Улиците кални, мръсни, а АВГУСТинчето си лапа свойте пръсти

• 10 186
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Много внимателно ги слагам всеки път и пак имам изпуснали,просто ако пишка повече не издържат и 2 часа и половина!Памперса много си ми харесваха но с тоя гел миризлив някак не ме кефеха но днес моя ми взе от тях и са си е екстра Simple Smile

# 151
  • UK
хари 77 не преска4ай кърмене,още пове4е ще намалее.слагай бебо по 4есто на гърда,яж варено жито и свински пържоли.на мен това ми действа много.давай на бебето и двете гърди.моя беб досега така го храня Hugи не е пил ам.да си призная онзи ден купих 1 кутия нан,но не съм го отворила.засега кърмица има колкото му трябва на беб.

Взе ми думите от устата  Mr. Green
 А и също така спри алкохола... той също води до намаляне на кърмата а понякога и до спиране... купи си също и бирена мая от аптека и пий по 2 таблетки сутрин и вечер... много течности също пий
 И аз като марианамама давам и от двете гърди... не прескачай в никакъв случай, давай колкото може повече дори предлагай по- често за да се усили производството на кърмата  Peace а и можеш и да се цедиш  Peace

# 152
Момичета, търся отзиви за Молфикс? Имат ли ластик? Явно защото са много евтини не ги предлагат на бройка.
Аз ползвам Молфикс от месец и нещо и съм много доволна. Памперс ми пропускаха на гръбчето и попитах в магазина за някои по-дълбоки памперси и ми препоръчаха точно Молфикса. Пробвах и досега не сме имали фал. Нямат ластик около кръстчето, но за мен е важно да не пропускат и да държат сухи дупетата. Peace

# 153
И аз съм си много доволна от Памперс и не искам и да помислям да експериментирам с друга марка Peace

# 154
Веднага щом кача снимките ще разберете, мацки!
За мухъла засега май само от SAVO не съм чула да има разочаровани.
За зъбките, оказа се че аз съм се разбързала и на беб още не са му тръгнали. Докторицата каза, че трябвало да се изглади венецът първо и после тръгвали. Аз не си спомням как беше.

# 155
За
памперси Хъджис-
откровено казано това са памперсите, от които съм най-доволна! Само в началото ми пропускаха! Много е важно както казва Франи да се обръщат ластичетата и няма да има никакви проблеми. От както им хванах цакана не сме имали никакви фалове!

Имам нужда от вашата помощ и съвет: някой беше писал в предходна тема за мухъла..........................., но не бях обърнала особено внимание. Ето, че и на нас ни дойде до главата. В чисто нова сграда сме и хоп в спалнята, където спиме с бебето такава мухъл се е появила, че чак за главата съм се хванала. До колкото зная е нещо много вредно. Дайте ми идея какъв ефикасен препарат да взема да напръксаме и тази гадост да се махне. Имайки се предвид, че сме с изолация, но за съжаление това са външни стени и нещо много страшно! Разчитам на Вас! ```

и аз така от хъджис най съм доволна

за мухъл ползвам САВО и на нас ни избива на външните стени пак сме с изолация по ъглите е при нас и като напръскам с савото веднага из4езва но миризмата и трябва време да се отмирише 1 ден стига да е отворено Peace

Шоши ме изпревари Hug

# 156
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ! ЖИВИЧКИ И ЗДРАВИЧКИ ДА СА !   bouquet
Гера, желая ви бързо оздравяване и дано Кали да не се разболее Praynig
За мухала- нямам опит. Дано бързо и ефикасно да се махне Peace
Лека нощ от нас.

# 157
Ох така се олисах в разглеждане на сребърни бижута,че за малко да си поръчам гривна за 65лева  Embarassed Embarassed Embarassed

# 158
  • В светлината на слънцето
Аз докато се наканя да пиша и то всички си легнали вече...
Гита, честита рожбичка на приятелката ти. Да е живо и здраво детенцето и много да я радва.   bouquet  bouquet
Гера, бързо оздравяване.  Praynig
Относно памперсите - и преди с каката, и сега карам само с Памперс и съм много доволна. Досега не сме имали фал. Но е много важно добре да се пристягат отпред при залепването и да се прекарва ръка по краищата между краченцата, за да се изпънат добре. Малко идиотски го обясних, но пък тази процедура при мен помага. Никога не са ми пропускали и нямам намерение да ги сменям.
За цикъла - моят е на смесено хранене, тоест кърмя го и после дохранвам. Но цикъл още нямам. При каката ми дойде чак в края на седмия месец, а я кърмих (пак с дохранване де) осем месеца.
За мухъла - имахме го тоя проблем и е много гадно. Преди да се роди каката направихме сериозен ремонт, който вече почти четвърта година държи, тоест няма мухъл. А стената в единия ъгъл направо бе станала черна. Първо изстъргахме мухъла до дупка, после го третирахме със САВО. Препаратът обаче е токсичен и е добре този ден да не се спи в стаята. Ако е за бебе, то е най-добре да се изчака поне 3 дни. След Савото облепихме стените с рола от стиропор за изолация и отгоре тапети. Засега резултатите са отлични. Но ако имате външна изолация не трябва да правите и вътрешна, тъй като ще се образува силен конденз. Само обработка със Саво е достатъчна. Добре е отгоре да сложите тапет, а не латекс, тъй като латексът запечатва и пак се стига до конденз, което от своя страна образува мухъл.

