Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разгранича фалшивите подготвителни контракции от тези, които изискват спешен разговор с лекар?
Какво означава постепенно изтичане на вода и какво да правя, ако се усложни?
Как мога да облекча запушения си нос и синузит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разгранича фалшивите подготвителни контракции от тези, които изискват спешен разговор с лекар?
Истинските контракции на раждането са болезнени, първоначално продължават около 15-30 секунди, стават по-дълги с напредването на раждането и не се влияят от лекарства. Фалшивите контракции обикновено са безболезнени, нередовни и спират при почивка или смяна на позицията. Ако имате съмнения, винаги е най-добре да се консултирате с лекар.
-
Какво означава постепенно изтичане на вода и какво да правя, ако се усложни?
-
Как мога да облекча запушения си нос и синузит?
-
Каква е срокът на годност на Контратубекса след отваряне на тубата?
-
Каква марка количка сте избрали?
топчица 

. Незнам момичета, при вас как е, как се чувствате и понеже нямам опит ще ви попитам - кога и как мога да разбера дали фалшивите, подготвителни контракции са наистина такива, или положението е за спешен разговор с доки?
И все пак да Ви попитам какво смятате за замразяването на стволови клетки. Четох доста по въпроса и много се двуомя какво да направя. От една страна ми се иска да го направя, но от друга като знам как стават нещата се чудя дали това не е поредната пирамида. Как да съм сигурна ,че ако не дай си боже след време ми потрябват , действително ще ги има.
Парите никак не са малко. Някой мислил е е по този въпрос и къде се е насочил. Аз знам само че замразяват в частните клиники, имаше и сайт за замразяване в Швейцария, но сайта нещо не работи.
.
Знам ли, аз си се притеснявам,.
Дано няма нещо дето не ми го казва. Иначе сме вече 2, 100 кг, уж трябва да съм 33 седмица, обаче отговарял по размери за 35та.