Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 15

• 44 265
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • София
Пак сте направили чудесии! Браво!

Аз днес ходих в магазинчето на Кадемлия и там видях тези крачета, с които се слагат в първия етаж на тортата, за да държат втория. Имаше различни видове - най-евтините бяха пакетче с 12 бр. за 5.10 лв.
Пошовете бяха в пакети по 100 бр., 15 лв., но ми се видяха твърде много бройки и не инвестирах тая седмица в това  Confused
Иначе имаше и малки разфасовки натурален шоколад - по 1 кг. и много съм  доволна, че си намерих  Simple Smile

# 167
Лелеееееееееее страхотийки  chef  chef  chef  bouquet  bouquet  bouquet

# 168
Ето го моя първи успешен опит в направата на торта Simple SmileБлагодаря за ценните съвети научени от вас!!!

# 169
Корни, Атланта нямам вече думи да изразя възхищението си от вашите творения... Hug
Корни повдигането е с клечици или си приложила някакъв друг трик?Не ми се вярва да е само залепено, чаршафчето изглежда доста тежичко?Ако може да разкриеш тайната, че за първи път виждам нещо подобно?

dianapak, добро начало, само, че ако можеш да постнеш малко по голяма снимка?

# 170
Корнишонка, Аталанта, Дианапак, - страхотни неща за празниците!!! Hug  bouquet

# 171
  • София/Сливен
Ето на dianapak

Много хубави торти, поздравявам ви, момичета!

# 172
  • у дома
Корнишонка, невероятни са!!!!!!!!
А да те питам тези цветенца - формички ли имаш за тях? И малките и големите с които е "наръсен" шаршафа?  И този префектен бял цвят как го постигна? С млечния марципан ли?
Каква е тайната на "повдигнатото"

и аз искам да попитам за белия цвят  Thinking dianapak, а и за твоето покритие как постигна този бял цвят?

наистина последните няколко споделени торти са невероятни  Hug  bouquet решила съм да опитам трансфер, да видим дали ще се справя, че тортата ще е за специален повод  Grinning

# 173
Atalanta,разкош!!! Hug
И аз съм решила да правя торта с цветя,но първо ще посетя магазина на Кадемлия,за да се пооборудвам малко Wink
dianapak страхотен първи опит!И аз съм в този отбор-на начинаещите. Peace
КорНиШонка,хайде разкрий тайната за цветята отгоре! newsm20

# 174
  • Варна
Ееее момичета просто останах без думи.

Тортичките са превъзходни!!!

Мисля, че се е разисквало, но дали във Варна има подобни комплекти с фигурки на цветя? След 6 месеца и аз ще имам комплекта на Уилтън, но като ме засърбят ръцете да направя нещо трябва да се чудя с какво да украсявам и какви шаблони да си правя. Но ще дерзая.

# 175
Някой може ли да ми покаже на снимка този комплект на Уилтън за цветя, искам да си го поръчам, но ми трябва визуализация.

# 176
# 177
  • при палмите и алигаторите,FL
искам и аз такъв комплект, някакви идеи как да се сдобия с него newsm78

# 178
Само в Англия ли го има?

# 179
  • София/Сливен
В Щатите, в Канада, и в София. Mr. Green

В София е 70 лв.

Общи условия

Активация на акаунт