Улиците кални, мръсни, а АВГУСТинчето си лапа свойте пръсти

• 10 187
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Шоши84,записвам се да разгледам снимчиците като са реди Naughty и да си взема нещо ,ако се харесам,да не ме забравиш само Peace
Гита,то това бебче много избързало  Crazy Да е живо и здраво мишенцето Hug  bouquet

# 136
  • София
Шоши,снимай и ще показваш Peace
Днес малко се пише май са позачезнали нанякъде или просто татковците днес почиват Mr. Green

# 137
И аз днеска това си помислих ,че има мъже вкъщи и с друго са заети мамите Joy
Мъж ми преди малко се прибра ,изкъпа се и си легна,за мен пак няма време Mr. Green

# 138
Да й е живо и здраво мъничето!

Гледам за цикъл си говорите - аз още нямам, ама не е само защото съм кърмачка. Ходих миналата седмица на доктор и имам кистички, но той каза че хормоните сега се намествали и ще трябва да се видим като спра да кърмя, че и други проблеми имам. Като например - боли ме при секс и се оказа че не съм била зашита както трябва и ще трябва да ме "тушират", каквото и да имат в предвид. Снощи не ме болеше, слава богу. Горкият ми мъж снощи ми вика "мило, тази вечер спи ли ти се много?". Нещо сколасваме за 2-3 пъти в месеца.  Tired Ще трябва обаче някак да се стегна.

Ние от два дни сме с избиващи зъбки и му мажа венците с Пансорал. Препоръчаха ми го и наистина помага. Почти след всяка манипулация беб заспива облекчен.

Гледам че някои бебчовци са вече на пюрета? Ние сме още само на кърма. През 1-2 дни му давам по 1-2 лъжички сокче. Вече си отваря устата за да я лапне. Много е смешен.  Joy
Днес нещо кърмата ми намаля много и го дохранвах с Фризолак, въпреки че пия хомеопатични, но явно всяко нещо си има край. Ех, как ми се искаше да е само на кърма до 6-тия месец, ама...

# 139
  • София
И аз мн исках да имам кърма до 6 месец а то кво стана в края на 1 ия спря!
Никога иначе ако имах кърма нямаше да го захраня толкова рано!
Кога ли и нашите зъбки ще почнат Rolling Eyes да не бързат Crazy

# 140
И ние скоро ще се озъбим с цели два зъба горните кучешки newsm47 Видях му венеца и прозират и двата зъба под него,но за сега нищо не е избило  baby_neutral Ще трябва тия дни да го уча да си чеше венеца с чесалката и да взема още една по мъничка Mr. Green Вие какви ползвате и снимка моля!!!! Praynig

# 141
  • Враца
мами и на мен много ми намаля кърмата  ooooh! , ям ядки, пия бира и нищо. Май ще трябва да прескачам ядене, в смисал, един път кърма, един път  АМ. Не знам само дали така няма да ми спре по бързо. Да дохранвам нестава- след като и дам кърма не иска АМ.

# 142
И моето момче малко се чуди на АМ, но си го изцоква.

За чесалките, ние имаме на Бертони един набор, но не ми харесва - опитва се да си вкара цялата в устата и после са му червени ъгълчетата на устата. Големи са и са неудобни за хващане. Купихме си една ароматизирана рибка, но изхвърлих опаковката. Имаше някаква марка ама... Нея може да я хване с две ръчички и....междувременно си натиква и палеца и малко по-късно остава само той, че по-лесно го контролира. Simple Smile

Момичета, търся отзиви за Молфикс? Имат ли ластик? Явно защото са много евтини не ги предлагат на бройка.

# 143
мами и на мен много ми намаля кърмата  ooooh! , ям ядки, пия бира и нищо. Май ще трябва да прескачам ядене, в смисал, един път кърма, един път  АМ. Не знам само дали така няма да ми спре по бързо. Да дохранвам нестава- след като и дам кърма не иска АМ.

Ако не си пила ricinus comunis 5ch, опитай! Хомеопатично и много по-евтино от чая на Хип. Аз с него се поддържам вече почти 3 месеца. Ама вече май не ми действа.  #2gunfire

# 144
  • Враца

Ако не си пила ricinus comunis 5ch, опитай! Хомеопатично и много по-евтино от чая на Хип. Аз с него се поддържам вече почти 3 месеца. Ама вече май не ми действа.  #2gunfire
Още утре ще пратя мъж ми да ми купи  Simple Smile А как се пие, пише ли на опаковката  newsm78

# 145
Сладкишче, ще се поразровя да вида къде може да има... Thinking Според мен опитай във форума на СУ - http://forum.uni-sofia.bg/forum/, попитай там  Hug
Гита поздрави си приятелката с бебенцето, като чуя новина за новородено и така ми става мило....

# 146
  • вкъщи
molfix са хубави памперси,на нас не са ни пропускали,докато на хъджис ни пропусна.хари 77 не преска4ай кърмене,още пове4е ще намалее.слагай бебо по 4есто на гърда,яж варено жито и свински пържоли.на мен това ми действа много.давай на бебето и двете гърди.моя беб досега така го храня Hugи не е пил ам.да си призная онзи ден купих 1 кутия нан,но не съм го отворила.засега кърмица има колкото му трябва на беб.

# 147
  • Враца
marianamama  Hug

# 148

Още утре ще пратя мъж ми да ми купи  Simple Smile А как се пие, пише ли на опаковката  newsm78

Пие се сутрин и вечер по 5 топченца под езика на "чиста уста". Т.е. преди ядене най-добре или поне 30 мин. след ядене. Много са ефикасни!

# 149
За
памперси Хъджис-
откровено казано това са памперсите, от които съм най-доволна! Само в началото ми пропускаха! Много е важно както казва Франи да се обръщат ластичетата и няма да има никакви проблеми. От както им хванах цакана не сме имали никакви фалове!

Имам нужда от вашата помощ и съвет: някой беше писал в предходна тема за мухъла..........................., но не бях обърнала особено внимание. Ето, че и на нас ни дойде до главата. В чисто нова сграда сме и хоп в спалнята, където спиме с бебето такава мухъл се е появила, че чак за главата съм се хванала. До колкото зная е нещо много вредно. Дайте ми идея какъв ефикасен препарат да взема да напръксаме и тази гадост да се махне. Имайки се предвид, че сме с изолация, но за съжаление това са външни стени и нещо много страшно! Разчитам на Вас! ```

Общи условия

Активация на акаунт