Супер мами от Norge 13

• 14 441
  • 241
  •   1
Отговори
# 60
rkb, страшна си!  Heart Eyes  Hug

"oppholds og arbeidstillatelse – 1"

Виж Arbeidstillatelse eller oppholdstillatelse

# 61
Мишел, беше питала какво е ленестул.
Ленестул е най-общо казано фотьойл, макар че има модели, които не са точно фотьойли по моята представа за тази мебел.

Майчице, скорошно оздравяване.
Аз в такива случаи просто се наливам с чай, стоя си в леглото на топло и си слагам шал около врата като предварително съм намазала кожата с ракия или първак.
Минава ми максимум за 2 дни Simple Smile

# 62
САМО РОЗА И БОБЧЕНКА СА МИ ПРАТИЛИ СТИХчЕТА, ХАЙДЕ СТЕГНЕТЕ СЕ

# 63
  • Stavanger,Norway/ Varna
Какво правите душите  Laughing Crazy

Аз съм в чудесно настроениее.
Днес се срещнах с българката, за която ви говорех. Много приятно момиче, македонско девойче като мен. Покани ме в ях на кафе и бъбрихме дълго, мисля да поддържам контакти за напред, много ми допадна. Запозна ме с нейната приятелка, едно друга българка, тя ми се видя малко дръпната. Работи като управител на един ресторант тук и ми предложи идната седмица да работя за по 3, 4 4аса два от дните. Добре ми дошло, много съм доволна  Grinning
Оказа се че точно до нас живее и друга българка, даже бременна, ще ме запознаят и с нея. Ох света изглежда доста по- розов  Mr. Green  Whistling Whistling Whistling

# 64
bob4enka, радвам се за теб... видяхте ли малко по малко се нареждат нещата, само дето излишно драматизирате  Hug
Един съвет от мен обаче, не се ограничавай само с контакти с българи, няма да напредваш с норвежкия и ще намалиш значително шансовете си за други предложения за работа. Тук е доста нормално работата да се предлага точно така, от човек на човек, всеки предпочита да назначава познати или познати на познатите.

Вече съм почти готова със стихчетата, собственоръчно измислих 20тина броя, като вие не се включвате, останаха ми 6... вече почнах да се изчерпвам откъм идеи...

Ето 2 да се ориентирате какво съм писала горе долу>

Коледна звезда блести
ангелче над тебе бди.
Хвърка, пърха и сияе
здраве, щастие желае.

Пътник беловлас и стар
носи своя скъп товар.
Чака всекиго награда,
най-забавна изненада.

# 65
щастливаHug

Розе, благодаря!  Simple Smile

Бобченка, радвам се, че си си намерила нови дружки. А колкото до "дръпнатата" българка явно не е толкова зле щом и работа ти е предложила. Споко!  Peace

Палачинчице, много си дейна, браво! Wink
Ще се опитам да помогна и аз с идеи.

p327, недей само наднича, а се отчети. Отдавна май не си писала.  Party

# 66
Айде моля, че вече все едни и същи рими ми се въртят... щастливи дни... радост и игри... щастие късмет ти желая най-напред....
ще ги сънувам нощес май...  Simple Smile

А и, някой да знае как се казват квинне и момо?

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 22:04 от palachinka

# 67
Здравейте ее  хванахте ме, че само надничам.  Hug  Но толкова сте писали, че трябваше да изчета доста за да съм в крак с темата.
Много нови норвежки мами са се появили браво . Боб4енка страхотно, че си си намерила български приателки . Преди седмица излизахме по женски с приятелки от курса по норвежки и познайте....  барманката в заведението българка .Страшно умно момиче така е научила норвежкия, че не можеш да разбереш, че не е норвежка. Та се амбицирах и аз купих си учебници ще започвам да се усъвършенствам .

Чакам си второто разрешение за престой  първото изтича на 21 този месец  не ги знам какво правят а и не сам им се обаждала само да не закаснеят, че да не ми направят проблем в работата. А и ние ще гостуваме на нашите в Бг .Да ви кажа моя мъж така харесва бг, че ако се зададат почивни дни и се знае каде ще сме . За което само се радвам разбира се .

прегръдки от мен   bouquet

# 68
Палачинке, не съм по детските стихчета и рими  newsm78
Сигурно има някъде в Интернет някакви забавни детски четиристишия.

Петя, отдавна не си писала, как си Simple Smile

Бобче, как се казва българката, с която си се видяла?
Аз познавам само една Васа, от Благоевград е мисля, с малко момченце.

# 69
Славс точно тя е.  Grinning

# 70
щастлива,търсих, има много малко и се повтарят, още по малко са подходящи за деца.

ОТЧЕТ> Приключих с картичките снощи, днес рано рано ги изпратих по пощата.
Благодаря на бобченка, Роза, Мишел и Нора за това че си направиха труда да ми помогнат за стихчетата  Heart Eyes ркб има извинителна бележка тя и без това достатъчно се натовари с организацията на подаръците.

# 71
  • София/Осло
Привет момичета кокичета,
 може ли да помоля тези, които имат мъъничко свободно време да пуснат тук линкове за скандинавски дизайн ако знаете такива  Blush
Предстои ми обзавеждане...и много искам да поразгледам нещо по-различно  Thinking
  bouquet

# 72
Ох, тая deata се опита да ме умори от преяждане! (ма тя не знае, че аз съм държалива Grinning ) Е,това им харесвам на норвежците - канят те на гости от 15 до 18 часа! Е, какво е това да идеш на гости в събота и да си тръгнеш в неделя?! И никой не се сеща да те изгодни! "Ееее, булгарска работа!", както се казваше в един мой любим филм!  Grinning
А, Палачинке, ти вече си се интергирала и не можеш да разбереш сватята, ма на някой хора с балкански души им е трудно да намерят сродна норвежка душа! (аз това от опит го казвам)
Сватя  Hug Много се радвам за теб!  Heart Eyes

# 73
привет момичета Hugпожелавам на всички приятен ден Simple Smile

# 74
Ей ме на и мен  Grinning
единия гост днес напусна къщата, сега останах с двама мъже и едно бебе- гораката аз  Crazy
Всичко живо спи и на мен ми се спи та две не виждам, ама трябва да водя малкото да му дупчат дупето- ваксина. После вдигам народа, че времето е хубаво, да вземем малко парички да похарчим. Пуста моя женска душа, много я признавам шопинг терапията.
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт