майчинство и детски за близнаци

• 72 647
  • 887
  •   1
Отговори
# 210
Благодарности още веднъж на вси4ки,които се борят за каузата-БЛИЗНАЦИ в БГ и най ве4е за факта,4е постигнатото няма ли4но да ги облагодетелства-това е рядко срещано явление.
днес изтеглих детските на дъщеря ми е са 18 лв-явно са за декември,както писа mama_hero

# 211
Благодаря ви, момичета, за подкрепата Hug

Дано тази година да имаме още по-големи успехи. За мен лично най-големия успех би бил ако успеем да се преборим с колите по тротоарите и условията за придвижването в градска среда, защото това най-много ме изнервяше и ми тровеше живота, докато ги разхождах с количка, но и за съжаление решаването на този проблем не е никак лесно.

# 212
аз с удоволствие се включвам - ако има нужда от помощ свиркайте за какво точно!! от края на април месец излизам в болничен за новото бебче така че ще съм още по-свободна да помагам  bouquet

# 213
Права си Мишленце!
Аз напоследък започнах да оглеждам с други очи тротоарите и обстановката в нашия квартал. На много места липсват изобщо тротоари, другаде пък има паркирани коли. Или пък тротоар 90 см по средата му стълб за осветление, високи бордюри... Всички знаете за какво говоря.
За съжаление това изисква доста добра воля от страна на управляващите, а и не само това - необходими са и средства.

# 214
Double with Cream , Благодаря много за отговора!  Hug Честно казано вече много ми писна от тези документации - луда станах!  #2gunfire И нали не се подават документи всеки месец, а само веднъж годишно?
А да те питам, каква декларация трябва да подавам, нещо се обърках. Аз само давам болничните при работодателя и това е. И знам, че в края на 9-те месеца трябва да подам молба за удължаване на майчинството - така беше при първото ми майчинство.  newsm78
Декларацията е за получаване на детските и се подава веднъж годишно с удостоверението за доход, за което по-горе ставаше дума

# 215
Деси, аз ще подам тези дни в работата декларация за майчинството до 9-ия месец. Болничния, който ми даде педи-то изтича на 11.02. и след това трябва да подам декларация за оставащите дни до края на 315-е дни.

Да ви попитам за еднократната помощ за раждане. На мен трябва да ми дадат 400лв, защото родих мин. година, има ли срок за подаване на молбите и актовете, защото още се туткам и не подавам необходимите документи newsm78. Трябва ли да нося официален документ от банката, където е сметката ми Rolling Eyes или само да кажа номера и? Благодаря ви предварително за отговорите.

# 216
  • София
Каси, и аз скоро подадох за еднократните помощи- трябва ти само номера на банковата сметка. На мен не са ми искали документ от банката. Дадох също и актовете за раждане-оригинали  Peace

# 217
  • София
  Срока е до три годишна възраст на малките, аз също още не съм подала  Embarassed

# 218
  Срока е до три годишна възраст на малките, аз също още не съм подала  Embarassed

Така ли? Аз не искам да ги вземам сега, защото ще ги изхарча, просто съм такава прахосница Close Twisted Evil. По-добре като закъсам съвсем тогава.  Hug

# 219
  • София
А пък на мен жената там ми се скара , че късно идвам  Shocked  И аз се смутих А ако знаех щях да я  #2gunfire

# 220
А пък на мен жената там ми се скара , че късно идвам  Shocked  И аз се смутих А ако знаех щях да я  #2gunfire

Хехе, пука ми, че ще ми се скара. Да не си ги вади от джоба тези пари. Аман от такива чиновници.  #2gunfire

# 221
  • София
Да направя една малка поправка- ДА искат документ от банката. Днес мъжа ми е ходил да взема актовете за раждане е са му казали да занесе иначе нямало да ни преведат парите. А той изрично беше питал дали трябва и те му казали, че не. Направо ми иде да ги  #2gunfire тези чиновници.

# 222
  • София
  Какво я бърка нея кога ще си подам документите, ама ха. Вече и аз ще почна да се карам, само да посмее някоя да ми направи забележка...

# 223
Aila, ако искаш да отидем заедно да подадем документи, когато решиш!  Grinning

# 224
  • София
  Каси добро предложение, но първо трябва да се натуткам да си сменя личната карта, и постоянната адресна регистрация, че още си се водя в Пазарджик  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт