Снежна буря вън увива,мама нежно МАРТЕНЧЕ завива!

• 10 562
  • 280
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте Hug
Миличка, сигурно си сънувала зъб, защото това ти е в главата Peace не се притеснявай, не се зачита. WinkСамо ако е случайно и неподбудено от нищо Peace
Баба ти може да я впишете и в последния момент. Вие няма ли да сте там newsm78 Ако не може и по тел. да им се обадиш Hug

А за спорта Blush аз какво да кажа като съм ВИФ-аджийка  Mr. Green Доста спортове са ми на сърцето Rolling Eyes ски, тенис, фитнес ми е последна страст Grinning а много обичам и аз йогата и мисля да се запиша това бременеене Wink обичам и на стадиона да тичам Rolling Eyes незнам що newsm78 ама ми е голям кеф Mr. Green Абе май обичам индивидуалните спортове newsm78
Тази година няма да се стърпя за ските Blush поне веднъж ще се жертвам Mr. Green

Ние току що се прибрахме от разходка. И Денито се спуска с баща си с наелон /нямаме шейна още Rolling Eyes/ и ако знаете какъв кеф Joy после реве и неще да си тръгва hahaha
Ох, много обичам зимата....едно такова ми е семейно и уютно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И ох......Коледа Flutter

# 46
Привет! Hug

Дейзи  Hug радвам се,че Алито се оправя вече!
Зоуи  Hug да ти е честита новата Ютия  Simple Smile много е готина!
Аз пък за разлика от повечето май  Wink много обичам да гладя  Simple Smile Обаче ставали въпрос за готвене  Confused не ме търсете  Embarassed Добре,че мъжа ми е кулинар и обича да готви с голямо удоволствие  Hug
Зори  Hug много хубава новина,е че зет ти се възтановява бързо  Simple Smile дано всичко да е минало вече  Praynig
Ели  Hug дано разминете вируса!

Юджи, от доста време се храни самичък,но яде предимно с пръсти  Simple Smile Иначе пие от чаша с пластмасов накрайник или от сламка  Laughing шишето го използва предимно да се лигави с него  Whistling полива навсякъде и е едно мазане по мебелите,по пода...  Crazy

# 47
Здравейте  Hug

Дейзи и аз много се радвам ,че Али е по добре а и супер късмет със шефа ти  Peace

Мила и аз мисля ,че сънуваш зъби защото това ти е сега в главата и се получава подсъзнателно, а между другото аз много пъти съм сънувала ,че ми пада зъб ,че ми вадят ,но слава Богу никога нищо не се е случвало така ,че не се притеснявай.

Алекс от днес пак го пуснах на ясла и сутринта отново поплака ,но през деня учителките казаха ,че добре е бил плакал е много малко обаче не е спирал да бърбори ,обяснявал че мама и тати ще дойдат да го вземат, че мони е в детската градина, че му е паднала бибата и ще ходи да си я вземе и да си я мие абе всякъкви такива  Crazy той напоследък е на вълна говорене и по цял ден не млъква вечер съм направо с главоболие  ooooh!
Аз пък не съм се сещала да му дам да яде сам а и той не е проявявал желание ,но мисля ,че няма да се справи  newsm78 ама ще всема да опитам с нещо по гъстичко.

# 48
Дейзи,и аз се радвам че сте по-добре и браво на шефа ти че не те вика днес на работа.
Мила,и аз съм на мнение че сънят ти идва от мислите ти през деня,така че спокойно.А и аз малко не вярвам на тия неща със сънищата и кой какво значи.
miki3,Виктор също много говори и по някой път ми се надува главата,но пък е забавно,защото всичко което чуе повтаря и понякога се получават смешни думички.
Като падне сега повече сняг,мислите ли да ги возите на шейни малките?Сигурно ще им е интересно.
Аз още не съм мислила за подаръци за Коледа.Днес се скъса на мъжа ми чантата с която ходи на работа и може би такъв ще му е подаръка,но за другите не знам.Аз обичам в последния момент да купувам.Малко е на юруш ама все си казвам че има време и така... Simple Smile

# 49
здравейте маминки,

колко хубаво вали навън, дано да натрупа да имаме какво да показваме на малките  Mr. Green аз всъщност въобще не обичам снега, но за тях си е голямо вълнение

