Кой на ясла, кой със мама АВГУСТинчето по-умно става!

• 10 963
  • 309
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!
Elwing, честит ти доктор. Аз винаги съм искала да стана такава или поне да имаше някой от семейството.
Диана, аз на моето момче му отрязах коса още като беше на 7-8 месеца. И след това два пъти го стрижеме 1-ви номер с машинката. Косата му още си я пазя. Незнам дали се слага някъде, но и мойта бебешка коса и на мъжа ми, майките ни ги пазят  Peace.
Ето малко Бориславини снимчици рожден ден. Блу, изпревариха те, шоколада ще отлети за другаде  Mr. Green
Ето малко и Сашкови снимки

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 10:37 от adrianska

# 31
  • у дома
adrianska, пфууу  Mr. Green аз тъкмо пратих със закъснение и видях, че си успяла нищо, имам още 1 надежда  Mr. Green  Joy все пак имаш бонус, линк със снимки  Mr. Green

ааа исках да пиша и за бабин дом   Laughing започнахме Ния да я даваме за събота и неделя на бабата и дядото, когато ходят на вилата (разбрахме се през седмица), наистина е много отмарящо, а и Ния се чувства много добре  Peace

# 32
Запис и от нас  Hug
Блу,Миленка мерсаж  newsm51
Ади   love001,а и Боби и Сашко са супер сладки  Peace
Елфче,честит ти доктор и аз не се съмнявам че ще е от "готините" доктори  Laughing
Диана,честито ти дипломиране  smile3501,аз вече два пъти подстригвам Даяна,но тя няма чак толкова коса,за да я пазя,по скоро и подстригахме бебешката коса и сега ще я оставям да и расте  Joy Joy Joy и се разписвай по-често и аз сама си гледам детето,без никаква помощ,ама намирам време за форума  Peace Wink
Бланк,защо да ядеш бой бе мацка  Rolling Eyes,я виж как хубаво си ги "изтипосала"  Party hahaha
Хайде стига толкова от мен,после пак  Mr. Green

# 33
  • София
Привет!
Не ми тръгва добре седмицата - нощес са се опитали да откраднат колата ни  Confused , безуспешно, но са отмъкнали всички дискове с музика, сред които и един мой любим  Close Добре, че не са взели столчето за кола на Ивчо  Tired Той пък сутринта ми направи кофти номер - бутна една кана с червено вино на килима  ooooh! и направо.... Но стига съм се оплаквала!
Ади   love001,а и Боби и Сашко са супер сладки  Peace
Peace Heart Eyes А и много хубави подаръци е събрала каката!  Laughing
Блан, къде има още снимки от форумското парти?  Жалко, че не успяхме да се съберем и ние. За Коледно парти - ОК  Peace Къде ще е този път? Давайте да се организираме, че времето лети!  Naughty Mr. Green
Диана, честито ти дипломиране! Интересна тема  Peace За подстригването - правили сме го няколко пъти вече, че не върви момченце с панделки Wink, а косата му расте страшно бързо.
Моя съкреватник също похървка отвреме-навреме, но по-често му се случва да бълнува насън и то говори такива неща, че да си паднеш от смях. Може някой ден да ви разкажа  Mr. Green
Нори, радвам се, че се разписа! Да оздравява бързо сладкишката и всички болнички също!  Praynig Peace
Велмар, чакам таткото да ми уважи молбата да свали снимките, че аз не мога сама  Blush и то защото не знам къде отзад в компа да мушна кабела на фотоапарата  Embarassed Joy hahaha Blush
Блу, защо са ви били полиото, като слагате Пентаксим  Rolling Eyes Честита ти прическа (май трябва да ни се покажеш Wink ) и нови обувки!  Peace
vst_80 убедена съм, че проблема с бълхите не е от куче  Peace кучешките бълхи не ходят по хората, напротив, ако имаш куче то ще събере бълхите по себе си  Peace виж, ако наблизо има други животни, овце, кози и подобни, от там ще е нашествието  Peace напълно те разбирам, защото 100 човека в една стая и 1 бълха, тя ще избере да плажува на моето тяло  Crazy  ooooh!
и аз така мисля - имам приятелки с по 3-4 кученца и нямат бълхи вкъщи  Rolling Eyes Успех в борбата!  Praynig Peace
Отивам да простирам, дано после имам време пак да пиша.
 Hug

