Важното е да е удобно за всички ,но се надявам да се срещна на базара с vst80 на 16 ти

За час, ми незнам - то все ще има място и време, което на някой да е неудобно. Абе в общи линии с нищо не помогнах
За мен няма проблем да посетя няколко пъти базара, още повече, че е в Мола
/татито ще получи удар
- родата на мъжа ми ме обяви за тотално откачила. Най-хубавото е, че можеш да ги преместиш или махнеш лесно по всяко време, без да търкаш и миеш прозорци до забрава. А и са доста трайни
и Лори много им се радва. А за количката - ми моето Лори още си се вози в нея, няма проблем, стига да не сме някъде на пазар - тогава задължително иска да обикаля и сваля всичко от закачалките
А, и когато спрем някъде за по-дълго също не иска да седи в нея. Сега даже съм се замислила дали да я взимаме в Испания, че хич не ми се правят разходки с Лори на ръце
И при мен май нещата вървят на разболяване, ама дано да греша
.
.
Тогава Деница ще се е наспала и ще имам кола на разположение. И двата клуба не ги знам, но ако успея да дойда, ще ги намеря 

В момента се намирам в един интернет клуб
(без коментар).Ама ще се побъркам от скука сама вкъщи.Сутринта Дари влезе с бодра крачка в яслата , гушнала в едната си ръка куклата, а в другата си носеше пижамата
.Голяма е смешка.Изпратих бабай по направление
, и сега......се 4удя къде да се дяна.Возя се из квартала и го опознавам
- все пак дечицата ни са с разли4ен режим.Само знам че повечето клубове предвиждат партитата по 2 часа и началните часове в пове4ето са на четно чиско( в смисъл- 14,16 ,18ч.....), така че проверете и това, да не станетака че 17ч да не може да се състои партито.
- не знам Боби къде би оставила халките.Дано се намерят 
Оправяйте се бързо! 

А тези които няма да могат да дойдат? Искаме снимки! 
Слагам я в леглото, давам биба и излизам от стаята.Е, понякога се случва да мрънка и да не заспива, тогава я взимам при мен на спалнята и като заспи я премествам.Но такива случаи са рядко.А за часа - между 22:30 и 23:00, преди 22:30 часа заспиването е мисия невъзможна.В събота например откара до 23:30.
Вики например всичко мушка под дивана в хола.
Сега ще погледна темата.

Сега се обаждах по телефона. Другото ми предложение по информация на кумата ми е за Приказка без Край. За съжаление на западно-южните мами той също се намира в Гео Милев. Така че това е което засега мога да измисля. Препоръчани теми