Дейзи, дано Али се подобрява и скоро забравите за тези изпитания! А шефа ти като е болен само днес ли няма да го има ?  Grinning аз също бая се изнервям, зщаото сега като Писи е болна и по цяла нощ се върти, явно и е запушен носа и не може да диша, иначе вече няма Т, кашля по малко, но ме прави на луда, по 24 ч  само повтаря мама-мама, през нощта иска да пие вода на всеки 5 мин и според мен си се лигави, тотално заряза нейното си легло и спи в много интересни пози, последна от които е върху корема ми. А бебето вече яко си рита и то все ниско долу и тя като ми се пльокне се чувствам много комфортно, пък и да спя искам. Освен това пея минимум 20 пъти на нощ мила моя мамо и тя ми приглася, това е любимата й песен  Joy Но това е живота, дано са живи и здрави, апък временните нерви ще ги преодолеем
Надето7, аз също имам успех с Даум ексол и палчето, сякаш позабрави този навик, макар че сега като е болна я хванах няколко пъти през нощта, но като й казах веднага го извади. Мисля,ч е имаме гоялм напредък

Мила, според мен  вече търсиш под вола теле, какво като си сънувала, че ти е паднал зъб, това нищо не значи, още повече че сега си на зъболекарска тема. Моля те, успокой се и мисли за нещо друго. Чела съм,че когато човек попадне в такъв кръг , когато му се случват неприятни неща, единствения начин това да престане е да започне да се занимава с нещо различно, да насочи мислите си към нещо положително и нещата се променят от само себе си.

Ли, стискам палци двете красавици да не са сериозно болнички!

Зоуи, дано най-накрая се установи от какво  е тази кашлица на Дани!

# 50
Aми да ви кажа ,аз заведох само Галя на лекар за щото Катя има много лека хрема, а времето навън е толкова лошо, че сигурно щеше да е по-лошо за нея ако я изведа навън.
А Галя има задна хрема , която не излиза отпред, а секрета се стича в гърлото и причинява суха кашлица. Дадоха и сироп, капки за нос и Тантум Верде спрей за гърлото. А на Катя каза да двам вит ц и калциев глюконат , както и редовния изопринозин , за да не се разболее.
Аз мислех, че и Катя е зле , защото събота вечерта я заведох на свеки, а ние излизахме с приятели и вчера като разбрах от майка ми за кашлицата и като я чух Галина как кашля реших да оставим Катя у свеки да не се зарази, а аз да не ида на работа , за да мога да се грижа за нея и да я заведа на лекар. Но свеки каза, по телефона , че Катя не била добре, кихала и имала сополи и трябвало щом ще водя Галя дяа взема и нея. Да но като си взехме детето се оказа , че то има много лека хрема и кихна 1 път за 2 дни. А както може би се досещате свекито не се е вяснала днес, а че навън е супер студ и духа и вали , а аз нямам кола , никой не го интересува. Добре че майка ми дойде да седи при Катя , как пък не я помъкнах в тоя студ заради 1 сопол дето не съм го видяла дажа. Абе малко постановка беше, ама както и да е. Тя да си почива сега , а аз ще почивам ...ама някой друг път.
Ох, сори , че се наоплаквах, ама тука няма на кого.  Tired

Айде дано всички бързо да оздравяват Peace

# 51
Ели Wink голяма скатавка била свекърва ти  Mr. Green Да са ти живи и здрави сладураните, ще го преживееш  Wink

Безмерна, не е ли вредно за 2рото бебче така, като спинка Писи върху корема ти? Аз като знам Криси какви ритници раздава, когато я вземем при нас ... Пази се  Peace

Днес детегледачката е извела сутринта Криси навън. И тя изобщо не се кефи на снега, Вика му "кук" (боклук) и не иска даже да върви по него. А аз си мислех шейна да й купувам  newsm78

Мила, не се връзвай с някакви сънища. Наистина, както и другите са ти казали, сега си на вълна зъби и за това.

Hug Hug Hug

# 52
Ох,заглавието на темата е  просто страхотно Големи благодарности   bouquet

# 53
  • София
Привет! Hug

Ох,заглавието на темата е  просто страхотно Големи благодарности   bouquet
Blush Мерси!Радвам се,че ви харесва. Blush

Дейзи,много готино се е получило днес с шефа ти Peace,супере,че Али оздравява вече! Hug

Ели,така са,всеки си гледа собственото спокойствие на първо място Whistling

Мила,не се връзвай на сънища,баба ми едно време казваше "Спало дупе,сън брало" Simple Smile,което ще рече,че съм сънувала глупости и да не търся послание. Hug

Зори,много се радвам за зет ти,дано се възстанови бързо и да не му се случва никога повече Hug

Аз съм скарана със спорта,просто много ме мързи да спортувам Embarassed,свалила съм си от нета тае бо упражнения и не мога да се наканя да започна да играя вече сумати време,срамота!

Дани не може да се храни сам,ама и аз не го насърчавам много,че като знам какво мазало ще станеее,но май е време вече да започне да се учи.Той има желание,но аз му давам само с виличка да си бучка,справя се долу-горе Simple SmileИначе и той е от приказливите,не млъква от сутрин до вечер Wink
За коледните подаръци още нищо не съм мислила,но днес купих книжките за Коледното парти.

Айде лека от мен и хубави сънища! Hug

# 54
Добро утро ,

Ели успява да се храни сама - е , има и поражения , но..... ги преглъщам.
Само вечер си пие млякото с биберонОпитах се да и го давам с чаша , но като си легне - пак търси мляко .Това ми говори , че е заради биберона Laughing , но ще и дам още малко време.

сега да ви разкажа , какъв номер ни спретна снощи нашата дъщеря bowuu
 С мъжа ми се позабавихме след работа и по едно време - баба и звъни притеснена , че изведнъж започнала да  плаче сърцераздирателно и си държи отпусната едната ръчичка.Прелетяхме да 5 минути до дома и още от входа чувам как Ели издува стените от рев.Влизам у дима и ги сварвам гушнати със зайко и бебето  и реве ли , реве.Опитах се да и раздвижа ръчичките , но като пипнах лявата и ревна , но по -скоро , защото и взех бебето.После баща и я успокои в другата стая , но след малко ме извика притеснен , че изобщо не си мърда ръката.Опитах да я прилъжа с играчки  , но не и не.Направих и мляко за из път и хукнахме към пирогов в 20ч. Но в колата що да видя - хванала си млякото с две ръце и клати шишето и си пее Thinking. Започнах да я забавлявам и да пляскам с ръчички и тя взе , че забрави , че я "БОЛИ" ръката.Опипах я хубаво , размърдах я без да я жаля , но тя така се разигра , че заличи всички признаци на болка newsm78Спряхме колата и се зачудихме какво да правим.Решихме все пак да я заведем на преглед , но по-на близо в кварталната поликлиника.Там тя съвсем пощуря.Дежурната лекарка беше невролог - След обстоен преглед каза ,ч е на детето му няма абсолютно нищо.Не знаехме да се радваме ли , или ....Аз лично се почувствах много олекнала - как може така да ни манипулира.А баба (73 годишна) само дето не получи инфаркт.Като се прибрахме започна да гребе доволно от чинията на баща си с "болната " ръка ,  с една такава самодоволна физиономия. Twisted Evil
В крайна сметка не разбрахме дали изобщо я е заболяла моментно ръката  , или всичко беше постановка newsm78
Важното е , че на детето ми нищо му няма , но трябваше да ни заснемат с камера Joy

# 55
милички мерси за милите думи

ох Цеци Hug представям си как сте се почувствали
Джеси  Heart Eyesако става въпрос за нещо което обича(например печени картофки или бисквити) и Б яде с пръсти сам,само дето тъпче много неща в устата си и се дави ooooh!
а аз пък страшно обичам да готвя-рядко го правя ,но с кеф,сякаш си почивам с готвенето
Мики Heart Eyes,Теди Heart Eyes ,Тасинка Heart Eyesбраво че бърборят толкова малките,направо ви блазея най благородно,така ми се ще и Б да говори повече
Безмерна Hugспоред мен сега е момента да изискваш максимална помощ от таткото и да можеш ти да спиш,защо не го накараш той да и дава на Писи водичката нощем  Hug
Ели Heart Eyes свекърва ти наистина яко се е изложила

момичета вчера взех ,че си подстригах косата-ужасно ме направиха Shocked
мъж ми щеше да ревне,като ме видя-много му стана жал за косата ми,той изобщо не искаше да я скъсявам, но и поне по човешки да ме бяха подстригали-сега съм ,като отличничка пионерка Joy
та се чудя какаво да правя да я оставя ли да израсне или да я скъся още Shocked
другия вариант е да ходя с шапка Joy

# 56
Цеци,добре,че на детенце му няма нищо Hug,а тези постановки ще се налага да ги преглъщаме....децата са най-големите манипулатори. WinkМоята щерка пък започна да послъгва...незнам до колко е съзнателно,но като направи пакост и я попитам :"Кой направи това?" и тя убедително ми отговаря:"Тати"...или баба и т.н.Аз я питам:"Да не би да е Яна?"<а тя:"Нееее".И още нещо,напоследък има силно развито чувство за собственост...всичко в къщата е нейно...постоянно повтаря "Мое е". Grinning
За спортуването,по принцип и аз съм мързелива,но пък се чувствам страхотно,когато спортувам.За това,като ме стегне шапката отивам и си купувам карта,за да не се откажа после. GrinningВ момента пак имам карта и съм редовна,ходя на аеробика...комбинирана ,в Спартак,два пъти седмично. bowuu
Навън има страхотно слънце и се чудя какво да правя Яна с тази хрема....хем не ми се иска да я държа в къщи,хем...

# 57
Цеци,такива са вече мъниците.Порастнали са достатъчно че вече да ни манипулират както си искат.Все пак се радвам че не е имало сериозен проблем с ръчичката.
Мила,и аз веднъж направих една такава глупост с косата си,подстригах си бритона,ама толкова късо че беше направо грозно.И доста време ходих с диадема докато попорастна малко.Не знам твойта коса колко е била дълга,но пак ще порастне Simple Smile
Виктор тая нощ ми взе здравето.Както си спеше най-спокойно и се събуди с рев в 2ч.Може би беше сънувал нещо и се е уплашил.Искаше да го взема при нас в леглото и до 4 ч се въртя във всевъзможни пози по главите ни.Съответно познайте дали сме спали.По едно време го видях че е заспал и го преместих в неговото легло и добтре че до сутринта не се е будил.Ама на мен как ми се спи сега.... Cry

# 58
Цеци, да не й е била изтръпнала ръчичката на Ели, да се е уплашила и да е влязла в цикъл на рев и после да е преминала от само себе си, не ми се вярва пък чак такава манипулация да й роди мозъчето  Thinking

Дани и аз да ти кажа, не те ли е страх Писи да ти спи на корема, не можеш ли поне на рамото да я прехвърлиш.Дано скоро се оправи милото  Praynig

Мила, тоя номер с косата и аз съм го правила и то не веднъж, все ходех вързана на опашка, докато израсте, ама верно ти беше разкошна косата, карай ще порастне пак, а как те подстригаха, може би не е толкова лошо, просто не с свикнала.

Аз и днес останах вкъщи, много болен тоз моя шеф  Rolling Eyesлеко се издразних че трябваше аз да го издирвам да питам дали днес да ходя, мразя да съм неориентирана и да нямам план за нещата, от утре обаче май тръгвам вече. Алис вече е добре, но още е на диета и Бисептол, общо взето вече спокойно ще я оставя на майка.

И по темите щях да се изказвам, ама какво беше....а, да, Алис я оставям да яде сама в повечето случаи, давам й салфетки и сама се бърше като се омаже  Mr. Green като й писне ми дава аз да довърша, лошото е, че сега нали покрай боледуването не искаше нищо да яде, та пак я гонех с лъжицата. За готвенето, яко го ненавиждам, обичам да готвя по някакъв случай или за гости, но ежедневното просто ме убива. Да ви питам дечковците имат ли си любими реклами? Алис обожава една реклама за детските енциклопедии на Труд с малкия Леонардо, та като го види почва да се хили и да повтаря "Нано-нано", просто замира от кеф. Има и още две-три любими, обича да гледа Аламинут и Комиците, на детските пък грам внимание не обръща. А наблягате ли на рисуването? Алис така се пристрасти към пастелите, че май ще я правим художник /айде дано, мечтая да има талант за разлика от нас с баща й/, аз умишлено непрекъснато я карам да рисува и определено й е любимо да маца, е къщата пострада разбира се, ама нищо. И псоледно да ви кажа, че видях едни къщички за кукли в Хиполенд, дървени за 33 лв. почти същите като на Пумпелина са, та много се чудя дали да хърлям 5 пъти повече пари  Thinking само защото са еди каква си марка.

# 59
  • In the jungle out there..
Момичета, една питанка ми се върти в главата....Нали решихме книжки да купуваме за Коледа..Влязох днес в една книжарница и първосигнално купих комплект книжки, които ние имаме и Ники много си ги обича, като си мислех, че купувам подарък за друго дете. После включих, че може би всяка майка трябва да купи за собственото си дете Rolling Eyes Ако е така, имаме си два еднакви комплекта книжки Confused

Общи условия

Активация на акаунт