# 34
  • гр.Добрич
Тъкмо се чудех къде са снимките на Доктора. Laughing

# 35

vst_80 убедена съм, че проблема с бълхите не е от куче  Peace кучешките бълхи не ходят по хората, напротив, ако имаш куче то ще събере бълхите по себе си  Peace виж, ако наблизо има други животни, овце, кози и подобни, от там ще е нашествието  Peace напълно те разбирам, защото 100 човека в една стая и 1 бълха, тя ще избере да плажува на моето тяло  Crazy  ooooh!
и аз така мисля - имам приятелки с по 3-4 кученца и нямат бълхи вкъщи  Rolling Eyes Успех в борбата!  Praynig Peace
Отивам да простирам, дано после имам време пак да пиша.
 Hug

Момичета, аз незнам от къде точно са дошли гадните бълхи, но кучето е най-вероятната причина, защото си сваляше кожата от чесане, а ние определено не сме били в контакт с други животни. А не са си останали при него просто защото по принцип живее на двора, но когато си реши се качва при родителите на мъжа ми. И както ни обясни ветеринара най-вероятно са се заселили при нас на топло, а предполагам, че са ни нападнали, просто защото са нямали друга храна наблизо - няма как да полепят пак по кучето, защото просто то не седи при нас. В съседния двор има и котки, ама чак пък от там да дойдат  Thinking Незнам, стига съм разсъждавала  Crazy важното е да се сме се отървали от тази напаст, че ни се разказа играта  ooooh! Между другото и аз цял живот имам куче и никога не съм предполагала, че ще ме сполети такова нещо  ooooh!

Elwing много неприятно ви тръгва седмицата, ама дано са се изредили всички лоши неща на куп и да се занижат все хубави и приятни дни. А за кабела за фотоапарата - пробвай, то общо взето не можеш да сбъркаш, мисля, че не можеш да го включиш някъде, ако там не му е мястото. Моят го включвам там където включвам и принтера. Хайде, не ни дръж в напрежение, а давай снимките.
Адрианска, дечицата ти наистина са бонбони  Heart Eyes
А, аз за съжаление ще изпусна ако има Коледна срещичка, ама ще се надявам поне на подробни разкази и мнооооого снимки  Peace

# 36
  • Някъде там...
Момичета кажете ми по колко давате Оксцилукокциум newsm78. Преди малко взех за да дам на Вики профилактично ама се чудя цяла тубичка ли? И му дадох по малко и от половината , че знам ли  newsm78

# 37
  • гр.София
 vst80,но си ни обещала базарна среща Naughty
 Елвинг,да им изсъхнат ръцете на тия крадци.В такива случаи съм"кръвожадна"като Нана77.
Ето ти темата за форумския купон.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241738.0
 За снимките,фотото и кабела съм същия случай като Елвинг.

# 38
  • софия
Запис  Peace!
Бяхме на село и снощи се прибрахме,а свеки идва на 28 и ще стои до 18  newsm44!
И аз се чудех кога трябва да е 4 прием на Пентаксим-а,ама защо на Ния са и слагали полио тогава  newsm78?
Честито на всички имали празници през изминалата седмица  Heart Eyes  bouquet!
Аз пък онзи ден пих Ескалепе по спешност,че татито направи магарията,а аз бях в овулация  Crazy!Като ми казаха 30лв. и някакви стотинки в аптеката направо щях да припадна  Shocked!За едно хапче аз си мислех,че са повече  Blush!

# 39
MimSss Аз давам една тубичка на два пъти.
Елвинг големи гадове мам** им! #Cussing out Хубаво че столчето е оцеляло поне ,кураж седмицата едва започва има време да се обърне късмета  Peace
Ей Блу се разписа  Laughing
И аз разгледах снимките от форумската среща но повечето хора не ги познавам дори от форума ,сетих се само за Мис Бу ,и Мамма разбира се  Rolling Eyes
Обаче като гледам кака пафкат всички щях рано да си тръгна ,така че не съжалявам много .Но на базарска среща с vst 80 не бих отказала  Party

# 40
Дани ако моя мъж правеше такива "изцепки " толкова често досега да съм му откъснала ....  Twisted Evil

Ей сега видях снимките!
Адрианска много са ти сладки децата!Куклички!  Heart Eyes
Виждам и една свежа марулка с хубави тоалети  Mr. Green,ама защо "по голямата маруля " не каже от къде са  hahaha

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 14:32 от MamaMargo

# 41
  • Някъде там...
Ей Дани много палав мъж имаш Simple Smile Mr. Green А защо не си взе по евтиното Постинор ако го има още де newsm78. Аз го ползвах преди има няма 4-5 год. и помня беше тогава към 12лв.

Искам да попитам Бамбуча как отслабна толкова  Sunglasses

Елфче честит ти доктор! Peace
А тези вашите крадци са били много музикални явно щом само дисковете са взели Twisted Evil Хубаво че не е било седалката поне.
Снощи blanc те гледах , че седиш в темичката за 5годишнината на Бг-Мамма и аз там откарах до към 2 Mr. Green И мернах на 4-5 снимки Мама Иги, а също и кумата на Обърквацийката.

vst80 ами ако наистина тези бълхи не са от кучето ами от котките newsm78. Със сигурност знам , че котките много ги разнасят. Пипитай ги направо тези вашите комшии.
adrianska големи сладури сте!

Мама Марго значи хубаво , че съм дала на Вики 1/2 от тубичката Hug

# 42
  • София
Бланкиииииии няма кой да те бие, аз не се видях никъде по снимки и ти ме изненада много. А да ви призная така се надявах някой от вас да дойде и се оглеждах, ама уви. Това с цигарите и мен ме побърка, вече втори ден още кашлям и съм все едно аз съм препушила, беше нещо страшно, а имаше и бебе в кошничка представяте ли си? Мишо ми се молеше да дойде, ама аз бях твърда и не го взех, точно по тази причина. Прибрах се в 4 сутринта и така се накупонясвах, много ми се иска това да ми се случва 1 път месечно поне, гласа така ми е винаги когато ми се доспи и пушат много около мен в комбинация. Страхотно беше  с една дума.
Аз незнам дали писах че и ние правихме набързо прощъпулник преди няколко седмици, само че питката я направи майка ми, незнам лошо ли е това или не.... Лъчо хвана първо ГСМ, после една лъжичка - за готвач и накрая диска и елката, много неща му харесаха.
Какво е това с базара, я ме светнете че съм пропуснала, може и на лични.

# 43
Мис 74, Блу   bouquet  bouquet
сега ще направя проба. eто малко снимки на Христо
Спинки, аз пък мисля, че сега е моментът малчовците да свикнат с бабиндом и отсъствието на мама през нощта. но всеки сам решава. аз нямам свекърва и го давам само на моята майка, на която имам пълно доверие
Елфче, честито ви доктор!!!
Блу, то се е видяло че Бланк няма да си покаже новата фризура, както и старата вече на С. поне ти пусни снимки да те видим. и като направиш някое готварско произведение на изкуството, пусни и ние да му се порадваме. аз гледам да не влизам вече в Готварския, че става опасно. пък и фурната не ми я бива

# 44
Здравейте и от мен.
Преди малко се прибрах от работа и заварих баща и син да спят гушнати. Мисля и аз да полегна малко,а после ще пиша пак. Hug

Общи условия

Активация на акаунт