Снежна буря вън увива,мама нежно МАРТЕНЧЕ завива!

• 10 500
  • 280
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Дейзи, много гушки от мен имаш.  HugДано да се размине работата.  PraynigКураж, мила, и здрави нерви. Hug Hug Hug

# 31
Мами, Магдаленка в момента си хапва яденето сама с лъжица за първи път  newsm68
Знам, че за някои от вас това вече си е нормално, но при нас е за сефте и съм много щестлива  newsm47 И то си хапва съвсем добре и дори не се цапа...много  Laughing
Само да не й е уроки, пу-пу  Grinning

# 32
Привет  Wink
Ей всеки ден има болно детенце  Sad хайде от утре само здраве  Praynig
Дейзи, бързо се оправяйте и тази вечер без резстроени стомахчета  Wink между другото защо не пробваш билката Камшик, препоръчват я при разстройство, аз я давах лятото и имаше ефект  Peace
Джейн, голями притеснения сте имали, добре че всичко е ОК  Hug
Мила, този дадо Коледа от аватара го сложих заради Или, че да му показвам нагледно как ще влезе през комина, че той го търси под дивана, там е всичко изгубено  Joy А най много му харесва Йори на Деси М  Laughing
Зоуи много гъзи ютия  Wink при пристъп на кашлица съм чувала да се изнесе детето на чист въздух за 2-3 минути и хайде вече да се оправя  Hug
Ама  Ели става все по красива  Wink много сладки снимки  Peace
Веси ами честито ви "захранване" и мамина отмяна  Wink

# 33
Ох, и моите са болни...и двете Галя кашля , Катя е със сополи. Утре сме на лекар, дано се разминем леко.Стискайте ни палци, че ми става лошо вече.

# 34
  • Варна
Ели,  Praynig Hug

# 35
Дейзи, Яни, Кате  Hug Айде стягайте дребосъците да оздвавяват вече  Heart Eyes

Веси, браво на Маги!

На Кристина напоследък й е хоби да сипва вода от шишето си върху един шкаф и след като хууубаво я размаже с ръце (и ръкави), взема една кърпа от кухнята и бърше мокрото. После всичко това се повтаря  #Crazy Резултатът е идеално почистен от прах шкаф и мокри ръкави ooooh! Освен това ме имитира, когато си слагам червило, сенки, пяна за коса. Седи срещу мене и се кипри. И по някое време казва "аааауууу". Тази сутрин й вързах кукуригу и нали не й се случва често, понеже няма много коса милата, тя се впечатли и реши, че трябва й баща си да събуди, за да я види. Влиза в спалнята със замах, отива пред него и почва да "ауууу"-ка до безкрай. Накрая се събуди баща й и докато се светне, че трябва да й се повъзхищава малко, тя през цялото време се чупеше в кръста и повтаряше "аааууу".  hahaha Joy Joy Joy

Момичета, другата седмица майка и татко ще идват от Русе. Не е сигурно, но ако дойдат, няма да мога да дойда на срещата. А така се бях наточила значииии  Crossing Arms

# 36
  • Бургас
Привет от мен!
Желая само здрави дечица и още по-здрави нерви!  Wink И моя като е болен повече от 2 дена изкуквам, ама... няма как, те миличките така си реагират - с плач
За завиването - Алекс миналата зима спеше със чувалче. Тази зима много се отвива, купих му нов, по-голям - 110 см. Първата вечер като му го сложих протестираше, но вече свикна. Сега спи по-спокойно, не се мята из цялата кошара. Пък и аз спя много тежко, в другата стая и да се размърда, не мога да го чуя.
veselina_s_p моя син все още не се храни сам. Взима в ръка парченца храна, но с лъжица още не умее, а и не виждам желание от негова страна. И водата си пие още с биберон. Май аз съм за бой. Баткото като навърши 1 год. и изхвърлих всички биберони и шишета. При вас как е, момичета?
Май дълго стана като за първи път  Embarassed
Лека и успешна нова седмица! Hug

