Кой на ясла, кой със мама АВГУСТинчето по-умно става!

• 10 966
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!
Аз цял ден се каня да пиша и все не успявам  Sad
Татито отдавна е спечелил в мойта класация, защото наистина много ми помага за Лори. Общо взето щом той се върне от работа, аз излизам в почивка  Wink Особено в последно време, като съм обърнала къщата на горе с краката, с коледни джуджавки  ooooh!, а те милите само гледат как да прескачат разни неща и да не ми пречат  Laughing Днес например си играха часове наред с една количка, която той домъкна от бензиностанцията  Crazy Голямо тичане и гонене падна /как успяха в наште два кв м, направо не ми го побира ума  newsm78.

MamaMargo
аз не разбрах, дали наистина ще идвате към София  Embarassed, но много ще се радвам да се запознаем  Heart Eyes
За срещата, клуба, да има и да няма торта или Дядо Коледа - нямам претенции - както искате вие . Важното е да се видим  Heart Eyes Hug А между другото днес водихме Лори на един базар и там имаше Дядо Коледа, с който ми се искаше да я снимаме - няма да ви казвам какъв рев падна  ooooh! Ако и другите мишлета са шубета като нас, май е по-добре да минем без него  Joy
Eliona и аз ще чакам снимчици и подробности за пътуването  smile3521
Лелееее, а снимчиците в албумчето направо ме разбиха - толкова са красиви всичките мишлета  newsm03 , направо нямам думи..... А как само са пораснали  ooooh! - и моето детенце ли е пораснало толкова  newsm12 А на косичката на Дари и аз завидях - Лоринка с нейните два косъма...от кога ги чакам да пораснат, само мога да си мечтая за такава коса  newsm17

# 226
Ехххх, никакви ви няма тази вечер  smile3516
Ако сте взели пример от Kaili ви прощавам, ама иначе да знаете, че ви пиша отсъствия  smile3534

# 227
  • гр.София
 У нас сме си по женски-София,аз и бг-мамма Simple Smile
 Прочетох,че Базарът ще е с работно време от 10 до 21ч.

И на мен ми се вижда ненужно да има Дядо Коледа на срещата.
 Но чета и чувам,че всички клубове са вече заети.
 Най-много да се съберем мамите в някоя кръчма.

# 228
blanc как ти се зарадвах само  Hug - значи не съм само аз  Wink
А добре, че си ти, че да кажеш за базара - аз въобще и не се бях замислила за работно време  ooooh!  Дано да можем да се засечем там - въпреки, че ако е като днешния базар, не знам дали въобще ще можем да се видим - беше невероятна лудница. А аз умрях от страх за Лори, защото искаше да ходи, и се провираше между краката на хората, а трябва да ви кажа, че никой не гледаше къде ходи и на няколко пъти за малко да я премачкат  ooooh! Аз не издържах на тази лудница и се изнесох на бързо и не можах почти нищо да си купя  Cry

# 229
  • гр.София
 Ужас Mr. Green Само ние с теб висим в Отчетните.
  Вст80,големи сте ентусиасти! При нас цял ден е плътна мъгла и не сме си показали носовете навън.

Днес попълних прословутата декларация за данъчното облекчение и Таткото си я отнесе на работата. Който го засяга-питайте.Срокът е до 31дек.
  Hug

# 230
  • София
Добро утро момичета!

Хайдеееееее на кафенцето.

Снощи не успях да се докопам до форума, защото се побърках от работа като се върнах от работа Mr. Green Готвих за нас, правих тиква с мляко за Калоян, после и една руска салата направих. Чинии, това онова и стана 100 часа. А днес пак съм на работа, слава Богу утре почивам.

Тази нощ Калоян така плака, че плакахме и двамата с него. Нищо не можа да го успокои. Накрая дадохме Нурофен, но 3 мл и се успокои и заспа. Явно зъби ще са. Единият кътник и кучешки зъб отляво почти са пробили и венците му са чудовищни.

Сега ще се оправям за работа, дано днес няма кой знае какво.  Wink

# 231
  • София
Привет!
Мъглата беше заменена от дъжд, голям келепир, няма що  Confused
Наистина ли всички клубове са заети?  newsm78 Ммилена и Нана май писаха за някакви, от които са доволни, но не помня имената.  Blush Дали и те ли са вече резервирани?  Rolling Eyes
Отивам да храня Ивко-приказливко - пее си нещо в стаята  Laughing

# 232
  • София
Клубът, за който писах е Слон-Балон. Намира се в Гео Милев на улица Венера1 Б. Има и сайт - www.slonbalon.com

Там празнувахме рождения ден на момиченцето на кумовете ни. Клубът е хубав, момичетата, които работят там са много мили и вежливи. Така че може да се пита там.

# 233
  • варненка от София
Добро утро и от нас. Вече 4 дена не сме излизали и ще мухлясаме вкъщи. Тая мъгла ни разби, а най-много ме е яд, че във Варна било като пролет, ама хайде няма да се ядосвам и за това Tired.

Ние сме добре гледаме се с малката и дядото и да си призная, добре си ми е вкъщи, в София. Така като гледам на къде вървят нещата може и ние да се включим в Коледното парти.

А за това какво казва Шушел, ето ни репертоара - мама, тата, дядя, баба, бау бау, писе - писе, тетенце (цветенце), хайде, топка, Боби (гаджето), показва как прави дупето, пръцка и си държи носа, показва как се духа супата и още такива неща, но не мога всичко да се сетя и изредя. Да и не си ги зава добре и на място. По-често обаче е НЕ-то.

Сега ще ставам, че мрачно не мрачно смятам да излезем вън.

# 234
Ех Париж, Париж...това ми е любимият град и въпреки , че два пъти съм ходила, с удоволствие бих отишла и трети път - атмосферата е неповторима...

Ако искате да уточним часа за партито и да започваме да звъним по клубовете. Хайде да дам предложение номер 1: 15ч.

Днес наистина е ужасно времето, но се надявам да стигнем поне до местното кафе. Mr. Green

Слон-Балон изглежда добре, но според мен е доста далеко. Crossing Arms

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 11:07 от AndyB

# 235
  • София
Анди 15 часа за нас е неудобно, защото Калоян спи следобяд между 13 и 16 ч. Предполагам, че и другите деца спят следобяд. Така че според мен е по-удачно 16.30 ч.

Колкото до клуба - срещата в Барбарони пък беше далеч за мамите от Младост и Дружба. Но така или иначе където и да е срещата все на някой ще му е далеч.

# 236
Здравейте!
Първо да кажа за партито и моето мнение. 15ч, изобщо не ме устройва, защото по това време спиме и също смятам, че една Коледна торта е достатъчна. От опит знам, че от Дядо Коледа децата на тази възраст се страхуват. Предлагам за час 17ч.
Ние преди малко си дойдохме от доктор, защото мойте и двамата кашлят и са със сополи. Но, добрата новина е, че кашлят от тях  Peace. Та, тази седмица пак ще сме в пълен детски състав  #Crazy.
Нашата дъщеря вчера ни затри халките. Имаме навика с мъжа ми да си ги оставяме на ДВД-то, когато сме си вкъщи и вършиме някаква работа. Там Сашко не стига, а Боби досега никога не е пипала. Имам спомени, че вчера докато готвих тя дойде при мен и си ги беше сложила и двете на малкия пръст. Аз й се скарах и й казах да ги върне веднага на място, но тя къде ги е сложила... не знае. Не си спомня, какво ли не пробвахме и с добро, и с лошо, не става. Само се надявам да не ги е изхвърлила, но поне това казва, че не е направила. Обърнахме цялата къща и никъде ги няма. Дайте някакви идеи вашите деца, къде си крият играчките  newsm78. Сега ми е толкова криво, имам чувството, че съм загубила някаква важна част от себе си  Sad.
А, Сашко от днес започна да си отваря вратите, толкова е смешен и същевременно е много горд. Вече има достъп абсолютно до всички стаи.
Айде чао за сега, отиваме да си вземеме храната.

# 237
nana77, написах 15 ч. произволно, просто за да обсъдим и часа. Ние нямаме режим, така че за мен няма значение.
Да, наистина все за някой няма да е удобно, но все пак има доста мами от Люлин, а зала Фестивална е точно на другия край на София.

А новият ти аватар е многоооггоо готин! Peace

# 238
  • гр.София
 Адрианска,малко ще те поизплаша-в детската градина на Пепи едно момиченце беше донесло халката на майка си и я беше разменило с Петър за някаква джунджурийка. Естествено,г-жите развалили овреме далаверата ooooh!.

Милена спомена Островът на съкровищата,на "Цар Борис 3-ти".  Дано имам шофьор и мястото,което изберем да не е забутано,за да не минат двата чАса в търсенето му.
 Може от 17ч.  Може и предиобед.

Тази нощ и София много рева.Сега ми е много смачкано.

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 11:44 от blanc

# 239
  • София
Адрианска, дано се намерят халките ви! Аз моята не я нося от времето, когато бях бременна, защото ми се подуваха пръстите в жегите. Сега пак ми е тясна  Embarassed и не я слагам, но таткото си я носи чинно.  Peace Ивчо си отваря вратите отдавна, все пак е бая височък  Simple Smile
За срещата - Ивчо спи към 17-18ч, но ако се налага ще пропусне едно спане, вярвам, че ще му е интересно и няма да му се доспи  Wink За мястото - нямам претенции, предполагам ще има кой да ни достави  Laughing А кои са мамите, които са гласували - да кажат нещо  Rolling Eyes
Аз съм болна, все по-зле ставам, дано Ивчо не го лепне пак, че май се разминахме само със сополи при него. Всъщност не знам дали не ми се обажда алергията.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт