Супер мами от Norge 13

• 14 437
  • 241
  •   1
Отговори
# 75
Марйо, Не съм споменавала за сродни души нищо  Wink Аз и с шефа ми не съм сродна душа, ама не ми пречи че ми плаща заплатата  Laughing

# 76
  • София/Осло
ааа марио- не се оплаквай..то  накрая да ти кажа аз пак огладнях и се притесних да не сте си тръгнали и вие гладни  Joy
мишел -мерси много за сайтовете  Heart Eyes Hug
бобчее - нищо по хубаво от шопинг терапията няма...давай с пълни шепи  Laughing

# 77
Е, това е бъдещия зет на Бобченка: http://picasaweb.google.com/fimajost/Fifo/photo#5135016225071900146

Като почнахме да си показваме чаляд-та!
Иначе на Фифун днес му биха ваксина и е кисел. та ако го успя ще седна да пиша пак!

Последна редакция: сб, 08 дек 2007, 01:01 от Дивиана

# 78
Здравейте,момичета!Тук съм си в Бг. и ви чета.Ани много е сладък Фифо и е пораснал много. baby_neutral чао за сега

# 79
Привет и от нас  newsm51. Аз пак съм изпуснала много,но ще се постарая да наваксам.
Розе, много хубаво си я оформила новата тема   love001
Майчице, честита ти нова работа.Браво много се радвам за теб. Hug Пращай снимка на лични ,и аз ще ти пратя.Подкрепям идеята ти да си пратим по една снимка,че утре ако се видим да се познаем JoyНашия диалект тук е същия като вашия,нали сме близо.
Марйо,голям сладур е Фифун.И с хубавицата на бобченка ще са страшна двойка smile3521
Добре дошла на Сливка.Аз нещо не мога да я видя снимката на твоето детенце.Не ми се отваря newsm53
Ох, искам и аз да си имам българска компания тук newsm45.Толкова ми е скучно.Пък и бебето като се роди ще обикалям сама с него като гламава.
Приятна и успешна седмица на всички Ви желая  bouquet

# 80
Малкото заспа, след голям рев и сядам да пиша (Мъжо, ще измия пода,обещавам!)   Mr. Green
бебчо,Бебищайн  Hug Много се радвам да ви "чуя"! Дани, нали не си размислила за идването насам? Чакаме те!  Grinning

Аз да ви разправям за събота! Отдавна не бях имала такъв хубав ден! Станах нахилена (може би заради винцето на rkb! Аз уж избягвам да пия като кърмя, ма сега... наложи се! Трябваше да уважа хората,аз иначе.. нали.. Blush) Разходихме се с бебока на слънце после му ударихме едно пазаруване в ИКЕА (както е казала deata, по хубава терапия от шопинг терапията няма  Wink ) и завърших вечерта в страхотна българска компания (щото Палачинко,мила, кака ви Йоанче стратегически запознанства не мое да прави! Нея все сродни души я влекат!)
Та за ИКЕА щях да ви говоря, значи! В Ословската от енергоспестяващите имат най-много от 100w. Разпитах за 120-150 (щото, аз норвежки мое да не знам,Палачинке  Wink ма англинцкия ми стига за питане за крушки). Само халогенни имали! Значи Тронхаймци са по напред от нас! Sad Освен крушки си закупих и ламба.Препоръчвам ви я - Final.На промоция е! По-добра е от тия NOT дето си ги имаме 3 броя! Лампиона и е по висок и не се вижда самата крушка,а и малката лампичка се маха и можеш да си я ползваш отделно!
Освен това има детски столчета за хранене на промоция. Не са така стабилни като нашето марково столче(което остана в Бг), но пък могат да се ползват от по-малки деца (Фифчо се плъзгаше от нашия миналия месец)
Освен това се заредих със свещи, защото и аз като  rkb съм пироман и обичам да си паля свещи да ми сгряват душата!
Да уточня- Не получавам процент от ИКЕА за реклама  Laughing Пиша го за момичетата, които ще идват насам да са по ориентирани от мен! Така, че ако някой има мнение за лампи, тигани, пердета и др, моля да пише! Че сега се бия по главата тъпа за тия лампи!

# 81
Марйо, веднага сядам и почвам най-усърдно да ти завиждам за дето можеш да си контактуваш само със сродни души...  Mr. Green И аз на моя шеф все му викам... къш не ми харесваш, не искам да си говорим... пък той, все ми се бута и иска да ги контактуваме...  Wink

# 82
  • България
Марио,няма уж да пи6а,но не мога да се сдържа:
ПУ,пу,да не му е уроки,много сте сладкиии,бе,твоето мом4енце е голяма кукла Heart Eyes.На кого прили4а такъв Sunglasses Hug

Боб4енка сега ве4е трябва да е наистина доволна,поне се уреди с хубава рода bowuu Grinning

Моми4ета ,хаиде лека ви ве4ер  bouquet,аз 6те 4акам 14 тема да доиде Mr. Green

Ама вие пи6ете,да има какво да 4ета Grinning

# 83
Привет..влизам за малко... Hug

С тези нови филмови канали дето ни ги инсталираха... ooooh! не мога да се отделя от телевизора... Joy
Бобченка...честито ти нова дружка...и се радвам че няма да има скука  Hug
Марйо....твоя Фуфо е супер сладурко бе!  Heart Eyes Аууу...и той модел,още от сега... Grinning
р327 ...и    бебчо...радваме се че се отбихте тук... Hug Правете го по-честичко... Wink

На останалите приятна вечер...и до скоро...  bouquet

# 84
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ооо леле, зета сладък като мед. Брех и сватята се оказа почти адашка на Йованка. Ей сега кажете, не се ли улучихме  Mr. Green Даже на мойта мома и на нея днес и биха ваксини. Две на брой  #Crazy. На нея обаче и деистват трупясващо и сега кърти и няма събуждане. Сдоби се на ранна възраст и с два пробиващи зъба( кучешки май)- окучва ми се съблезъбия тигър  Crazy

Розе с този филмов маратон да не ти станат очите като ника на палачинка  Wink Laughing. Ох и ние сме така с мъжо, разменяме си български и сръбски продукции, вечер в леглото за лека нощ  Party

# 85
здравейте, супер мами!

докато ме нямаше се е появила нова мама от тромсьо и преди малко видях, че съм получила съобщение на лични от сливка; няма само вие да се събирате и да се хвалите после!  Wink
при мен е лудница и нямам и един свободен час на ден да седна и да си почина - на работа, после с малкия, като заспи малкия четене за изпита ... вече ходя като зомби. и гърбът много взе да ме боли от тоя хотел...  Rolling Eyes
виждам, че при вас настроението е на 6, поздрави за което!
 Hug

# 86
Марио,няма уж да пи6а,но не мога да се сдържа:
ПУ,пу,да не му е уроки,много сте сладкиии,бе,твоето мом4енце е голяма кукла Heart Eyes.На кого прили4а такъв Sunglasses Hug

И моя мъж все това ме пита!  Grinning На един, не го познаваш, му викам аз  Grinning
Бързам да изпиша тая тема, че да се появиш пак в нашите редици! Heart Eyes

А Палачинчице, аз хич не съм за завиждане! Ще ми се да мога да завързвам стратегически запознанства, ма на - нИ мога,бе! И за туй ще си остана без работа!  Sad

# 87
Чета, препрочитам първата тема - Славчето гледам се е била разфучала  Grinning, а нашата Роза такива проникновени и полезни неща е написала! Ех, да бях прочела навремето какво е писала - живота ми щеше да е много по лек! Колко сълзи и въздишки щях да си спестя! А аз дойдох с нереалистични и абсолютно погрешни представи!
Ма, не мога да повярвам, че нашата Роза е писала такива неща,бе! Аз що така я бях причислила към "про норвежката" група?!?!

От друга страна като гледам какво е писала преди година и сега и почвам да си мисля - като нищо другата година може да прочетете от мен "Тук е прекрасно - никой не ти идва на гости, никой не те кани на гости.Никой не те притеснява! И каква Коледа има! В България ни Коледа им Коледа, ни снега им сняг"  Laughing

Розеее, аз тука ти ям кокалите, а ти филми гледаш! Липсваш ми! Hug

# 88
Marjo, взех да се обърквам, майка ми и сестра ми ще потвърдят веднага, че аз хич не съм по душевната част, викат важно било. Ама аз като гледам, то и това не си било работа, няма да мога  да си изясня аз приоритетите  явно и туй то Laughing
...и да не чувам как никой не те канел, всички сме те канили, а и Ословчанки се късате от гостита... Само мрънкаш ти, знам аз...  Wink
Много сладък Фифо, ама дай да видим и Мартю  Simple Smile
Момо, само теб не съм те разконспирирала как се казваш  Simple Smile Иначе работата харесва ли ти?
Майчица, как мина изпита? Оправили се гърлото?
бобченка, мъжът ти на смени ли работи? И сега като си се обзавела с гости, вземи ги вкарай малко в употреба да поспиш и ти, да не зомбясаш съвсем  Grinning

# 89
Ето ме.... Hug

Ллелеее.....то било хубаво човек да има canal+ hits..canal+drama...canal+ comedy...canal+action....и  tv1000.. Mr. Green Изгледах над 10 филма за последните два дена  Crazy 

Норчеееееййй..къде си бе мила,ела тука че липсваш.... Rolling Eyes
Марйо...аха..видя ли сега Роза какви ги е писала...и колко Роза се е променила.... Laughing  Е за това говоря... Hug Мисля че миналата година имаше един период в който не знаех дали искам да живея тука въобще... Rolling Eyes Бях полудяла да се местим в Щатите.Всъщност разбрах и  реших че ако искам да ми е хубаво тука ,трябва да променя себе си....а не Норвегия. По-лесно е.... Joy

Точно когато писах тогава  бях спряла да свиря вече...и като че ли светът беше спрял да се движи...търсех си друга работа,и не ми беше лесно на душата.Няколко месеца тя се луташе в търсене на "нещото". И освен това  както моя мъж казва аз съм много темпераментна.... а и с  македонска кръв, в България винаги бях в големи и шумни компании.. обкръжена от приятели и колеги където винаги е имала много смях и веселба. .Това тука много ми  липсваше... Но имаше момичета в темата които пишеха хубаво неща за Норвегия ../.както сега аз правя... Joy  / ,и те ми даваха стимул, да видя и погледна на нещата от друг ъгъл.  Hug
Сега ми харесва спокойствието....уютните уикенди в къщи. Май съм станала норвежка... Joy Такива ми ти работи... Wink
Майчице как мина изпита....стискала съм ти палци, да знайш  Sunglasses
Славс/щастлива/ се адаптира доста добре....доста по-бързо от мен     bouquet

Аз след малко отивам да се трудя...така че ще пиша после.

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 11:59 от roza66

Общи условия

Активация на акаунт