Супер мами от Norge 13

• 14 432
  • 241
  •   1
Отговори
# 105
  • България
http://www.kvasir.no/kart/index.c?startId=a_10000298650&hits … pId=a_10000389765

eto tuk,ma to e mnogo zabutano mjasto,dori i imeto go njama,no e do Lillehammer Peace

"Brunedalen" se kazva

# 106
Ей, благодаря ви, момичета. Пак си заслужихте името " Супер мами от Norge 13 ". Wink
Имаме познати там, че като споменаха къде са, исках да се ориентирам.

# 107
Ами всички това се чудим.Може би,защото е близо до Осли и до Lillehammer.Приятно е,тихо и уредено

# 108
google намира Brumunddal, но не чувал за Brunedalen...
Както и да е.... Ориентира се. Не търсете повече. Благодаря!

# 109
  • България
В кое от двете живеят ,Brumunddal или Brunеdalen?
Това второто голям зор видях да намеря ooooh! Laughing

# 110
В кое от двете живеят ,Brumunddal или Brunеdalen?
Това второто голям зор видях да намеря ooooh! Laughing

Норче, мила, в Брюнедал, ама как го откри Brunеdalen незнам. Явно доста си поровила. Браво! Wink
На мен, за съжаление и двете имена ми звучат чуждо и нищо не ми говорят...

Май ще се окаже, че е Brumunddal, тъй като гледам в инфото в скайп пише "Br-dal". А не са он лайн да ги питам...

Стига с това, че досадих на другите.
Много ви благодаря за помощта! Wink

# 111
Е приятно, тихо и уредено е май горе долу навсякъде, ама може би като са минали една критична маса и после някак си естертвено се събират все повече от същия етнос, това е май типично. Чувала съм, че примерно българите в Испания живеят доста компактно на едно място...

# 112
  • България
Аз мисля,4е са в Брумундал, там има голям електронен регистър ,за какво не помня,затова ти дадох и този линк първо Peace

Другото е толкова забутано,4е ме съмнява да живеят хора там Joy

Отивам да готвя,днес е спагети,наи -норвежкият обяд от вси4ки за децата тук Wink  chef

# 113
Момичета, знаещи норвежки помагайте! Как се пише "Защо не ни пускате брошури?" Ани иска пазарува на тилбут! Аз иска знае къде дава тибут!

# 114
Много пишете вие  Crossing Arms
Ние на бал няма да ходим.
mishelle , за Brumunddal слушай Бебинщайн , тя знае Laughing
Marjo  Joy нали нямате лепенка Nei takk?

# 115
Е, Норче, аз пък се надявах да си прописала заради мен!  Grinning Сега ще трябва на Палачинка букет да купувам (що не знам тя от трезвеничките ли беше или от "Розините" хора Wink )   bouquet
Та Палачинке, благодаря ти, че накара това светло създание Норчето да пише при нас! Ша ма извиняваш, сестро за душевния мир!   Hug
Мойта кумичка роди тая сутрин момченце и съм много щастлива! Това бебе ми е като братче -майка му ме отглеждаше миналата година! Направо си ме бяха осиновили, барабар с Мартинката! Така ми се ще да съм около ошашавеният татко сега! да викам под прозорците на МА "Дръж се Ирооо!" Ма само пиша СМС-и като луда!

# 116
  • България
Моми4ета,прекъснах един много "важен" разговор тук с наследника за Пинокио ,лъжите и дългите носове (които ме хвърли в дълбока дрямка),за да се от4ета днес за пореден път ве4е LaughingИзядохме спагетите,мир и идилия у нас...

Марио,4увствата са взаимни JoyАз може да прописах заради Пала4инка,но и ти играе6 една много клу4ова роля,така да се каже,то се подразбира,благодарение на теб не се 4увствам сама в моята "норвежка драма".А колко се смея покраи тебе не е истина ,един ден вземи напи6и една книга"За Норвегия като за Норвегия",направо 6те е бестселър Hug hug
Абе,откъде се паднахме все на6и хора ,бе...
И децата ни наи- хубави,някои дори известни Grinning,нямало хубави хора в Норвегия,как да няма Joy

stork-boy :1stroller:4естито бебе на кумицата  bouquetДа е много здраво и послу6но Hug

Лека ви ве4ер,наздраве за бебето и хубавите хора дето сме се събрали,еи  bouquet Joy

# 117
Бързам да изпиша темата!  Grinning
Та: Розе, много се радвам за теб, че си намерила душевен мир! Даваш ми надежда, че може и аз някой ден да заобичам Норвегия  Grinning То тя мойта е по-лесна от твойта,де!
Следващите редове, да не се четата от Палачинка ( няма да нарушаваме душевният мир на другарчето си,я!)
Моя мъж повече и от мен дава зор да си ходим вече! Вчера ходи да прибира Мартинко от едно гости(събиране на "венскап група" един вид Wink ) И много развълнувано ми разправя как влязъл, връчили му една торта(от ония дето норвежците не ги ядели,че децата им се превъзбуждали и ставали активни) в салфетка и си продължили разговора на норвежки без да го забелязват. Ако Палачинка четеше тия редове Wink, сигурно щеше да каже, че е защото не знае езика. И може би щеше да е права! Но истината е, че съм присъствала на много вечери дето цялата компания се мъчи да говори английски(или руски) за да се чувства госта по удобно! Та някак си  очаквам подобно поведение! Въпросните домакини живеят един етаж над друго дете от класа на Марти и мойто мъж в опит да завърже контакт(надявам се не сексуален Simple Smile ) питам "Често ли се събират децата?" отговора бил "Не". Обаче моя упорства (майката ще да е била хубавица) "Защо, от скоро ли живеете тук?", Не, рекла женицата, от 3 години! Мале, пък Вескови като живееха над нас всяка вечер бяхме я у тях, я у нас. Ако дъртите сме уморени, поне децата се събираха! ма ние сме били много прости,бе! То у Европата не се правило така!  ooooh!

Айде бягам да пия едно безалкохолно за здравето на новият тъмен балкански субект - бебе Дамян! А вие пишете, пишете - знаете защо!  Wink

# 118
Марйо, еее хайде честито,   bouquet ама ние адашки ли ще излезем с кумата ти?  Grinning
Нора, ади стига любов и идилия, вземете се скарайте нещо да стане интересно, вие само се обичате, егаси скуката?  Wink
Марйо, AAA и недей писа книга, после никой няма да ни завижда  Wink И съм от трезвените, ама и слава боги че и без това си идвам в повече  Rolling Eyes
Meжду другото може да попиташ в местната поща да не би предишния наемател да е заявил, че не иска реклами.

Нещо си се объркала, изобщо не съм съгласна с подобно поведение, намирам го невъзпитано и съм го преживявала лично, верно, не особено често, но знам колко е гадно. Но в общи линии докато не научих езика повечето се опитваха да говорят английски в мое присъствие. Не знам тия в Осло съвсем ли са станали на ръбове, че все на такива попадате...  А щом и мъжът ти иска да си ходите вече, хайде честито, свърши мъката ти...

# 119
Здравейте !!!
Ето ме и мен  Mr. Green
palachinka , Роза66 мерси че стискахте палци! Изпита мина добре мисля но резултата най рано другата седмица ще получа. Много беше тежък изпита, мнооооого материал обхващаше и много за писане беше. Не знам как съм се справила, дано добре. Blush Много писах, 5 часа беше изпита и пак не ми стигна времето и не успях да напише заключение  Rolling Eyes Дано не ми удържат много в оценката за това  Whistling
Ох като си представя че още един такъв имам скоро и  Crazy ooooh!
Marjo ще ме умориш бе жена от смях, добро чувство за хумор имаш.Добре че си ти да ни разсмиваш Peace Да така е тук не са по гостите и добрите съседски отношения. Ама ще свикнеш и ти няма къде да ходиш.  Ами зависи от къде идваш от България и как си живяла.Аз от малко градче много приятели, почти всички се познават ,гости, гости съседи... постоянно сме у някой или на заведение...тук ми е много различно и скучно ама ако си идваш от София може и да не ти е много различно тук.И там съм живяла и там можеш да не познаваш комшиите си и да не поддържаш връзка с тях.  Rolling Eyes
За рекламите не знам  newsm78 Освен да напишеш "Ja takk til reklamme"  Laughing
А и честито за новия член!!!  baby_neutral Да им е жив и здрав!!!  bouquet
хайде да бягам че малкия нещо е кисел и ми заспа одеве и сега много му е криво. Дано нямам проблеми да го приспя после Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт