Улиците кални, мръсни, а АВГУСТинчето си лапа свойте пръсти

• 10 182
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Привет на всички  Hug

Понеже е уикенд и има кой да ме отменя с малкия, намерих време за компютъра. Не знам вие как смогвате, но дребния постоянно мрънка и настоява за вниманието ми ooooh! , а като реши да дремне бързам да свърша нещо.  #Crazy А майка ми и таткото все са на работа ...

Вижте какво ми попадна  hahaha

Женска молитва
“Господи, моля те,

дай ми мъдрост, за да мога да разбера мъжете;

дай ми любов, за да мога да им прощавам;

дай ми търпение, за да изтърпя техните настроения.

И, Господи, забележи - СИЛА НЕ ИСКАМ!!

Иначе ще го пребия до смърт…”

Много ми пасна тази молитва, особено напоследък ...

Целувки на бебоците, аз отивам да чета предишната тема, че трябва да наваксам с информацията. 
 bouquet

# 91
# 92
  • Златна Добруджа
Много странно - мрачно и дъждовно е, а няма никой в темичката  newsm78 Къде сте всички  Rolling Eyes

# 93
Женска молитва
“Господи, моля те,

ОХ, ще трябва да я науча наизуст  Joy Joy Joy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 94
  • Златна Добруджа
Женска молитва
“Господи, моля те,

Няма начин да не го направиш - с твоите 4-ма мъже  Mr. Green  Hug Да са ти живи и здрави  Heart Eyes

# 95
  • Пловдив
Аз питах за РИОКОЗ.Димяни много ти благодаря Hug
А в кой квартал се намира?

# 96
Женска молитва
“Господи, моля те,

Няма начин да не го направиш - с твоите 4-ма мъже  Mr. Green  Hug Да са ти живи и здрави  Heart Eyes
Верно Нели, при теб е наложително Wink
 Joy Joy Joy 

# 97
Мда, мда - започвам да я уча - даже вече си я повтарям непрекъснато  Joy Joy Joy

Ама и аз съм една патица - ми ние днес правим 3 месеца

Хайде на почерпкатааааааааааааааааа

# 98
 Di83, за РИОКОЗ квартала не съм сигурна може би е Банишора, но се намира на кръстовището на бул. Сливница и Опълченска(може да види картата и да се ориентира)

# 99
Честити месечинки на бебчовците   bouquet

Ди, мисля, че се води в Банишора, на ъгъла на Опълченска и Сливница, ако не се лъжа  newsm78 Иначе не се ядосвай за климатика, защото и ние си купхме от там, но LG и две седмици не можаха да го накарат да заработи  Shocked, най-накрая го пуснаха, но явно все още нещо не му е в ред  #Cussing out Така, че явно не е до мрката, мож би просто в БГ си внасят боклуци.

Вчера заведох Цвети на доктор в една частна болица (трябва най-сетне да ги запиша на Джи пи в Бургас), потвърдиха скарлатина и ни дадоха антибиотик. През ноща беше много зле постоянно бълнуваше и плачеше, накрая изпиха пъпъките и се успокои, но пък сега я сърби много  Confused Докторката ми каза да изолирам бебето от каката, ама аз освен на балкона нямам къде другаде да я изолирам, така че само се надявам Калина да не се разболее  Praynig

# 100
Аз питах за РИОКОЗ.Димяни много ти благодаря Hug
А в кой квартал се намира?
Ето упътване!
http://www.siokoz.com/?wetid=14
ул. “Цар Симеон” № 169А, ет. 2, ст. 26, тел. 831 21 01, факс 931 13 39,
тука са лабораторни изследвания, вероятно там се поставят и ваксини.
Това е ЦЕНТЪР

# 101
Гера,стискам палци и се моля Калинка да не се зарази от Цвети Praynig Praynig Praynig
И каката бързо да оздравява Praynig Grinning
Ми мамите вярно къде са забегнали в това гадно време newsm78  umbrella cold running
А,щях да забравя  Embarassed
Честито на всички месечинки!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Нели Диева,много да са ти здрави и щастливи малките мъже!!!  bouquet Hug

# 102
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита-друг въпрос, за да не се разкарвам напразно. Този магазин работи ли в събота?

Чак сега влизам. Водих Танти на РД в Патиланци и откарахме близо 4 часа там  ooooh! ooooh! ooooh!

Магазина работи и събота, и неделя. Шефовете живеят в тази къща. С малко повече късмет, ще ида и аз утре.

# 103
Плюшеномече, я виж какъв отбор сме Simple Smile
Лично аз готвя в момента   chef щото свеки ме отарва от Али -Бали. Сега го разхожда нейде из Надежденските градинки..
Гера по бързо оздравяване на Цвети  Heart Eyes по-добре е сега да ги изкара тия гадни шарки #Cussing out , само дано не се разболее Кали  Praynig , аз не съм ги карала и умирах от страх докато бях бременна, даже само къде не развих фобия  Sick
Честито на месечинките!

# 104
Ей,завиждам ви за тая бяла къща  Embarassed Embarassed Embarassed Как искам и аз дрешки на картър"с ,ама в Пловдив не ги откривам и сега ми остава единстената надежда,че брата като си идва за нова година ще ми донесе Praynig Praynig Praynig
Гита,вие много време сте откарали там ,признай си бързо ти там кво прави??? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт