцветяване на шоколад. Той и така е много капризен и лесно се пресича, пък ако му сложиш и степче - не знам... Или най-добре опитай с малко количество още сега. докато имаш още време, а не чакай в последния момент, защото според мен може да се получи гаф. За трансфера не е нужен маслен крем под него.

Porsha моите съболезнования за баща ти! Cry Разбирам, че не ти е до празнуване!  Sad

Иначе, тортата е чудесна - семпла и елегантна!   bouquet

# 153
  • София
Фъстъчка според мен степчето не е подходящо за оцветяване на шоколад. Той и така е много капризен и лесно се пресича, пък ако му сложиш и степче - не знам... Или най-добре опитай с малко количество още сега. докато имаш още време, а не чакай в последния момент, защото според мен може да се получи гаф. За трансфера не е нужен маслен крем под него.

Намерих боя за яйца, но пише че има сол... и не пише, че е за сладки и е безвредна.  ако пробвам с малко боя дали ще стане? не държа да е наситен цвят, по-скоро искам да е различно от бяло...

а иначе ако трябва да е наситен цялата боя ли да слагам...

# 154
  • София/Сливен
Не я слагай щом е със сол.

# 155
  • Бургас
Наталина,тези рецепти в списание " Моето дете" твои ли са?За фалшивите бонбони Рафаело,и Меденото тесто.  chef  bouquet

# 156
Записвам се и аз ,от 2 седмици само чета и се вдъхнових за направата на 2 тортички,страхотни сте всички Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 157
  • Czech Republic
Наталина,тези рецепти в списание " Моето дете" твои ли са?За фалшивите бонбони Рафаело,и Меденото тесто.  chef  bouquet

Да, elmi73, мои са - една дама която пише тук(няма да я издавам Mr. Green) ме помоли за някакви коледни рецепти:)

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 18:33 от natalyna

# 158
  • на брега на Дунав
vst_80, наистина разликата от първата тортичка е огромна, супер е!
Porsha  Hug, много хубава тортичка   bouquet
Момичета и аз имам повод да се отчета днес. Майка ми е рожденничка и правих тортичка да почерпи колежките. Вътре е тортата с рула.

близък план на цветенцата  Mr. Green

А това е чийзкейк с вишни, който правих за свеки за почерпка на колежките  Mr. Green

# 159
  • под тепетата
КорНиШонка,невероятни са....гледам,гледам и не мога да им се наситя   bouquet

# 160
  • Варна, морето и сините вълни!
Корни, невероятна си отново!

# 161
КорНиШонка,супер е тортата!Много нежна! Hug
А цветята?Като истински #Crazy
Ох,кога ли ще ви достигна...........и аз! Joy

# 162
Корнишонка, невероятни са!!!!!!!!

А да те питам тези цветенца - формички ли имаш за тях? И малките и големите с които е "наръсен" шаршафа?  И този префектен бял цвят как го постигна? С млечния марципан ли?
Каква е тайната на "повдигнатото"

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 22:24 от Nelly Dieva

# 163
Страхотна !  chef

# 164
  • У дома
Леле Корнишонка, нямаш стигане. Страхотна торта!!!

Ето я и моята за днешното парти

Общи условия

Активация на акаунт