Коледа наближава!

• 6 354
  • 98
  •   1
Отговори
# 90
Ще дойда с удоволствие! Мога да бъда там в 9ч. Моля само за точен адрес или указания как да намеря Дома. Какво  необходимо да взема? При нас продават много сладки малки коледни джудженца и дадо коледовци пълни с бонбонки, ако е удачно бих купила каквато бройка трябва.  Hug

# 91
няма да мога да дойда
ние сега и другата седмица сме по чудо с направление на фитнес и часовете ни са цялята сутрин
но имам Медико купено за тях и на 16 ще го дам на Йосарян

Hug

# 92
Хммм. дайте ми моля адрес, на който да мога да изпратя пакет памперси?

# 93
За съжаление, вчера научих, че следващата седмица трябва плътно да съм на лекции /студентка съм/, защото преподавателите ще дават заверки. Няма да мога да дойда на коледното парти, а толкова много искам. Моля някоя от мамите, които ще присъстват да ми пише на лични, искам да купя памперси или каквото друго е нужно за децата.  Hug

# 94
Аз ще пробвам да дойда да помагам за обличането.

# 95
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Днес се срещнах с директортката. Уточнихме някои неща, искам да ги поговорим с вас в неделя на нашето коледно тържество.

# 96
  • София
Ще поговорим Вале!!!
И за организацията ще говорим нали? Време е вече да я учредяваме.

# 97
Ще поговорим Вале!!!
И за организацията ще говорим нали? Време е вече да я учредяваме.

Чакам я с нетърпение  Peace Peace

# 98
  • София
Сега виждам, че сте уговаряли за днес някакви неща, трябваше да ми се обадите, просто съм пропуснала темата... Ще се опитам да дойда. Друг път звънкайте, знаете че искам да помагам, но ми трябва по-отрано да знам, за да се организирам.
И къде съм се наканила да ходя, то днес е било 18, направо съм сърдита да знаете организаторите, трябваше по-силно да викате за този празник!!!!

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 23:57 от Mama Igi

Общи условия

Активация на акаунт