Кой на ясла, кой със мама АВГУСТинчето по-умно става!

• 10 995
  • 309
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.София
 Иги,права е Мимс,че те има на още снимки.Моята е от iviche, а май те има повече в снимките на Дамаянти.(Ама те са й над 200.Ако не се видиш,по-натам ще помагам с търсенето.) Наистина ,почти всички държат цигари.Мен димът направо ме разболява,някакъв тежък случайсъм.
 Базарната среща-на 15 и 16 декември в МОЛ-а на Стамболийски,благотворителен Коледен форумски базар. Остава да се наговорим,в кой ден да се търсим там.
 Мамо Марго,така пишеш,сякаш ще дойдеш!

Дани,супер,че се появи!

Аз ще си кръцкам косата в четвъртък.

Бамбуча,мно-ого сте хубави на общата снимка!!

# 46
vst80,но си ни обещала базарна среща Naughty

Само кажете кога и съм на линия  Laughing

MamaMargo  Hug Heart Eyes  bouquet - ще бъде супер ако ни изненадаш с присъствие  Peace

Mama Igi ДБМ организира благотворителен коледен базар на 15 и 16.12. в Мола на Стамболийски и ние май замисляме да използваме случая за една супер приятна срещичкаааа  Peace Hug Честит ви прощъпулник и на вас. А днес май няма да се уредя със снимчици  Sad Добре, че е bamboocha - голям сладур е тоя Христо  Heart Eyes - и с Лори спинкат в еднакви легълца  Peace А шушелия е както винаги ослепителна, ама майка й вярно се загуби някъде  Crossing Arms
dani777k радвам се, че се разписа и сте добре  Hug Абе на мен пак ми се вижда дългичко това гостуване на свеки, ама до тогава има още време, може пък да го съкрати още мъничкоооооо  Wink Mr. Green Ох, и аз как говоря - може пък при вас нещата да са по-добре - аз нали имам лош опит със свекитата, та затова  Embarassed

Аз пък днес реших, да пропусна любимото ми следобедно нанкане с Лори, та дано тая нощ да заспя в по-нормални часове  Rolling Eyes

Аз докато свърша с писанията си и blanc ме е изпреварила с инфото за базара  Laughing

# 47
  • Някъде там...
Алоуу Бамбучата не ми бягай от въпроса Mr. Green

Или май всички четеме през редове Sunglasses

# 48
  • София
Мимс, аз давам цялата тубичка наведнъж, по съвет на педито. Мисля и това е дозата - по една на ден, не повече.  Peace
А Постинор май вече няма, това Ескапеле е на негово място, уж било по-добро.  Thinking
Блан, мерси за линкчето!  Hug

# 49
MimSss, не бягам бе душко. ти си публикувала отговора докато аз се боря с ЦЪК и КЛИК. а сега гледам снимките от РД на БГ Мама.
диети не съм спазвала. два пъти седмично на спорт - танци, не ям хляб или мн рядко, не пия безалкохолни и сокове т.е основно вода, мн разходки навън. последното, което правих е ето това
20 кг за 1 година. остават още 5. иначе до 6-я месец и грам не можах да смъкна. не отдавам на нещо конкретно отслабването. нещата са комплексни. може би те разочаровах ако очакваше някакво чудо

# 50
  • софия
Сега се разрових в един имунизационен календар и пише:
Първа реимунизация против полиомиелит(4 прием)-14 месеца.
Втора реимунизация против полиомеилит(5 прием)-22-24месеца.
Първа реимунизация против дифтерия,тетанус и коклюш-до 24 месеца(не по-рано от една година след третия прием)

# 51
Всичко изчетох и не си спомням вече какво щях да пиша. Simple Smile
Много неща сте коментирали.

Аз събота и неделя си починах, гледах си детето и му се радвах  Heart Eyes, че с тази моя работа през седмицата хич не ми остава време.  Crossing Arms

Blueeye, направо си те представих гушната с Ния в кошарката. Simple Smile HugИ аз съм си го мислила, но все не смея, тесничко ми се види.Честита прическа и обувки!Снимки ще има ли?
Elwing, честит ти доктор!А пък за кражбата - не се ядосвай, малкия дявол е бил.Всяко зло за добро! Peace
Dianadimitrova, честито дипломиране!За подстригването - аз само резнах едно кичурче на Вики, което си стоеше от раждането и беше доста по дълго от другата й коса и непрекъснато се заплиташе.Жал ми е да и резна къдриците /нейната бебешка коса си опада и това си е нова косичка/.А и мисля, че си е до ген.А въпросния кичур е в пликче и в бебешкия й дневник.
Друго не си спомням какво.Ще разгледам снимките, че ме заинтригувахте.

# 52
Дани 5 прием на полиомиелит отпадна след като от тази година се прави убита полио ваксина инжекционно.

Блу попитай наистина педито, защо сега е сложила полиомиелитна ваксина,след като се съдържа и в Пентаксима.

Вчера изкарах дълъг работен ден. Едвам издържах да се прибера при Тони, обадих се няколко пъти да чуя какво прави и да не ми е толкова тежко. И без това времето допълнително ми действаше подтискащо. Вече свикнах да съм отново на работа и не се чувствам като идиот. Наистина си трябват няколко дни да се настрои човек.

Elwing честит ви доктор.

Dianadimitrova аз пазя на Тони косичката в една салфетка и пликче и съм я прибрала в гардероба.

Много секси мами и дечица има в албумчето. Hug

Трябва да сядам да уча,че в събота съм на изпит а съм до никъде. ooooh!

# 53
  • София
Blueeye, направо си те представих гушната с Ния в кошарката. Simple Smile HugИ аз съм си го мислила, но все не смея, тесничко ми се види.Честита прическа и обувки!Снимки ще има ли?
Аз и да искам не мога да се побера там  Joy
Като гледам снимките от срещата - яд ме хвана съвсем!  Crossing Arms Някои мами, дето знам, че не живеят в София са уважили повода, а ние ... Confused  добре, че е мама Иги да отсрами нашата дружина  Peace
За имунизациите - чудя се защо на някои са им били полио, като купувате и Пентаксим, който следва след 1м и го съдържа също? Проучете въпроса, може да има по-изгоден икономически  Mr. Green вариант, съдържащ другите 4 компонента - Д, Т, К и хемофилус, май Бамбуча писа, че са слагали Тетрахиб, това трябва да са й съставките.  Peace
За колата, ако искате вярвайте, най-много ме е яд за моя диск  Blush Embarassed - беше МР3 сбирщайн от всякакви стилове, но любими мои песни, които сега едва ли бих успяла пак да събера.  Tired Иначе тя е застрахована, днес са я закарали в Булинс и щели до края на годината да я оправят. Мотльовци.
На прощъпулника Ивчо хвана термометъра, втория път - с едната ръка химикалка, с другата - гаечен ключ  Crazy, та решихме, че това било за архитект. Третия път взе ключовете от колата, които не знам защо бяха там - шофьор не искам да става newsm78 Питката аз я замесих, свеки я довърши, но накрая се изложихме, поовъглихме я  Blush
Бамбуча, заинтригува ме с тоя метод за остлабване, много дълга темата обаче, как ще я изчета... А видях, че и Ицето, като Ивчо, е фен на метлите  Laughing

# 54
  • София
Здравейте момичета. Аз преди малко се върнах от работа и съм жив труп. Мното тежък беше денят, а и нали Митко замина за Варна при баща си и съм сама. Днес за първи път баща ми гледа Калоян и съм ги мислила и тях. Но напразно както се оказа Laughing Калоян е спал 3 часа и много е слушал.
Аз обаче бях в една смяна с шефа, а това обикновено ми коства 5 години от живота.
Утре съм почивка и сутринта съм на козметик, а Дидка25 ще гледа и Ники и Калоян Wink За което много  Heart Eyes Hug  bouquet

# 55
Здравейте аз съм ново попълнение ,имам син на 1г и почти 3 месеца,казва се Кристиян и е голям сладур но е 5пъти по инат,голям характер проявява ,ако има някои такъв проблем моля пишете и всички които са отворени за нови мами

# 56
Къде бре сте се вдянали всички??? трайкате си, а?!!

pepj, добре дошла в нашето голямо семейство. чакаме снимки на Кристиян. кога е роден?

Елфче, ако имаш въпроси по дългата тема ще ти разясня нещата "на 4 очи"

Благодаря ви за комплиментите по наш адрес. сега ставам и лягам. приятни сънища на всички

# 57
  • София
Ох, след 2ч приспиване най-накрая е успешно  Tired
pepj , добре дошли с Кристиян! Тук май всички дечковци са инати, поне досега не съм чула някоя мама да се е похвалила с обратното Laughing
Бамбуча, записах се и аз във вашите редици, прочетох цялата тема  Peace Почнах да правя лисичките - и да не помогне, няма да навреди  Wink Пък дано сваля някой см.  Sunglasses
Дидка25, ти си героиня! Аз не бих се наела на подобно нещо, признавам си  BlushУспех в мисията на звероукротител!  Heart Eyes
Лека нощ! До утре!  bouquet

# 58
Добра нощ и от мен  Laughing
pepj  welcome Наистина нашите мишленца са големи сладури, но са и доста темпераментни - но това им е чар. Разкажи ни повечко за Кристиян и теб  Praynig А аз лично ще се зарадвам много и на някоя и друга снимчица  Laughing
bamboocha и мен ме запали, че имам да свалям многоооооо  Embarassed Незнам дали има такъв друг карък като мен. Като родих свалих всичките 9 кг, които качих, докато бях бременна за две седмици. Но след това какво чудо стана  ooooh! Сега вече не влизам в бременлийските ми дрехи  Embarassed И аз започнах да ги правя тези лисички  Laughing, ама още от първия ден ги забравям  Embarassed Направих ги един път и това е  Embarassed
Dianadimitrova аз пазя на Лори едно кичурче коса, което отрязох като се роди  Laughing и след това от кръщенето. Сложила съм ги пликчета и в албумчето. Сега татито страшно ми дава зор да я подстрижем, че косата й стърчи на всички посоки, ама мен ми е много жал. Толкова дълго време чаках да започне да й  расте косичката, че сега така й се радвам /не че е пораснала много, де/ че не ми дава сърце да я подстрижа  Sad

Спокойна и изпълнена със сладки сънища нощ от мен  Hug Heart Eyes

# 59
Добро утро, мацки! Hug

Набързо влизам да се похваля - вчера си имахме мацка на гости, за съжаление за кратко, но се надяваме да повторят. За справка виж ТУК.

Elwing, честит ви доктор! Ама най-добре го насочете към акушеро-гинекология...виж какъв доходен бизнес е. Mr. Green

Аз отивам да си правя кафенце, че още ми се спинка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт