Улиците кални, мръсни, а АВГУСТинчето си лапа свойте пръсти

• 10 176
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
Димяни има пюрета на Хип - ябълка и морков, ябълка и тиква, ябълка и банан, и на Нстле също има ябълка и банан - без такива с ориз, грис и др.
Покахонтас на мен докторката ми каза да не държа в хладилника пюре, каза, да го изяжда, мама, кака, тати...та вчера с татко муи се мъчехме на ябълка и морков, ма то нали без захар  Sick, а днес хапнахме   Stuck Out Tongue Winking Eye ябъка с банан на Нестле, ама ние сме още на една две лъжички, докато стигниме до половин пюренце, ще мине месец а той докато се научи да яде с лъжичка.  Rolling Eyes

# 61
Димяни за вас за разхлабване става ябълка с тиква, дори на етикета пише, че има разхлабващ ефект.  Peace

# 62
  • София
Теди много сте готини бе Flutter Mr. Green Heart Eyes
Ние с лъжичка сме много добре! bowuu Много добре папка направо ме очудва! Crazy
Марсиди,морков каза да не давами тиква! Значи остава на нестлец ябълка и банан  Crazy
Само аз съм почнала да давам по повечко 1 ден давах след всяко хранене по 2 на др ден 3,4 днес цяло 80 г на гербер с намерението да се изака и пак не!Сега су продължаваме на 3,4 лъжички!  
Утре ще я питам за тиквата!
Сливите нали също са разхлабващи че взех и такива пюрета на гербер newsm78

# 63
След като го отворя го слагам в хладилник и така може да преседи 48 часа!
Т.е. има папу за три дни  newsm10 newsm10 newsm10
Марсиди на обратната страна на етикета на ХИПП пише, как се съхранява бурканчето и как се топли цялото бурканче или част от пюрето.Това го останових, чак след като измих един път и се отлепи етикета.

# 64
Честит празник на Персиян-Матей! Да е здрав сладурко и интересен мъж!
Честити три и четири-месечия на бебките!Благодаря ви за отговорите за лампата. При нас обаче няма как да ползваме светлината от улицата, защото живеем романтично на таван (ателие по новому), а звездите не светят. Той яде поне по два пъти на нощ, а аз не искам да променям светлината тогава. Може да направя като Сладкишче - ще изнеса лампата в коридора. А иначе аз съм с 5 диоптъра късогледство и не го виждам и в светлина:) Питам Венелин дали спи ли беб.
Не съм сигурна дали отговорих на една мама(въпросчето беше преди 3 теми) за лигите и как да се справи. То е, защото нямам отговор. Бърша си му ги. Когато не съм в стаята го слагам настранчка, за да не се задави. Май всички сме така - ще мине
Днес така ми се смя с глас, ама истински и много пъти, че аз от размазване... изпуснах дрънкалата на главата му право с едно мечешко ушенце надолу. Ей, слава Богу, че на играчите няма катерички и лисички с остри ушета

# 65
моя беб се изплаши преди малко от дядо си  ooooh! ококори едни уплашени очички и устичката изви надолу - готов да заплаче. и ме търси с поглед милата ми душичка  Heart Eyes така си го нагушках човечето. ама то вярно и дядо му брадясал ще ми идва, от сега нататък - само обръснат  Joy

# 66
моя беб се изплаши преди малко от дядо си  ooooh! ококори едни уплашени очички и устичката изви надолу - готов да заплаче. и ме търси с поглед милата ми душичка  Heart Eyes така си го нагушках човечето. ама то вярно и дядо му брадясал ще ми идва, от сега нататък - само обръснат  Joy
хаха и алекс се изплаши така веднъж от баща и - той тъкмо се прибира от работа, с шапка е, голямо яке, а беба като се ококории  и по същия начин веднага се вкопчи в мен  Joy ама след 2 минути се усети де кой е насреща  hahaha
относно лампата и ние действаме по същия начин с такава в коридора иначе е пълна тъмница и нищо не се вижда

# 67
Пък една позната беше на диета ядеше само плодови бебешки пюрета Joy

# 68
Димяни - да и сливите са разхлабващи. А банан и ябълка освен на Нестле има и на Хип  Peace, него ще го пробваме утре.  Peace

# 69
E, а моето чувствително момче се изплаши вднъж от мен.  hahaha, т.е. днес. Аз стоя цял ден с вързана коса в нас, защото много ми пада косата. Та бях го взела да го кърмя и си я пуснах. И моя хитрец нали ме поглежда през секунда, за да се хили и да ми хваща пръста, та ме поглежда и... рипва като конче, ококорва едни очи. Страх. Добре, че му заговорих и ме позна, та се захили. Ей, казвам си, какво ли му е - кърми си те мама и изведнъж се оказваш в лапите на непозната. Голям сладунко плашлив
Аз още не съм се зачитала за захранването и не знам - при плодовите сокчета не важи ли да се дава само един вид поне 10 дни, та да се разбере как действа? Или пак не съм в час? Аз заради това ще се захвана със зеленчука след месец. Дими, стискам палци Раяън да се оправи от болчиците. На мен Явор ми е така неспокоен нощем(май и Ивон е така?). Смятам, че като му събуя памерса се успокоява и се изаква. Нощем не иска да ака в памперс. Но пък той и запек няма, де. Та май с тази история не съм ти полезна.

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 22:27 от Тиги-Мигъл

# 70
  • UK
E, а моето чувствително момче се изплаши вднъж от мен.  hahaha, т.е. днес. Аз стоя цял ден с вързана коса в нас, защото много ми пада косата. Та бях го взела да го кърмя и си я пуснах. И моя хитрец нали ме поглежда през секунда, за да се хили и да ми хваща пръста, та ме поглежда и... рипва като конче, ококорва едни очи. Страх. Добре, че му заговорих и ме позна, та се захили. Ей, казвам си, какво ли му е - кърми си те мама и изведнъж се оказваш в лапите на непозната. Голям сладунко плашлив

Joy Joy Joy
 Горкичкия направо се е шашардисал  Heart Eyes
 И моя му е интересно като ме види с пусната коса... еле сутринта като се събуди и като се надвеса над него и ме гледа ококорен и гледа косата ама и аз като му заговоря се захилва  Laughing

# 71
  • Earth
И моят малчо ококорва очи когато сложа очила  Joy hahaha

# 72
И ние сме така със очилата:) Ама като ги махна ме гледа странно  hahaha
А да ви кажа на последък ми е много смешен, като започнем да се кърмим и кърмата не слиза веднага и той човека  пуска зърното и почва да пищи, и захапва настървено вижда че не пуска и пак така, накрая вече като пусне повечко и доволен. Ама е ужасно смешен все едно се кара на гърдата,даже се случва и да я налага с юмручета. Може да се цедя преди да му давам да суче, да му е по лесно ама неща Simple Smile на принципа съм в живота "лесно нема" да се бори  Heart Eyes
Цитат

# 73
аа каква диета с плодови пюрета, те българските са бъкани със захар и нишесте, ако не се лъжа.

Мегита, увеличиха ли ви дозата за Вигантола?

# 74
  • UK
Мегита, увеличиха ли ви дозата за Вигантола?

Не ама то аз не го давах постоянно  Embarassed все забравях ама от утре сутрин първо това ще давам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт