Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разгранича фалшивите подготвителни контракции от тези, които изискват спешен разговор с лекар?
Какво означава постепенно изтичане на вода и какво да правя, ако се усложни?
Как мога да облекча запушения си нос и синузит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разгранича фалшивите подготвителни контракции от тези, които изискват спешен разговор с лекар?
Истинските контракции на раждането са болезнени, първоначално продължават около 15-30 секунди, стават по-дълги с напредването на раждането и не се влияят от лекарства. Фалшивите контракции обикновено са безболезнени, нередовни и спират при почивка или смяна на позицията. Ако имате съмнения, винаги е най-добре да се консултирате с лекар.
-
Какво означава постепенно изтичане на вода и какво да правя, ако се усложни?
-
Как мога да облекча запушения си нос и синузит?
-
Каква е срокът на годност на Контратубекса след отваряне на тубата?
-
Каква марка количка сте избрали?
РАДВАТЕ ЛИ СЕ НА ПУХКАВИЯ СНЯГ
МН.Е ПРИЯТНО ДОКАТО СИ ПИЯ
ДА МУ СЕ ЛЮБУВАМ ОТ ВЪТРЕШНАТА СТРАНА НА ПРОЗОРЕЦА ЗАЩОТО НАВЪН ИМА ОСТЪР ВЕТРЕЦ
СЛЕД МАЛО МАЛКО ЩЕ ПОРАБОТЯ
ЧЕ СЕ ОЛЯХ АМА МОЯ КАТО Е НА РАБОТА НЯМА С КОЙ ДУМА ДА СИ КАЖА С НЕГОВИТЕ НЕ ГОВОРЯ ЧЕ АЗ КАЖА ЕДНО ТО ИЗЛЕЗЕ ДРУГО ИТЪЙ ВЪРВЯ И МЪЛЧА КАТО ПУКЪЛ

Големи са сладури.
Снощи не съм могла да заспя до 01:00 часа...въртене въртене...няма почивка това бебе.
малко е студеничко ама нали съм си у дома с
видях и аз сняг таз година , че все да се топи.