# 37
Здравейте!
От вчера и ние сме в бройката с хрема,Яна плака цяла нощ от запушеното носле...ще видим какво ще излезе-зъби ли ще никнат или е вирус.Иначе ,Янето спи в чувалче,свикнала е още от миналата зима.Прави опити да се храни сама,но ако е нещо по-течно...става мазало.Аз се опивам да й помагам,а тя ми се сърди,че я подценявам и ми казва:"Моа,моа"...което значи:"Мога"...и така....Голяма "можачка "се извъди моята щерка,всичко иска да върши сама.Да се похваля,че я отказах от палчето. PeaceМазах я с ДаумЕксол,имаше безсънни денонощия...после посвикна,започна сама да иска да мажем палеца...и сега вече не се и сеща за него.Много съм горда от този факт,защото разните му баби непрекъснато ме дразнеха ,като ми казваха,че от това отказване няма.
Уфф,нещо напоследък ми е много скапано настроението...и живея със странното усещане,че ще се случи нещо лошо...луда работа.Иска ми се да се върна на работа,а не искам да оставям Янето още...пък и се страхувам дал;и ще се справя след толкова време в къщи...ей такива мисли са ме налегнали.Мъжът ми вчера реши да ни разходи и да ме разсее,искахме да се качим на Алеко,но Симеоновския лифт не работеше.
Та ,какво решихте за Коледните подаръци?

# 38
Привет!

Леле Дейзи, какво сте преживяли милички, дано не се повтаря повече!!!  Praynig
На всички болнички, бързо да оздравяват!!!  Hug

Джейн, слава богу че не е нещо сериозно !  Praynig

Цеци, страхотен бонбон е Ели Simple Smile Много хубави снимки!

Мила, тая зъболекарка май живее на друга плянета с тези цифри ! Сега ти пускам координатите на моя Simple Smile

Веси, браво на Маги Simple Smile И ние се храним самички вече (почти винаги) и то супа, много малко се цапа и като се изцапа веднага почва да се бърше Simple Smile

Зоиу, много гъзарска ютия, да си я ползваш многооооо! Simple Smile Аз не гладя, мразя да гладя, имам ютия ама я включвам много рядко Simple Smile

Анна-Мария и тя се отвива, ама в стаята е топло и мисля, че няма пробем, не мога постоянно да се рахождам от стая в стая на гледам дали е отвита и затова я обличам по-дебело.

Мами, днес изписват зет ми, всичко за сега е наред, възстановява се добре след тази кошмарна операция. Дано всичко продължи така  Praynig

За подаръци, аз нищо не съм решила още, винаги оставям всичко за последния момент  ooooh!

Този уикенд ще имаме среща нали?

# 39
Здрасти и от мен.Ей,защо толкова болни.Айде бързо всички да оздравяват.Пожелавам хубава и здрава седмица.
Дейзи,дано свършва вече тази история при вас.Много добре те разбирам за изпуснатите нерви.На всеки му се случва.Аз затова напоследък всеки ден пия поне по един валериан.Стискам палци бързо да се оправите.На другите болни също.
Аз също съм много щастлива напоследък че Виктор успява да се храни сам,поне в някои случаи.Той всъщност отдавна има желание,ама аз не му давах,защото ставаше голямо мазало.То и сега става,ама по-малко Simple Smile
Той пие вечер преди лягане мляко с биберон,но и аз се чудя дали не трябва вече да го отучвам от биберона и да пие с чаша.Ама как ли ще реагира като му сменим вечерния ритуал,не знам?!
Ади,ти къде ще ходиш на пилатес и антицел.масаж?Ох,аз откога се каня да тръгна на някакъв спорт,но няма организация Sad Я,кажете,кой спортува и какво?

# 40
Добро утро и от мен!
Дейзи, надявам се Али вече да е добре и лошото да е зад гърба ви Praynig Praynig Hug Днес да не ти е първия работен ден  Wink
Зори, радвам се че изписват зет ти и дано бързо да се възстанови Praynig Praynig
Jane, добре че всичко се оказало напразна тревога Hug Hug
Време е болничките да се "стягат". Идват празници, няма време за боледуване Hug Hug
Веси, и Катето иска "сима"(сама) да се храни, но резултатът обикновено е храната омазана по лигавника и полугладно дете Joy Joy Обикновено вечер я оставям сама да се храни, докато и ние вечеряме, за да свиква.
В петък спектакълът беше много готин, но кратък. Подейства ми доста освежаващо. Беше изпълнен от танцьори, носители на всякакви титли по латиноамерикански танци.
Наде, ти за партито ли питаш или за личните подаръци? За партито остана книжки, а иначе аз си приготвям списък с идеи за Катето Peace
Това е засега, успешна седмица Hug Hug

# 41
И Анна-Мария бие още от бибеброн млякото вечер, днес ще опитам да и дам от чаша, не мисля че ще има проблем.

Теди, за спорта, аз правя йога, определено това е моя "спорт". Или в къщи правя или ходя в студиото. Сега съм решила да започна отново да се занимавам по сериозно с йогата, както преди правих, а тази седмица съм решила и Анна-Мария да я заведа на йога  да се покикерчи малко Simple Smile  

# 42
Ей, голям смях днеска, останах си вкъщи  Laughing обади ми се шефът да каже, че е болен и няма смисъл да ходя като него го няма, че ще вися като прани гащи, и аз казах - е, щом си болен, добре! а вътрешно умрях о кеф  Embarassed че ще мога и днес да си гледам буболечката, която да чукам на дърво вече е по-добре  Praynig

Ели, стискам палци бързо да се оправят малките  Praynig

Лили, супер, че си се забавлявала и ние точно снощи се чудехме какво да си организираме, нямам търпение да почнат коледните концерти в НДК, а дано и Васко Василев да дойде тази година.

Аз Пцолютно нищо не спортувам, и аз като Зори съм фен на йогата, но ми липсва организация и постоянство  Embarassed

# 43
Здрасти милички Heart Eyes
моя мишок пак ме вдигна в 5 и половина и заспа сега да си наваксва  Crazy

Дейзи  Heart Eyesмиличка много се радвам Слава Богу Praynig ,че се оправя Али
Зоичка Heart Eyes страшна ютия-аз изобщо не гладя,страшен мързел съм Embarassed
Весинка  Heart Eyesбраво на Маги,Б още не се храни с лъжичка
Ели Heart Eyesстискам палци да оздравяват твоите красавици Praynig
Наде  Heart Eyesаз за Б мисля гараж или паркинг
Джейн Heart Eyes Слава Богу,че не енещо сериозно Praynig
Зори  Heart Eyesрадвам се за зет ти Hug
Лили  Heart Eyesсупер,тези неща наистина много зареждат-браво на мъж ти Hug

аз също нищо не спортувам-винаги съм мразила спорта
правя масажи
преди бях много редовна сега само по почивките
преди и антицелулитни правих,но сега не бих ,просто не искам да търпя излишна болка а съм качила 3кг ooooh!

момичета вчера записахме Литургия за семейството,дай Боже да излезем от този кръг Praynig
снощи сънувах,че ми падна преден зъб(което нали значи смърт на близък)и само се моля да не се случи Praynig
а мъж ми забравил да впише баба ми за Литургията-гадно ми стана Sad
при нас друг проблем ама дребен в сравнение с болестите
в дискотеката ни някой стрелял с газов пистолет и обгазил две бременни жени:shock:и ни охрана ни никой го е видял Shocked
пукат гумите на колите на клиентите-изобщо кошмар
такива дивотии ме потрисат  Shockedще ми се мъж ми да я продаде

# 44
Здравейте на всички ! Много лошо това с болестите , аз когато е болен Дани ми е супер притеснено , но от както се лекуваме с хомеопатия ми е по-спокойно , че по-бързо минава и да чукам на дърво не се стига до големи боледувания.Относно завиването - почти цяла вечер спи отвит .От около месец се храни сам , не се цапа , свикна и вече се храни доста чисто.И ние сме в отбора на заспиващи с биберон , през деня пие от чаша или сламка , но вечер си търси шишето с биберона и така заспива (пие вода).Полудявам с това шише какво ли не опитах да го махна и не става .От днес сме с нова гледачка и я приема много добре, даже вече са сами двама , за което много се радвам .Хайде лек ден на всички , а на болните скорошно оздравяване ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт