Супер мами от Norge 13

• 14 436
  • 241
  •   1
Отговори
# 90
Стига сте се сватосвали по тия форуми тук. Какво е това. Ако някой даржи да знае и аз 4акам моми4енце, така 4е задръжте малко и аз 6те се вклЮ4а в надпреварата, ама малко по късно. То направо си е състезание това. И снимка мога да покажа, ама не е много предствителна. Не са се нау4или о6те да вадят художествени снимки на видеозона. Та от 1ви януари влизам и аз здраво насам към форума, ве4е в permisjon.  Mr. Green
А пък това за работа и връзки си е по4ти съ6тото като в БГ, под4ертавам по4ти. Най-лесно е ако има6 познати, приятели, някой да те представи и побутне. Дори е желателно. Аз и двете работи, които съм имала съм ги полу4ила 4рез познати. За втората дори, моята 6ефка от старата работа ме препоръ4а най-горе6то. Така 4е, връзките винаги най-помагат. Ина4е истории от 4ужденец, търсе6т сносна работа имам много. Първа ръка. Определено, ако ре6а да сменям работа 6те се насо4а с пълна сила към приятели.

# 91
Здарвейте от мен Simple Smile. Аз много отдавна не съм сядала пред компа. Оказа се , че не никак лесно да се ходи на работа и да се гледата деца. Направо съм станала #Crazy, нямам минутка свободно време.А вие сте писали, писали...не зная колко теми съм изпуснала.
Гледам снимките на дечицата- много са сладки- пу, пу.
И аз да не остана назад , ето я и моята палавницаhttp://thumb16.webshots.net/t/60/460/7/98/91/2567798910102558196OWmGzo_th.jpg
Бобченка, супер е че си си намерила приятелка с която си допадате.
Марио,ти звучиш много бодро напоследък, само така.
Бебинщайн,как е коремчето, расте ли? кога се очаква радостното събитие?
Розе,поздравления за оформлението на темата. Супре е така.
Деата, ркб,вие ще ходите ли на този бал в събота?
Аз днес съм болна и затова съм в къщи. От кога си мечтая за един ден сама. Да си пия кафето на спокойствие и никой да не ми дърпа чашата или да блъска по компютъра.Естествено това да имам температура и да кашля не влизаше в сметките, но какво да се  прави.
Лек ден

# 92
Милва  Hug говори ми говори... да не пея все в един глас  Wink

# 93
  • София/Осло
сандефиорд, липсваше ми бре жена ..ама колко е пораснала бубанка ,не е истина  Hug
за бала- почти сигурно е че няма да ходя ,но ако имам промяна ще ти пиша

# 94
palachinka, я стига размисля за тия приоритети! Я, колко щастлива си беше с розовите очила! Няма да ги сваляш,ей!

sandefjord  Hug Много се радвам, че намина и ти! Тя и твоята къдроска голяма хубавица,бе! Ти нали знаеш аз имам и голям син....  Grinning

Така! Бал си правите зад гърба на дъртото,а?! И не казвате! Ни вА е срам!  Crossing Arms

# 95
Ха добър ден и от село!Гледам и от старите муцуни са се появили Joy
бебчо,sandefjord радвам се,че се вяснахте  Hug.То не,че аз съм от най редовните де Embarassed
sandefjord, корема расте и ме рита яко обитателя му baby_neutral.Живот и здраве другия месец може и да благоволи да ни покаже , мъж ли е или мадама newsm78
Сега отивам да си оправя малко макиажа,че съм на консултация при акушерката(да не я стресна жената Mr. Green)
Приятен ден

# 96
  • България
Бре,не мога да се удържам вече-пак съм се захилила посред бял ден с вас. Blush

Розее,тук съм,тук съм,следя ви из късо,по- бързо пишете,че да минава таз пуста фатална тема. Joy Joy

Марио,аз преди да  почна да пиша  четях известно време,обаче да ти кажа защо не се изкуших чак  да пиша.Струеше една такава идилия,едно такова рaзбирателство,"ах, Норвегия,ти си земен рай!"

И викам къде да се бутам между шамарите аз,я да си трая,по едно време не издържах,викам да взема да си отворя моя  тема за всички "отчаяни мами" тук,даже мислих и заглавие по едно време,ама викам кой ли ще ме подкрепи,така ще си отиде на 10 страница темата.Сега с времето се убеждавам,че не съм била сама в страданието...
 bowuu  JoyНо кой има заслуга да пропиша все пак,ами кои:нашата Палачинка  Grinning,няма да забравя нейните мъдри думи Laughing"Ами пиши при нас,пък може и да ти харесаме!",викам си на акъла "Как пък не!!" Mr. Green,обаче тя се оказа един голям стратег и прозорлив човек,както и Розето. Joy
Та ей ме на ,къщата и работата западат,аз чатя най -нахално,един гардедоб цяла седмица купуваме,бързам да се прибера у нас да видя какво става из форума... #Crazy
Да взема и аз ли да си сложа много канали,малко да се поспра newsm78
Хаиде бързо я изписваите тази тема,да се отпусна пак и да се разписвам както аз си знам Grinning

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 15:04 от norah

# 97
Я, кой прописал, а уж била суеверна.  Laughing
Норче  Hug

Я някой да ме светне къде се намира Брюнедал и как се изписва /сори, ако бъркам точното наименование/.
Знам, че е на 120км от Осло iи на 40мин. от Lillehammer, ама като незнам как се изписва и не мога да го открия на картата...

# 98
  • България
Mishelle,aбе хич ме няма мен,като дойдеш сама ще установиш какво прави живота с нас тук.. Joy Joy
Brundal,Brumundal.....момент  newsm78трябва да търся

http://en.wikipedia.org/wiki/Brumunddal 

това намерих,ама не е то маи,аз нали съм дале4 от Олсо,ркб трябва да знае

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 15:16 от norah

# 99
# 100
Нора, ...ааа прост късмет му викам аз, ти пък много дълновидна ме изкара  Wink
Мишел, немам си на представа.

РОЗАААА, абе ти знаеш ли че си номинирана за новак на годината?  Grinning

Марйо... душо..., аз се преместих 3000км от майка ми и сестра ми, да се отърва от непрестанното говорене за Фен Шуи - мен шуи,Аюрведи и не знам какви си  Rolling Eyes... вземах да се оженя за един норвежец по сметка и таман постигнах душевен мир и се отдадох на кремвиршоконсумиране и ти идваш да ми разваляш дисциплината като ми говориш за някакви там сродни души. Сус ти казвам...  Grinning

# 101
  • България
Бре,не намирам,ако някои има онлаин карта да даде линк,хем и ние да се просветим newsm78

Пала4инке,ааа,недеи така и аз съм малко по тази 4аст като твоите маика и сестра,нИ Нъ УбиждаИ Mr. Green Winkстратег си ти... няма спор Joy

хаиде да бягам,4е много се застоях пак Shocked

# 102
ОК. Оставете... Не е толкова важно. Най-общо се ориентирах. Wink

# 103
mishelle , може би е Brumunddal.То е едно доста малка селце на 100км от Осло.Там има много българи.И едни наши приятели са там.

# 104
Какво ги е събрало точно там?

Общи условия

Активация на акаунт