Улиците кални, мръсни, а АВГУСТинчето си лапа свойте пръсти

• 10 189
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен!
Днес не мога да се включа от тичане насам, натам!

Важното, е че успях за малко да изведа бебо!
За цикъл-и при мен имаеш нещо много кратно, но не е било цикъла ми! Така, че и аз съм към кърмачките без цикъл!

Гита--мерси за информацията за магазина. Днес изпратих мъжа ми да разгледа, а утре аз ще отида, защото мъжка му работа, нали знаеш!  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 121
  • Пловдив
Димяни благодаря ти мила.Аз при вас се успокоявам.Имам и една приятелка (и комшийка),която идва всяка неделя у нас да се видим и утре ще я чакам и тя малко да ме успокои.

# 122
Moмичета дайте идеи от къде да  си изтегля дипломна работа за човешките ресурси?????
Намерих един сайт ама там искат да се плаща, а аз не знам как....А ако някоя има идея от кой да си закупя да свирка...... PraynigМарт месец ми е защитата аз аз още се мотам.....

# 123
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧОВЦИТЕ!/чак ми е съвесто да ги наричам така, та те вече са големи/ и ще стават още по-големи и самостоятелни, малко мие мъчно, но като се рзреве Цвети след малко, много бързо ще ми мине. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гера ужас, сега как се гледате, не знаех че скарлатината може да се кара няколко пъти, мислех че всички шарки са за по веднъж.
Ди83 имаш нас  Hug Hug Hug.
Плюшено мече аз съм в потрес, милото момиче,дано да има кой да й помага, че дупе да й е яко другата година, едно прохожда, второ ще се ражда  #Crazy ooooh! #Crazy.
На мен пък не ми идва, побърках се правих си тест отрицателен, а мъжо ми вика "Ми то няма и кога да стане, ние кога се засичаме  в леглото, че и секс да правим". Миналия месец ми дойде два пъти, тоя няма никой  newsm78 newsm78 newsm78. Шъ чакам, то кво ли ми остава друго  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
Гледам за рекламации си говорихте, аз миналата седмица вдигнах един скандал в ТЕХНОМАРКЕТ, а имах има сили и още да се развихря, ама им се размина  #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Мъжо беше взел една духалка за спалнята на Ровента, е тва чудо цяла нощ работи без да спре и сутринта детето със сополи, киха едни течни, аз се побърках, добре че бяхме на док и тя ме успоки, че е от отоплението. Отидохме в магазина и аз застанах на гишето за рекламации и заявих, че от тук без нова духалка няма да си тръгна.Изкочи някво момченце 50 килограма с мокри гащи и почна да ми мрънка, че тя била такъв модел и не изключвала, а аз му вика е нали е с термостат как няма да изключва, разболяхте ми детето, на доктор го водих. Мъжо само седи и гледа сеир, знае че в такива ситуации, аз съм на ход  Joy Joy Joy. Звъняха, не знам кво правиха и си тръгнахме с нова печка, ама друга марка. Интересното е че, според мен са знаели, че Ровентата има някакъв проблем, защото мъжо като я купувал била последна и ако мине номера някой да се обади.

# 124
  • Враца
На мен ми идва на два пъти за по един ден и по скоро беше зацапваане.
Днес с Таничка_ем ходихме до Клисурския манастир и си искарахме супер.  Бебките бяха много послушни, хапнахме по една рибка, запалихме по една свещичка и се прибрахме.
Честито на месечетата  Party Heart Eyes Heart Eyes
Di83  Hug
Преди ползвах само хъджис,сега тройката им е под всякъква критика, след това минах на либеро, но се оказа че производителите са двама, съответно по хубавите ги няма на пазара. Сега пробвах на памперс и очудващо много ми харесаха, та за момента оставам на тях.

# 125
Di83,мие сме с теб миличка! Hug Heart Eyes
А да кажа за Хъджиса все забравям отврат са,все ми изпуска по някой ако пикне повечко Crossing Arms а с Памперс никога не съм имала проблем,дразнеше ме само гела! Сега пак ще си взема такива   Peace

Тони като му слагаш хъджис вътрешният ластик обръщаш ли го на вън ако не го обръщаш от това е Peace

# 126
  • Враца

Хари 77 и ние имаме такава гимнастика само 4е ние не я ритаме а я бутаме с ръ4и4ки Peace

Франи май найстина имаме еднакав вкус. Спомняш ли си 4е имаме и почти еднакви рокли  Mr. Green

# 127
  • София
Вале.винаги ама на!
Взимам си памперс и това е!
Либеро ...... вс е наводнено с ментета #2gunfire
Гале аз няман идея newsm78

# 128

Хари 77 и ние имаме такава гимнастика само 4е ние не я ритаме а я бутаме с ръ4и4ки Peace

Франи май найстина имаме еднакав вкус. Спомняш ли си 4е имаме и почти еднакви рокли  Mr. Green

мдааа Peace

сега тая рокли4ка ми седи като 4увал Blush

# 129
мацки гледате ли мача 1:0 за нашите Party

# 130
  • София
мдаа............ Party

# 131
Гера, скарлатината не е шарка за това повтаря. Това е гнойна ангина с обрив... Няма имунитет наистина...

Няма ли кой да вземе каката за няколко дни?!? Въпреки че както казваш че сте на кърма, може и на мъничето да се размине - стискам ти палци, че е отврат....  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 132
  • Ланкър, планините Овнерог
Еееееехххххх, една приятелка от Януарки'08 е родила на 13.11! Много ми е гот...... Party

# 133
  • София
Да и е живо и здраво бебчето!  bouquet Много избързало....

# 134
Ей, мами.   Hug Много се зарадвах, че не сте писали много, за да мога по-бързо да изчета  с кого какво се е случило. Хе-Хе.
Аз днес се попилях цял ден по задачки. Имахме среща с едни инвеститори и цял ден по сериозни срещи и разговори. Беб Камен беше неотлъчно с мен, нали съм му папуто.   Heart EyesБеше кротък и прекрасен. Баткото беше с баба си вкъщи - слава богу и ние се доредихме за помощ за един ден. Дано всичко с бачкането се нареди и ще ви правя мами филмови звезди. Ссмо продуцент да има  Praynig  Party   bouquet
GERA, скарлатината не е шарка и аз знам като Нели. Това си е гадничък вирус. Дано малката не пипне.  Praynig
sladkish4e, пробва ли на страницата на НБУ?  Rolling Eyes
Аз също съм от кърмещите без цикъл и хич не се оплаквам  Whistling
Честити месечинковци на малчовците  Mr. Green
Гита ОГ, хайде да й е честита рожбата на януарката.  Grinning

Мами, една приятелка беше в БГ за 4 месеца и се беше запасила с всякакви бебешорски неща. Заминава си декември месец и продава всичко. Бебокът й е на 9 месеца. Ще й ходя на гости и ще снимам "разпродсжбата". Ако някой се интересува да пише   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт