За видни кокетки измисляме плетки - 11

• 259 086
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
  • в баира
anonimka: Много ти благодаря за бързия отговор, ще се пробва!

Поради липса на време от моя страна, връчих задачата на майка ми да ми изплете шал на една кука по един от моделите на Летящата крава. Ето този. Направи ми го от бяла Ира, като самите цветчета са по-малки от тези на модела. Ако успея днес ще го снимам и ще ви го покажа.

# 226
Фуфиндрела аз изплетох същия шал, изплетени са от прежда МИЛЕНА

ръкавиците са без пръсти има дупчица само за палеца

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 12:34 от anonimka

# 227
# 228
И аз много обичам да плета на 1,2,5 куки, но нямя как да ви покажа какво съм сътворила до този момент. Редовно ви чета и ви се възхищавам. knit
Страхотни неща правите!!!
И аз много се замислям да се пробвам с чанта, но избора на вид прежда ми се струва много сложен, пък и не става ли много твърда след пране!?

# 229
  • Хасково
Здравейте!
Майка ми плате  елек на дъщеря ми.Плетем го гладко лицева плетка/ дано се изразявам правилно/
После искам да му сложим цветенца - моля дайте някакви идеи за да украсим елека.
Като бродерия ли да бъде или нещо на 1 кука.

# 230
NadiaNGX

по добре ги оплети на една кука  Hug каквито ти харесват след това може да ги сменяш   bouquet

# 231
# 232
Момичета, започнах го това болеро, но нещо съм забравила как се плетеше ластика, може ли да ме подсетитеhttp://www.windycitydolls.com/images/tonner/2005/BoleroSweaters.jpg

# 233
                       Както го виждам е 1 лб ,1 оп - обикновен. Peace

# 234
след като съединиш предниците и гърба можеш с помоща на обръч да изплетеш ластика ,а другият вариант е да го изплетеш отделно и после с помоща на игла да го съединиш

# 235
  • Варна
забравих да напиша,че от двата края я сегнахме със по 2 пискюла понеже ципът беше малко късичък

А отвътре има ли нещо за придаване на форма на чантата и за да е по-твърда? Подплата някаква?

# 236
киса, да има подплата,имах едно парче шлиферен плат,а на дъното има изрязано парче картон

# 237
  • Варна
киса, да има подплата,имах едно парче шлиферен плат,а на дъното има изрязано парче картон

Мерси.  Simple Smile

# 238
                       Както го виждам е 1 лб ,1 оп - обикновен. Peace
Мисля, че не обикновен ако погледнеш от вътре не изглежда така и имаше някакъв начин да е така.Ако е 1л., 1оп. и от вътре ще изглежда като от вън. newsm78

# 239
  • Варна
В събота се амбицирах и седнах да плета на 1 кука терлички за Вики.

Едното терличе се състои от 6 квадрата. Какво мерих, струвах - накрая на моя крак стана.  Laughing

А и преждата ми не е хубава, домашна, но на места е по-тънка. За вкъщи става, де.

Общи условия

Активация на акаунт