.
все пак имаш бонус, линк със снимки

,а и Боби и Сашко са супер сладки 
,аз вече два пъти подстригвам Даяна,но тя няма чак толкова коса,за да я пазя,по скоро и подстригахме бебешката коса и сега ще я оставям да и расте
и се разписвай по-често и аз сама си гледам детето,без никаква помощ,ама намирам време за форума

Добре, че не са взели столчето за кола на Ивчо
Той пък сутринта ми направи кофти номер - бутна една кана с червено вино на килима
и направо.... Но стига съм се оплаквала!
,а и Боби и Сашко са супер сладки 
А и много хубави подаръци е събрала каката!
Къде ще е този път? Давайте да се организираме, че времето лети!
За подстригването - правили сме го няколко пъти вече, че не върви момченце с панделки
, а косата му расте страшно бързо.
и то защото не знам къде отзад в компа да мушна кабела на фотоапарата
) и нови обувки!
кучешките бълхи не ходят по хората, напротив, ако имаш куче то ще събере бълхите по себе си
виж, ако наблизо има други животни, овце, кози и подобни, от там ще е нашествието
напълно те разбирам, защото 100 човека в една стая и 1 бълха, тя ще избере да плажува на моето тяло
кучешките бълхи не ходят по хората, напротив, ако имаш куче то ще събере бълхите по себе си
виж, ако наблизо има други животни, овце, кози и подобни, от там ще е нашествието
напълно те разбирам, защото 100 човека в една стая и 1 бълха, тя ще избере да плажува на моето тяло
Незнам, стига съм разсъждавала
важното е да се сме се отървали от тази напаст, че ни се разказа играта
Между другото и аз цял живот имам куче и никога не съм предполагала, че ще ме сполети такова нещо 

!
!
?
!
!Като ми казаха 30лв. и някакви стотинки в аптеката направо щях да припадна
!
Хубаво че столчето е оцеляло поне ,кураж седмицата едва започва има време да се обърне късмета 
. Аз го ползвах преди има няма 4-5 год. и помня беше тогава към 12лв.

. Със сигурност знам , че котките много ги разнасят. Пипитай ги направо тези вашите комшии.

Препоръчани теми