Супер мами от Norge 13

• 14 427
  • 241
  •   1
Отговори
# 120
  • България
Направих си една салата,домати и краставици и пържени картофи и сирене ,имам да изяждам сам сама 1 кг сирене :Марио,ако сте свър6или бг сиренето да знае6 в Трондхеим има,ако трябва да пра6таме,или ела да си купи6 от тука направо,аааа,няма да си ходите,и аз искам да си ходя:(

Аз да ти разкажа подобна слу4ка, отивам да прибирам моето от рожден ден на 5 кра4ки от нас.
Поканиха ме на торта,аз викам аиде да не откажа,сядам ,през това време маиката не ми обърна грам внимание,разбираи не каза нито една  дума на кръст.Таткото пък(Къде видял такава убавица ненагледна кат мене Mr. Green),леко смутен засрамен ме заговори малко и толкова...

Марио,направи така:Сложи лепенка с текста:"Jeg vil ha reklame,takk!",с по -големи букви на кутията,да види6 няма ли да те залеят с реклама Wink

# 121
Аз бих написала Reklame ønsket ако трябва изобщо нещо да пиша...

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 21:04 от palachinka

# 122
  • България
няма зна4ение как е написано,важното е да схванат,reklame e reklame в ед.и мн.4исло,да ви каже тук ва6ата леля Grinning bowuu и не се пи6е с две "мм"

Маи4ица,какъв изпит държа,да не е норвежки? Sunglasses

Пала4инке,ми не оби4ам да се карам,аз колкото се карам у нас стига Joy

# 123
Привет от вечната Икеа .... Hug дето има вечни опашки..и вечно пазаруващи клиенти...и вечно плачещи деца... Mr. Green

Така ми минават дните...с много екшъъъън... Joy Няма  скука в таз Икеа бе...хорааа ooooh!

Нора, ...ааа прост късмет му викам аз, ти пък много дълновидна ме изкара  Wink
Мишел, немам си на представа.

РОЗАААА, абе ти знаеш ли че си номинирана за новак на годината?  Grinning

Марйо... душо..., аз се преместих 3000км от майка ми и сестра ми, да се отърва от непрестанното говорене за Фен Шуи - мен шуи,Аюрведи и не знам какви си  Rolling Eyes... вземах да се оженя за един норвежец по сметка и таман постигнах душевен мир и се отдадох на кремвиршоконсумиране и ти идваш да ми разваляш дисциплината като ми говориш за някакви там сродни души. Сус ти казвам...  Grinning
Аааа...палачинчице ...няма да ми обиждаш Фен-Шуя...  Naughty ..че съм му фенка.. Heart Eyes  Чета всичко на тази тема....имам си супер Фен Шуй талисмани накачени из цялата къща,пеещи чанове,китайски монети, разни статуи на Буда...златни рибки и даже  водна /жива/ костенурка. ... Blush Освен това има и дървото на парите... Mr. Green А ти как мислиш че спечелих 170.000 крони миналата година,а...  Joy  Благодарение на Великата китайска 2000 годишна наука Фен Шуей.... Hug  А и съм си подредила къщата по феншхуйски....за богатсво, слава,семейство,кариера,любов... всичко е в баланс .... Hug  Няма тинтири-минтири ...  Grinning
Даааа ..разбрах че съм номинирана за новак на годината... ooooh!   Една форумка ме светна на Л...,.иначе нямаше как да се сетя... Mr. Green

Освен това Блонди ме е номинирала и за потребител когото най-много я дразни... hahaha  Явно се се засегнала,щото преди време си разменихме" любезности" в  форума..а аз " имам" особена слабост към екс поп-фолк звезди..особено към  ярко изрусени... Joy

Ами нека си избива жената комплексите чрез мен... Hug тук във форума поне тя е популярна...иска слава милата, щот   в Брюксел явно е "госпожа никоя"....така че я разбирам..и не и се сърдя.  Laughing

Мишелка..аз така и не разбрах къде живет многото българи в Brumunddal...или в   Brunedalen.. newsm78 И дето се вика и мен като палачинка   ме интересува какво ги е събрало там... Flutter
Ах така значиииии..имало българи там,и тихо и  кротко се спотайват..а  Joy Еййй хора....разрастваме се из Норвегия...и това е супер... Heart Eyes

Само лошото дето е толкова дълга таз държава та не може да си ходим на гости една друга....уфффф то дълго та дълго....А билета ми до Тромсьо например ще ми струва колкото до БГ... Joy Щот първо трябва да литна до Осло...че от там за севера... hahaha Та става едно "околосветско "пътуване... не ти е  работа...  Whistling

Момичета, знаещи норвежки помагайте! Как се пише "Защо не ни пускате брошури?" Ани иска пазарува на тилбут! Аз иска знае къде дава тибут!

Joy Joy Joy

Марйо.....Гледам че девойките вече са ти дали акъл за пощата...така че и аз с две ръце гласувам за да напишеш  ..с големи букви това на пощата ви .."Reklame, ja takk!!" ... Mr. Green  и ти гарантирам че ще ти препълват пощата в изобилие  всеки ден... Joy

Норче..радвам се че се престраши душа да пишеш.... Hug

Радвам се че се появиха и от старите членки тука...  bouquetДано се вяскат по-честичко и да споделят... Hug

А за отивам да готвя рибка..днес сме  пак на рибка... Heart Eyes А май отдавна не сме яли кренвирши.... newsm78.... Joy Ами признавам си че  обичам норвежките кренвирши .... ppp  Но не варени  а  запеченки с кашкавалче...   chef   Леле ако ме чуе  сега Марйо..... newsm43....

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 20:38 от roza66

# 124
  • България
Е,викам ако по4акам о6те малко и Розето 6те се появи. Laughing Hug
Розе,каква е тази Икеа,бе ,в4ера ми призля,зави ми се свят и ми стана ло6о,излязох на въздух,оставих моите на касата да пла6тат.Аз не бях ходила там от сумати време #Crazy
гардероба го избрахме,ама утре ве4е 6те го товарим,отсега ми става ло6о,140 кг бил живо тегло ooooh!

# 125
Момичета...Норче...аз съвсем забравих беee.. ooooh!   трябва да  бягам да готвя...че моя обикаля кухнята..прегладнял ,вече втора обиколка прави ...а аз съм още пред компа... Twisted Evil...

# 126
  • България
Въх,бегаи,аз като ви казвам 4е 6те ни изгонят мъжете вие не вярвате,и мен ме гледат на кръв Wink ,ма да гледа,аз ги нахраних моите,ама ти отиваи Peace

Та такива работи,утре кои като нас 6те правим детската ве4е тиинеиджърска Shockedкога порасна бе..да взема да родя о6те едно ли се 4удя newsm78

# 127
Marjo, как все попадаш на някакви странни норвежци бе, мила?  newsm78
Покрай мен превключват на английски като им кажа, че не разбирам норвежкия много добре.
Макар че семейството на милото ми говорят предимно на норвежки, ма бавно, ясно и отчетливо, за да разбера какво ми казват  Joy
Според тях така по-бързо ще си ошлайфам езика и са прави  Sunglasses
Норче, планирала съм нещо за събота или неделя, ще ти пиша бележка по-късно   bouquet

# 128
  • България
Бре,Слав4е къде ходи6 ,голяма лубов е знам,ама все пак... ех,младост,кога бях и аз като тебе Grinning Hug

за неделя и събота и Розето едни планове прави,абе голям светски живот водя аз Joy,кво става,къде се намирам #Crazyтова Норвегия ли е?
Аз мислех да забегвам на топло да карам магистратура, да не взема да се откажа сега пък Crossing Arms

# 129
  А щом и мъжът ти иска да си ходите вече, хайде честито, свърши мъката ти...
Ох, да свършваха с това мъките -добре щеше да е! Ама снаха за Мартуцио не съм намерила(Сандефиорд нещо пасува  Grinning ), къща за обзавеждане ме чака, образоване на малкото,как се ползва гърне.... Ох, много мъка ще има да мине през сърцето ми!
А иначе мъжо винаги е бил готов да си ходи (е, аз бях малко повече по-готова Grinning ). Ма ти знаеш, че моята мъка е друга - хубава работа ще напуска!

Аз много благодари за превод! Аз вече знае за тилбут!  Mr. Green

Пък, ако щете вярвайте днес съм пекла кренвирши с кашкавал за обяд  Embarassed

# 130
Нора, съгласявам се веднага, че в случая е по-добре в ед. число ама имаче си има и мн.ч, провери лелъо...  Mr. Green
щастлива, и аз това се чудя от де ги намират, ма на нас за туй ни е добре на село...  Wink
Нора, Роза, аз не знам за мъжа ама от работа верно ще ме изгонят вече, трябва да зарязвам форума дневно време вече, че много се разсейвам и много грешки правя...

# 131
  • България
Марио,я по- сериозно,никакво ходене,о6те не си до6ла Naughty Hug
Я си  налеи едно вино,аз един ликьор и да кажем маината им на вси4ки мнорежци.Ха наздраве Wine Glass

Пала4инке,да има мн.4исло,но само в някои определени ситуации,ако казва6 например:"Det var mange reklamer på tv",в смисъл на  много рекламни клипове ,но ако излолзваме думата като абстрактно понятие тогава е в ед.4исло....ако ме разбира6 newsm78... на кутията трябва да е в ед.4исло Grinning
Абе,караи ,както и да го напи6е 6те я разбере...

Аз да се махам ве4е,до 14 -тема,да внимавате, докато ме няма,еи Naughty
Аиде лека но6т от мен  bouquet

# 132
Абе аз много добре те разбирам ама що трябва да е абстрактно? Съвсем неабстрактни хартиени рекламки си иска жената... Laughing

# 133
  • България
Ами както вода,въздух и т.н и реклама... Laughing
Я питаи твоитО мъж,да ти обясни,аз граматика не съм 4ела от 100 години,но така мисля Thinking

# 134
хубу де нали се съгласих по горе, ади заминавай  Wink Mr. Green
под секрет ще ти кажа че го питах и той каза, че точно в този случай би било в мн.ч.  Laughing тъй че права бях от самото начало ма нали бързам да се съглася...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт