Бебче в коремче силно рита, предрича ЯНУАРСКА радост то честита!

• 13 399
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
За да не се чудят момичетата в БГ какво имам предвид под "американски класификации" ще дам любопитни примери: Тук пералните нямат градуси, а настройките на водата са "студена, топла, гореща". В хладилника също няма градуси, а на копчето за настройка пише: "студено, по-студено, най-студено". Та така и за матрачетата - класификацията е: "твърди, по-твърди, най-твърди". С една дума колкото по-малко мислиш, толкова по-добре Simple Smile
Хахаха  hahaha
Не се учудвам  Joy Категориите топло-студено, твърдо-меко се учи в детската градина  Laughing и това е базата, която се използва при указанията за ползване на уредите от американците  Wink че ще се объркат от градусите  Crazy

На мен ми е малко рано да пера дрешките, а и ми се иска навън да изсъхнат, че ... отопляваме се с камина с водна риза, и като сложа влажните дрехи на сушилника в стаята понякога много гадно се запарва прането  Sick

Ewito, и нашият компютър плаче за нов монитор  Rolling Eyes Трепти и в един момент става черен екран и незнаеш кога ще се появи пак  ooooh!
Но пък сега за него не ми се отделят пари  Naughty

За дрехите за изписването - май аз най-леко смятам да облека бебчето  Rolling Eyes Само да не объркам нещо, и да си простудя детето  Praynig
Смятам да е с боди (незнам с какъв ръкав), отгоре едно цяло розово с дълъг ръкав и крачоли, има и едно малко пухено бяло палтенце за отгоре, шапчица и това е.
Имам и една мекичка пелена и мекичко малко одеалце, ама как ще го увивам това дете .. незнам  Tired
Ако е голям студ може и да променя нещо, ама този тоалет много ми харесва и иска да е с него  Heart Eyes

# 181
добро утро и от мен Hug

# 182
Добро утро!
 Лусесита, честита най-голяма радост!!! Желая ти малкия Стефан да расте здрав, умен и послушен за радост и гордост на мама и тати!!!
Май вече трябва да стягаме багажа за болницата. А аз от няколко дни само раждането ми  е в главата, но е още мнооого рано. Докторката ми каза, че след 10 януари вече може, ама знае ли човек? Party
Лека седмица на работещите момичета!!! Hug

# 183
добро утро!  Hug
Lusesita да сте живи и здрави с малкия Стефан - много радост и късмет!!!   bouquet

# 184
Добро утро, момичета!!!

То покрай тези новини и мен почна да ме хваща шубето да не родя по-рано. Мисля да не влизам толкова често в форума Rolling Eyes, че започнах нещо да се гипсирам  newsm17 и въобще да не ми се работи вече. Аз от държавната ми работа съм в болнични, защото преди месец бях почнала да вдигам кръвно. Но си ходя на другите работи, и в моя офис мисля да си седя до към 23 декември. Моето секцио е за 3 януари.

Ханна, и аз мисля да облека малката горе-долу така, само че вместо палтенце - имаме една хубава плетена жилетчица. И отгоре това одеалце, тип испанско, както го наричат. Мисля, че е добре. Пък и ние не сме далече от болницата и с колата...

Сега се сещам, може когато ви донесат вашите и на бебчо дрехи за изписването, да ви донесат и едно шишенце с преварена вода със малко захар вътре. Това е ако ви чака по-дълъг път с колата, пък и не само. Все пак на бебчо може да му се допие.

Това е засега от мен! Приятен снежен ден от мен на всички!  madnoel

# 185
  • Пловдив
Цитат
Сега се сещам, може когато ви донесат вашите и на бебчо дрехи за изписването, да ви донесат и едно шишенце с преварена вода със малко захар вътре. Това е ако ви чака по-дълъг път с колата, пък и не само. Все пак на бебчо може да му се допие.

Naughty Против това съм, но това е само мое мнение.

# 186
Melany, даването на вода вече се отрича, какво остава за захарта.
Билирубинът, на който се дължи жълтеницата, се отделя не чрез уринирането, а чрез по-честото акане на бебчето.
Така че наливането му с др течности освен кърма/АМ се обезсмисля.Само му се натоварват бъбречетата.

# 187
Ханна, Филипа, да разбира се. Аз нямах такова шише, но си спомням, че на някои майки им бяха донесли, ако бебето се разплаче по пътя - за всеки случай.

Ние бяхме само на кърма, аз доскоро като четях това АМ даже незнаех за какво става въпрос.

# 188
ДОбро утро и от мен Heart Eyes

Днес вкъщи мерише на палачинки Flutter Изненадах мъжлето понеделнишки и на него хич не му се тръгваше на работа.
Ето и на вас една виртуална почерпка от мен и Мопси

А вчера мъжът ми сервира, че не било хубаво да се купува предварително за бебето и аз така се смарънгясах, че си легнах сърдита и тази сутрин му обясних, че неговите колеги не разбират нищо от духова музика и не може да купуваме след раждането, защото бебчо няма да има дрешки, а и да не си помисля да ми краде радостта от пазаруването. Така де!  Crossing ArmsПосле с това кърмене през три часа, кога ще ходим на пазар и на кого ще оставим няколкодневно бебе  newsm78
та такива са ми болките на мене. иначе се чувствам превъзходно и някак си в леко тръпнещо очакване като гледам как се топят дните от лентичката в подписа ми  Flutter

# 189
  • Карлово
Тедсан, то няма и да имаш сили да обикаляш по магазините първите дни. Аз първата седмица вкъщи даже по пижама се разхождах, защото спях с бебето постоянно. А да избираш дрешки наистина е невероятно преживяване. Аз се чувствах все едно за кукла купувам Grinning
шишето при изписване-ако е жадно бебето, нали мама има цица Mr. Green
Мирка, а дали ще можеш да ми дадеш размерите на това одеалце при разгънато положение, да знам струва ли си да купувам

# 190
  • София
Добро утро и от мен.Аз сега пристигам в офиса за последната ми работна седмица и нямам търпение да дойде края и:)
Тази сутрин осъмнахме с доста сняг,та станах по-рано да чистя колата,а татито ме отмени с воденето намъника на ясла:)
Пожелавам ви успешна седмица и въпрки че много се зарадвах на новината за сина на Луесита,нека ние си дочакаме термините!

# 191
Пожелавам ви успешна седмица и въпрки че много се зарадвах на новината за сина на Луесита,нека ние си дочакаме термините!
Слънчоглед, и аз това си пожелавам всеки божи ден. Но мисля, че въпреки всичко сега ще започнем да се оглеждаме подозрително една друга и да се питаме коя ли ще е следващата. Мен малко ме хваща шубето, а чакам мъничето с толкова нетърпение.. 

# 192
За дрешките постоянно сме в конфликт, не е хубаво от рано, но все пак 2 седмици преди събитието трябва да имаш основни неща, не може бебето да седи голо.
Тя майка ми ме успокоява, че те щели да накупят, но аз не съм много съгласна,,искам аз да си ги избера нещата.
Но креватче и количка няма да взимам, докато не се роди, ще спи на голямото легло с мен няколко дни, не мога да гледам празното креватче предварително, струва ми се много гадно.
А пък и количка може да се изчака 1-2 седмици, аз докато се осъзная, едва ли ще хукна на разходки от втория ден, пък и в този студ, къде ще го кърмя, ако се наложи.
Това са си мои разсъждения де!
Няма нищо лошо и да си накупиш всичко, мо пък от друга страна ако някой, който иска да види бебето му купи нещо, което вие вече сте купили.
Де да знам вече, мамите с опит могат да кажат повече, въпреки че сигурно при всеки е било различно.

# 193
  • Карлово
Аз вече втора бременност и така и никой не ми каза защо точно не е хубаво да се купуват дрешки преди да се роди бебето.  newsm78 А за второ дете как стоят нещата, особено в моя случай, когато си имам почти всичко, да ги изхвърля ли? Извинявайте, но наистина много се ядосвам на бебешките суеверия, особено когато нямат отговор. А на баби и татковци, особено превъзбудени от появата на наследника, хич не е добра идея да се разчита. Продавачките само чакат такива купувачи за да им пробутат неинтересна стока. На една приятелка така таткото беше купил 20  Shockedчифта ританки, които се оказали малки на новороденото, ама като не разбира човека и разчита на уж компетентно мнение. А и я си помислете нашите прабаби дали са купували от магазин или сами са си плетяли и тъкали дрешките, дядовците са сковавали люлките, и всичко това след като се роди бебето, хайде бе.
Ако тръгваме за родилното с лошите мисли, защо тогава изобщо забременяваме?
Още веднъж се извинявам за резкия тон. Обичам ви и нямам нищо лично в изказването ми Hug Heart Eyes

# 194
  • София
микки,чудесно си го написала:)

Общи условия

Активация на акаунт