Улиците кални, мръсни, а АВГУСТинчето си лапа свойте пръсти

• 10 179
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Man4eva и ние сме така с гърдата, караме се, удряме с ръчички, бутаме както агънцето се бута в гърдите на майка си, и така съм установила, че като бута гърдата млякото ми слиза по-бързо. А бе хитри мишки са те Heart Eyes
И аз сутрин като го взема да го преобувам ме гледа странно , защото не съм си вързала косата. Simple Smile

# 76
наистна и аз съм чувала че в българските пюренца има бая захар...
не сме започнали обаче още със захранване, лелеее тази лъжичка колко ли странно ще ми бъде.
та беба е такова бебе Laughing в някакви размишления се хвърлям Crazy
айде мами лека нооощ  lovekiss

# 77
  • Видин
Абе момичета какво правите? За няколко часа 4 страници. Аз не мога да ви изчета. Айде утре че сега е вече време за сън, че Марти не ме пита кога съм си легнала hahaha

# 78
Добро утроооооо

# 79
  • Пловдив
Добро утро.Ние с Покахонтас сме най-ранобудните.
Благодаря за кафенцето.Аз пийнах 2-3 глътки от на мъжо чашата,това ми се полага.
За лампата-ние включваме една нощна точно зад легълцето на малкия.Иначе нищо не се вижда.
Днес ще изпращам мъжо за Гърция.Много ми е мъчно,но няма как.Зимата при тях няма работа и трябва да отиде някъде да поработи.
Имам и едно питане към мамите от София.Някоя от вас знае ли адреса на ХЕИ в София.Мисля,че се води РИОКОЗ.Трябва ми адреса,защото брат ми живее от скоро в София и трябва там да  му бият ваксини,но не знае къде се намира.Ако можете да помогнете-Благодаря ви.
Приятен (макар и мрачен)ден на всички.

# 80

Добро утро и от нас Hug
За кърмещите мами по чаша чай ,а за другите по чашка кайфе от Покито Laughing
Днес времето не става за разходка Mr. Green Два дена в Пловдив само дъжд ще вали  umbrella

# 81
Добро утро!!!

Днес май пак ще си тъпеем в къщи,  мразя го това време, а и милото е на работа та и с колата не можем да се развеем Tired

Тони, какво стана-изакахте ли се?

За пюретата с банан знам, че запича банана.

# 82
  • София
Ади,изака се преди малко доста твърдо като камък няколко изкара  с големина като малкия пръст зелени и накрая малко по нормално вече жълтичко! Олекна му поне! Praynig
Днес времето гадно Sad

# 83
добро утро Hug
наистна днес в пловдив както каза plu6enomeche е отвратително времето Tired
но очаквам дядо да дойде всеки момент да ни вземе с колата за село
малката като иде там и направо и идва прилив от емоции Mr. Green
Димяни нали на бебчо му е олекнало, ще се оправи! baby_neutral

# 84
  • Златна Добруджа
ДобрЮтрУ и от мен  Hug

И аз съм от раднобудните, от 7 и половина съм станала  Crazy Даже днес спах с половин час повече, иначе през седмицата ставам в 7 без 15, т.к. Йоан е 1-ва смяна и трябва да му правя закуска.
Ще си взема от кафето на Покахонтас, благодаря  Heart Eyes  И аз кърмя, но кафе пия - сутрин по 1 с мляко  Peace
И при нас не е спирало да вали от снощи, така че се отдавам на мързел и форумстване  Mr. Green

# 85
  • София
Оффф.......... дано! Praynig
Сеаг звънях на педи каза ми да продължаваме да даваме 3 лъжички Фризовом с 1 Аптамил и едно от храненията да ние е млечно плодово/ пюре 80 г, смесено с 60 мл. мялко/
Утре пак  ще и се обадя!
Някой беше писал за РИОКОЗ- ул. "Враня" № 20 ет. 3, ст. 302, тел. 831 21 31; 8130 402

Не помня кой беше!  Peace

# 86
Добро Утро момичета  Hug
Да ви е сладко! На тези които пиете кафенцето си в момента, аз му се наслаждавам сега  Coffee  Yum

Искам да ви попитам, когато правите гимнастика на малките маймунки, вашите имат ли добра опора като ги държите изправени на краченцата, нали се сещата, описано е обикновенно като "танцуване" в книжките за масажи...Неди примерно от легнало в седнало положение е цар, но от седнало на крачета прав, много го мързи ( верно има и дебело дупе  smile3555 ) а като стане свива крачетата в колената бързо,бързо...Дали е нормално  newsm78 При вас така ли е?

# 87
  • Пловдив
Тук дъжда поспря и ние хукваме навън,че много мрънка дзвера.ю
Димяни дано му олекне на бебо Hug

# 88
  • София
Еми,Меги мерси! Hug
Беличка ние официално гимнастика не правим от понеделник  почваме след консултацията и педи ще ни каже какво точно,всеки месец ни въвежда по нещо Peace
Аз си му правя някакви упражнения иначе! PartyИзправен на крака седи задържам го за малко  и си подскача лекичко и поклаща Crazy много е смешен и му харесва Mr. Green
Аз не съм поглеждала на вън но май сега не вали,та може да поизлезнем по късничко Party
Да се похваля Flutter Дойде поръчката от Ларедут и на малчо космонавта е страхотен Peace цвят каки Party то тук  където и да вляза в магазин все розови,сини,червени и бели а тва ми писна пък розовото колкото и да го обичам не става Mr. Green
Поръчката дойде за 9 дни PeaceМного съм доволна!

# 89
  • Враца
Добро утро и от мен  Simple Smile

Бях ви писала че като ми остане малко време ще ви пусна снимки, да видите в каква детска площадка се превръща спалнята ни  Laughing Mr. Green
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4514281- на тази гимнастика си ритка човечетата и се радва много на музиката и сетлинките  Grinning
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4514282 - тук обича да приказва на въртящите се самолетчета и пеперудки  Grinning
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4514280 - тук е в нейното си креватче, в което обича да бие и да говори на  играчките си
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4514283 - а там в дъното е на мама кътчето  Mr. Green
sladkish4e - мерси   bouquet
Сега се връщам да ви чета че испуснах нишката май  Blush

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 11:50 от hari_77

Общи условия

Активация на акаунт