Айде и от мен лека нощ.

# 159
  Ползвала съм Молфикс един единствен път (т.е. 1 опаковка) в началото. Не са ми пропускали, но отдолу между крачетата са много широки и не ми харесват, то беб седи разкрачен и не може да си ритка спокойно, освен това са и много дебели. Незнам как е при по-големите размери, ама малките ... Naughty Сега съм на Памперс, два пъти са ми пропускали ако, но то беше едно рядко - рядко  ooooh! .Но както и Тони казва, мнооого гадно миришат. А на Хъджис Манчева ми беше дала един от нейните, на мен ми хареса, но пък не ми се рискува да си купя като чета тук за ментаците. То все пак пари струва.

А на вас изчезна ли ви кафявата линия от коремите? На мен още ми стои и най-вече около пъпа. Кога ли ще се махне?

И още един въпрос, на мойто дете на рамото, където му е петното от ваксината от болницата от два дни има като връхче на гнойна пъпка. Какво да правя?  newsm78 Мисля, че го бяхте обсъждали ама не помня в коя тема, та ако може някой да ми каже?  Praynig

Предложение. Искате ли да си направим нещо като Коледно парти. Може да се съберем някъде ( за място за деца ще помогнат мамите с две) с бебоците и всеки да носи някакво дребно и незадължаващо подаръче и като се видим да си направим томбола и да си ги разменим. Като цвета на подаръка е желателно да е unisex. Те малките няма да разберат нищо ама ние ще си направим кефа. Същото нещо може да се организира и в другите градове и после ще си разказваме. Какво ще кажете, има ли желаещи?

# 160
  • София
Здравейте и от нас с Яна.И ние сме в групата на избиващите зъбки- виждам очертани на венеца два кучешки зъба newsm78 Все си мислех, че пръво избиват долните, но...
не успявам да пиша често, напоселдък ходя всеки ден на работа за по два, трпи часа и това ми разкъсва много деня...
Яна продължава през деня да не суче от гърди и с това изпомпване на кърма вече мога книга да напиша - изцеждала съм се в тоалетна в Ботевград, до завод Епик, в Прага, сега и в тоалетната на офиса.  hahaha
За хомеотапията- индивидуално е , на мен ми действа Уртика Улренс - взема се по същия начин, най-добре иди на хомеопат.
Сега четоха страта тема,Ивченце, стискам  палци да е напразна тревога, нали докторите не са сигурни, само предполагат. Praynig

# 161
  • Враца
Аз докато се наканя да пиша и то всички си легнали вече...
а не всички  Mr. Green

vesssela.v мисля че идеята ти е страхотна и ако се организирате в София, ще дойдем и ние с Таничка_ем  Grinning. Враца е на час от София.  Mr. Green

Megitкa, аз алкохол не пия, пия само по чаша бира за засилване на кърмата  Mr. Green. Бях чула за бирената мая че засилва кърмата, но не съм пробвала. Мисля да пробвам с хомеопатичните първо и след това и ако не стане ще пробвам и с маята  Sick
Лека нощ и от мен

# 162
ДОБРО УТРО, пу първа

Поднасям закуската

Момичета, цяла нощ съм сънувала как ражда една моя приятелка (и тя чака близнаци), и аз съм акушерка.... УФ, направо втори път "родих близнаци". Будна съм от 6 сутринта и не можах да заспя и това си е....

Айде дано наистина всичко е минало добре като в съня ми...  bouquet

# 163
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug
Пу, втора  Flutter

Нели, благодаря, но ще си взема само кафе, че сутрин нямам навика да закусвам.
Шоши, и аз искам да гледам снимки  Flutter А какво стана с рекламата, в която Дамян щеше да участва - нали не са я пускали все още?
Гера, дано малката не се зарази  Peace Йоан скарлатина е карал, но тя може да се повтаря, а се притеснявам, че другите шарки не ги е карал  Rolling Eyes А става все по-голям и по-трудно ще ги изкара. И с болни деца е бил в контакт, и пак нищо  newsm78
Гита, честито бебче на приятелката ти   bouquet
Весела.В - Ния има такава пъпка на рамото, но без гноен връх. Мисля, че някакви компреси се правеха, но мамите които имат опит мисля ще те посъветват  Peace

Гледам за памперси си говорите - аз имам опит с фалшивите Хъджис, голям боклук, дупето на Ния все влажно стоеше  Close Били сме и на Молфикс - доволна съм като цяло, верно са по-широки долу, но пък не са ми пропускали нито веднъж  Peace Сега сме на Еви бейби - също нямам проблеми до момента.

Хайде, моите мъже станаха /Ния е раднобудна като мен  Crazy /, отивам да правя закуска.

# 164
Добро утро и от нас
Благодаря за кафето ,ще си взема и закуска даже Grinning

Общи условия

Активация на акаунт