Улиците кални, мръсни, а АВГУСТинчето си лапа свойте пръсти

• 10 199
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Честито на месечетата  Heart Eyes

# 106
ужасно гаден ден напраооо не ми се говори и дърт теди ме изнервя ooooh!

# 107
Ани, за съжаление скарлатината може да се повтаря т.е. не се изгражда имунитет  Tired, иначе и аз съм за изкарването на шарките  Peace

Франи и моя мъж и той Теодор се казва, ме изнерви днес, явно им е ден  Tired

# 108
 Момичета искам да питам тези от вас на които вече е идвало- какъв цвят беше, от няколко часа ми тече една алена кръв и не знам мензис ли е, кръвоизлив ли е защото след кексенето тази сутрин имах чувството че се разпорих(аз съм доста шита), а е рано да ми идва още кърмя newsm78

# 109
Rebeka, на мен ми дойде още на първия месец след раждането, а все ое кърмя. Иначе и ри мен е алено червено с огромни съсиреци  Sick  Ако те боли нещо може би трябва да питаш доки.

# 110
  • София
Саше и на мен ми беше така алено червено  с  съсиреци Sick и на следващия  ден направо чешма в продължение на 3 дни и после3 слаби! Сега трябваше да ми дойде днес ама го няма  Rolling Eyes

# 111
Е,само аз ли съм кърмачка без цикъл??? newsm78 bowuu

# 112
 Ами съсиреците ги няма за сега за това се зачудих, ще набюдавам да видя какво ме е сполетяло. Плюшеномече за какво ти е цикъл, аз толкова се радвах, че нямам ама....

# 113
и аз съм кърмачка без цикъл Peace

Гера а аз имам двама Sick

# 114
Питам само,мен си ми е много гот да нямам ,защото моя беше един малък ужас всеки месец и сега вече година и малко ,чак нямам търпение да видя дали ще ми се промени,защото знам ,че може и да ми стане по лек Mr. Green Но има и друг филм въпреки ,че не ни тече можело пак да се забременее,ако имаш течение и си мислиш ,че тва не е цикъл Mr. Green А ,в общи линии е б... Joy
Момичето от мойта стая в родилното пак е бременно,баси ужаса след 9 месеца ще гледа две бебета hahaha #Crazy

# 115

Момичето от мойта стая в родилното пак е бременно,баси ужаса след 9 месеца ще гледа две бебета hahaha #Crazy

ОО УЖАС Sick
И на мен ми е гот без цикъл Whistling

Хари 77 и ние имаме такава гимнастика само 4е ние не я ритаме а я бутаме с ръ4и4ки Peace

# 116
  • Пловдив
Здравейте пак.
честити месечинки на бебоците.
Благодаря на всички ви за информацията за РИОКОЗ.
Аз сега се връщам от автогарата.Изпратих си мъжа и малко си поревах.Преди да тръгнем той ми вика ''Ако ще ревеш,недей да идваш.''-и аз ''Няма,няма.''-а още във входа ревнах.За Нова година трябва да си дойде,но на мен си ми е мъчно.
Гера значи не сме били само ние излъганите.Но за първи път купуваме скъпа стока,която не работи.Нали уж по-скъпото е по-хубаво.
И аз нямам цикъл.Супер е така.

# 117
  • София
 Di83,мие сме с теб миличка! Hug Heart Eyes
А да кажа за Хъджиса все забравям отврат са,все ми изпуска по някой ако пикне повечко Crossing Arms а с Памперс никога не съм имала проблем,дразнеше ме само гела! Сега пак ще си взема такива   Peace

# 118
И аз нямам цикъл..Мислех си че е било цикъл, но явно са били последни течове на лохии  Sick Sick Sick
Така съм си О.К  Peace

# 119
и аз кърмя и нямам цикъл Hug

А да кажа за Хъджиса все забравям отврат са,все ми изпуска по някой ако пикне повечко Crossing Arms а с Памперс никога не съм имала проблем,дразнеше ме само гела! Сега пак ще си взема такива   Peace
и при нас така

Общи условия

Активация на акаунт