Улиците кални, мръсни, а АВГУСТинчето си лапа свойте пръсти

• 10 185
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
  • София

Добро утро!

Ние си проспахме сутрешното ядене и като я гледам пак е заспала.  Mr. Green Отивам да закуся и аз преди пак да е станало обяд.

hahaha hahaha hahaha
Сладкишче, ще се поразровя да вида къде може да има... Thinking Според мен опитай във форума на СУ - http://forum.uni-sofia.bg/forum/, попитай там  Hug

Бейличка ти не беше ли преподавател? Grinning

# 166
  • София
Добро утро! Hug
Мерси за кафето!  bouquet
Аз съм за Коледно парт5и,много ще се радвам и идеят на Весела! Peace
За белега от ваксината..... ниесъщо имахме около 20 дни гнойно връхче,педи ни каза да не го пипаме след миене само леко посушаваме! Peace След време си пада и остава поне за сега при нас е червено и прилича леко като на раничка! Педи каза,че е хубаво,че се вижда...... това означава,че ваксината действаи че ще остане хубав белег Party и няма да се налага реимунизация Rolling Eyes
Перс,ти какви пюрета даваш на малката?Плодови,зеленчукови,купешки,домашни,фирма Crazy
За памперсите пак.Сега отворих пакета който моя взе 3 ка но най малката разфасовка защото не знаех номера дали ще е за нас и да ви кажа няма нищо общо с голямите пакети.мн странно newsm78 тея са по хубав!

# 167
Добро утро и от нас! Whistling
Идеята за коледно парти е страхотна Heart Eyes Laughing Предлагам само да се сложи лимит до колко парички да са подаръците newsm78 Защото си мисля ,че не всички тук сме с еднаква финансова възможност и да няма после сръдни аз кво купих,пък тя кво ми подари Mr. Green Хайде мамите от Пловдив да се задействаме,после ще си показваме и снимчици аз предлагам Party

# 168
Добро утро момичета!

Благодаря за кафенцето!  Sunglasses

Мерси за съветите относно мухъла, моят мъж преди малко напръска в спалнята, а ние се преместихме с беб в хола! Дано да се махне, защото много се притеснявам заради бебето, до колкото зная е много вреден!  Така, с това некачествено строителство в България,п росто БЕЗ ДУМИ!

Весела-идеята за Коледното парти е чудесна, само ще трябва да намерим подходящто място за срещата. Трябва да мислим по въпроса!  Wink Wink Wink

Гера-пожелавам бързо оздравявавне на каката и дано не зарази бебето!

Гита-честито бебче на твоята приятелка!  Laughing

За линията на корема-моята също не се е махнало, много е избледняла, но все още съществува!

# 169
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро!

Само да кажа, че Савото наистина е вълшебно, но след него трябва много хубаво да се проветри. При нас трябваха няколко дена, за да се измирише гадната миризма.

# 170
  • Пловдив
Добро утро.
И аз пийнах малко мляко с нескафе,че цяла нощ не можах да спя.То едни бури бяха навън,чак гърмеше.През нощтта ми потекоха гърдите и цялата станах в мляко.Направо преливах.Мъжо ми се обади сутринта в 7.Добре,че някакво момче му помогнало да си купи карта.
За памперсите-ние до сега бяхме с Кан бебе,но са много плитки и отгоре потичаха.Молфикс са доста дълбоки,но не са лоши.Вчера купих Еви бейби(с подарък мокри кърпи)имат ластик и не са лоши,малко са твърди,но до сега от толкова експерименти нито едни не са ми харесали,важното е да не пропускат.

# 171
  • Пловдив
Забравих да кажа,че подадохме молба за детската градина.За наш късмет точно на майка групата ще взимат набор 2007-ма.
Вчера баба ми вика малкия като стане на една година да съм го оставяла тя да го гледа,а аз да започвам работа.Но аз НЕ .Казах и ,че цял живот ще работя и ще си го гледам до три години (ако не закъсаме).

# 172
  Добър ден и от мен,
моята кукла е от раннобудните и отдавна сме на станали и пили кафе. Моето си се оказа цикъл(примирих се вече), но все пак ако всички кърмачки имаха цикъл мен нямаше да ме има smile3534 мама така и не разбрала кога е забременяла с мен.
 Идеята за коледно парти на мен много ми допада, има страшно много клубове в които организират партита, разгледах няколко и харесах тозиhttp://prikazka.net., всъщност харесами защото има достатъчно място ма родители, а това нас повече ни интересува. Давайте и вие предложения особенно за места на които сте били с по-големите деца.

# 173

Вчера баба ми вика малкия като стане на една година да съм го оставяла тя да го гледа,а аз да започвам работа.Но аз НЕ .Казах и ,че цял живот ще работя и ще си го гледам до три години (ако не закъсаме).
Браво Di83  и аз така , ще си го гледам,не изкам да изпусна най- хубавите моменти

# 174
Добър ден и от нас.
Честити месечета на сладурите!
Гита, честито бебче на приятелката ти и на теб    bouquet
Ох, в последно време май все на ръце заспиваме ooooh!Досега я разнасях да заспи, а как хубаво си заспиваше сама даже с "песен" в леглото до скоро....Как е при вас, има ли промяна?
И аз имам все още линия на корема, но с баткото мисля че към 6-7 мес. изчезна чак.
Весела, не съм правила нищо на белега от имунизацията, но нашият не се  възпали, имаше връхче, което се резорбира само. При къпане не сапунисвай и не търкай мястото.
Аз използвам "Памперс" от самото начало. Не ми е гадна миризмата. Няколко пъти са пропускали на гръбчето, но мисля че това зависи от консистенцията на акото и положението на бебчето.
Нели Диева, дано да мине всичко бързо и лесно и да се похвалиш за приятелката ти  Praynig

# 175
  • София
Забравих за линията на корема Simple Smile Моята почти я няма вече  Peace

# 176
# 177
  • Stavanger,Norway/ Varna
ЮДобро утро и от нас   bouquet

Май и ние сме в кюпа с два кучешки горни. То още преди семица ги забелязах, но ня бях сигурна дали са зъби, или венеца е така там. Но сега като ви чета, може и зъби да са. Напоследък полудява да се чеше, прибарва всичко, което е близко до устата и.  #Crazy

# 178
Добро утро!
Аз сега пийвам кафенце, че нещо така ми се спи.
Малкия отново направи 12 часова пауза между храненията. Вече май си му стана навик, който мен многоооооо ме радва.  smile3521

Покахонтас, Марти голям сладур.  Heart Eyes

Весела, идеята за коледно парти е супер. Бройте ни и нас!  lalalala  madnoel

На мен катоо бях бременна така и не ми се появи линия на корема,  newsm78  та и сега си нямам  Mr. Green

# 179
Привет и от нас с Мая   bouquet

за мухъла - нямам личен опит, но знам от колеги, че освен САВО много добра работа върши един уред, който те наричаха влагосмук, но не знам как се казва иначе. Особено за ново строителство върши добра работа - бившият ми шеф изливаше литри вода от кондензираната влага.
Уф, чу се рев, до после  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт