Отговори
# 195
SLADKA MAMA от първи ще се местим в нова квартира която е в Илинден, точно до кино Арена и не съм ходила още до северния парк. хубаво ли е. Сега живеем в Манастирски ливади и Южния парк е до нас, ама честно да ти кажа много е занемарен и мръсен, хич не ми харесва, иначе ще се радвам много ако се засичаме там Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Lara мерси за куража Simple Smile

# 196
  • Пловдив
Тодоран, добре дошла!!! Лека и безпроблемна бременност!!!   bouquet
Акварел, Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 22:04 от Lara1

# 197
Lara1 , благодаря ти!  Hug
  bouquet

# 198
Акварел,там където ще се местите в Илинден е близо до Западен парк,Северния е в Надежда.Не знам как е в момента в парка.Като деца често го посещавахме,но това беше много отдавна.Аз съм израсла в Люлин и западния парк ни беше много близко.
Сега живея в Надежда.

Нека ако има момичета от Илинден или кварталите около него да споделят впечатления за парка.

# 199
Опа объркала съм парковете, ама като не съм ходила така е  Embarassed
Да ако има мами от Илинден да си казват  Wink

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 23:52 от Aquariel

# 200
Добро утро на всички.
Днес дават хубаво време,така,че ще чакаме слънце и да ходим по разходки за по лесно раждане Grinning
Тодоран ,добре дошла.
След седмица съм на фм и вече нямам търпение док да каже ,че всичко е шест и да потвърди за трети път ,че е момченце за да се започва с покупките и да пълним албума с бебешки нещица. Party

# 201
Добро утро! Ася, беше споменала, че имаш от януарските мами списък на необходими неща за посрещане на бебето? Би ли ми го пратила? За да не го търся и аз? Момичета...простете ми ако ви е чудно....но бихте ли ми казали как точно процедират вашите лекари при ФМ? Значи докторът ми тук, към здравна каса....не съм го чула да споменава, само иска да ме оставя в болница. Другата ми лекарка всеки път ми показва бебето, кое къде е, какво е, колко е голямо, и си отбелязва в една таблица на листа за посещение всеки орган.........Дали това имате предвид? Ох....тотално се обърках. Днес съм по-добре.....дано всичко се оправи с този мой корем. Лек ден, усмивки и позитивно настроение, мами!

# 202
  • София
Добро утро на всички ранобуднички като мен Simple Smile

Дааааа КРИСИ днес се очертава прекрасно временце Simple Smile Аз смятам след малко да излезна на разходка да пия кафе с една приятелка и да поразгледам един голям магазин за колички Simple Smile

Че нали днес съм на ФМ и толкова нямам търпение, че предпочитам да излезна защото вкъщи съвсем ме хвяща съклета Simple Smile

Относно списъка, може ли да ви помоля да ми го пратите и на мен Simple Smile Или може да се вземе от техните темички....?

# 203
Doly моля те кажи ме как протича ФМ?

# 204
  • София
Ами да ти кажа не съм много сигурна аз досега не съм ходила, но доколокото знам на коремен ехограф се оглеждат органите на бебчо, мозък, коремче, гръбначния стълб .... т.е. гледат дали всичко се развива наред, за разни малоформации.

Това знам аз, не съм чувала да те приемат в болница за това, това си е просто преглед на ехограф. Довечера съм на преглед и след това ще пиша как е. Виж твоята лекарка може да го прави поетапно, не на един път всичко и затова да си отбелязва, .... незнам. А може пък и такава да си й е практиката, а на за ФМ да те гледа по-нататъка.
Надявам се да съм ти помогнала, недей да се шашкаш, питай си я, това  твое право, изследването не е задължително, но е твое право да поскаш да ти бъде направено.

Моята лекарка която ми води ЖК не прави ФМ, но на миналия преглед понеже вече бях в 17 г.с. и ми каза какви изследвания се правят, за какво са и на къде може да ме насочи, ако искам да си ги направя. Каза ми че за мен не са задължителни, но аз поисках да си ги направя, тогава тя ми даде тел. на доц. Томова и каза че тя прави ФМ, а иначе си ми обясни за БХС в МД, мерихме бебо и отидох.

# 205
  • София
Ох забравих....Simple Smile Иначе мен всеки път ме гледа по този начин. Показва ми бебо, кое какво му е и ми обяснява, ама това не е фМ, поне доколкото аз знам.

Дай да изчакаме да се посабудят и другите мами, някой на която й е правено вече ще ни обясни, защото и аз не съм много наясно Simple Smile

Ася за списъка на януарките те там са 4, кой точно имаш предвид?

# 206
Здравейте и честит първи сняг на Варна!!!! То пък един сняг.......мани-мани! По въпроса за пишкането-предната седмица като бях на преглед и доки ме гледа на видеозона и се засмя и вика: "Ха, все още имаш пикочен мехур!!!", ама майтапа на страна-точно през 15 минути съм в WC-то!!!! Аман бе.
Аз съм кръвна група 0+ и моя хубустник и той същата-поне едно нещо да ни е наред и на двамата!
А иначе почвам да се притеснявам-ами вие всички пиете накакви неща, дето да не говорим, че не съм ги и чувала даже.......а аз нищо не пия, ама НИЩООООО, това дали е лошо? Даже и витамини нямам изписани! До сега са ми правили 2 пъти изследвания на кръв и урина (през месец всъщност) и живот и здраве другата седмица ако ми излезе късмета съм на ФМ........чаооооооо

# 207
Mirror,аз все още не съм била на фм,но доколкото знам в 19,20 г.с. е най подходящо време да се направи.Това е като обикновен преглед с ехограф само ,че много подробен  и се оглеждат всички органи на бебчето дали добре се развиват.Който е ходил да сподели.
 doly_dog ,за количките аз мисля да си харесам от тук  модел и да проуча как точно става с поръчките от чужбина ,защото са на половин цена.това не мога да си обясня, ние ли сме най богати? Една позната си е поръчала количка на грако от америка ,която тука е 1000лв, а от там са и изпратили количката +кошче за спане +всякакви принадлежности за количката ,всичко за 1000лв.
Моя мъж пътува често в Италия /даже тази сутрин замина и ще съм сама цяла седмица Cry/ и съм му поръчала ако има време да погледне как са там цените на тези модели ,които съм харесала.Като може да се купи маркова количка на цена 300,400лв -защо не?

# 208
Doly прати ми някой да не се ровя, или ми прати линка от януарските мами. Забравих да ви кажа, че снощи за първи път съпруга ми усети бебето, защото досега само аз си го усещах. Сега обаче явно е по-силно бутнало и той го усети....е, само веднъж, но е нещо!

# 209
Криси мерси, преди коледа ще ходя на преглед в стара загора и ще питам вече...

Общи условия

Активация на акаунт