Кой на ясла, кой със мама АВГУСТинчето по-умно става!

• 10 959
  • 309
  •   1
Отговори
# 15
  • гр.София
 Привет.
 Блу,Милена, да сте живи и здрави  bouquet  bouquet
 Дианадимитрова,честито дипломиране! Пък след шест години да защитиш докторска-за децата в училищна възраст Peace!
 Хайде,и Елвинг да пише,какво е грабнал Ивчо Praynig

Със "съкреватника" си ходим на гости  Crazy
Само така yes!

Една клюкинка.Видях Мама Иги на снимка от форумския снощен купон.

А къде изчезна Дани?!

# 16
Честито дипломиране и от мен на ДИана ДИмитрова  bouquet
Дани наистина изчезна Thinking Ама нали свеки щеше да й идва на гости, та...може би програмата им е доста уплътнена Crazy и не й  остава време за форума.
МОят "съквартирант" тая сутрин се изнизал тихомълком,оставил ми  до възглавницата парички за подкуп и ....хайде на лов #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ами - схванал е той 4е  доброволно няма да го пусна и се е самокомандировал, ама като си дойде #Sniper Twisted Evil #2gunfire( ако имам сили , разбира се, 4е пак съм до по нощите на ба4кане ooooh!)

# 17
  • София
ей! Нова тема- нов късмет. Здравейте мили мамки, много ми липсвахте в тези 2-3 месеца през които нашият комп беше на "доктор", голям

ремонт, голямо нещо беше #Cussing out #Cussing out

виждам хубави новини и нови аватари, честито на всички  Hug

Ние хванахме вирус от яслата и го борихме 1 седмица, после си останахме още една седмица вкъщи, за да укрепне малко Яна

От 3 дни сме с ужасни сополи, какво ли не опитах да я облекча, а ефект- нцъ. Като кихне миличката и сополките стигат до устата, ужас Confused Cry

надявам се по- често да имам възможност да пиша , но с ученето , работата и малката започвам да издишам вече

# 18
  • София
ле-ле, колко много са пораснали всички августинчета  ooooh!

# 19
Я да се разпиша и аз а друг път ще разтягам локуми. Тук баси и дъжда и вятъра..голям екшън, свисти под вратите.  Rolling Eyes

# 20
МОят "съквартирант" тая сутрин се изнизал тихомълком,оставил ми  до възглавницата парички за подкуп и ....хайде на лов #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И аз като се събудих моят съквартирант отсъстваше. Тъкмо се надявах от 100 години, че това ще е неделята, в която ще се излежаваме в леглото ..... наспокойствие и той отново отсъства. няма да му се сърдя, защото ще изкара пари, но вече почва да ми писва. с този семеен бизнес няма 1 минутка свободно време. уж работници има, а накрая всичко той върши

blanc, пусни и ние да я видим тази снимка

а между другото  newsm78 как ставаше номерът с ЦЪК и КЛИК

# 21
Здравейте в новата тема!
Блу, Миленка     bouquet!
Бамбуча, този номер с физиономиите и ние го правиме  Laughing. Много е забавен.
blank, аква аеробика има и в събота и в неделя от 12 до 13ч. Ето виж: http://www.vodna-aerobika.com/. Цъкни на "програма", за който комплекс те интересува  Peace.  Това с ЦЪК и КЛИК и мен ме интересува  Embarassed.
Ние вчера официално празнувахме на Боби РД в Барбарони. Разбирасе имаше много деца и много подаръци. Тя беше толкова щастлива, вече си е голяма и всичко разбира. Утре ще кача малко снимчици.

# 22
  • гр.Добрич
Bamboochа, и аз не биг отказала бабин дом, но мисля да е по-ататък, още са много малки.

Ивчо никога не е спал при нас, защото мъжа ми беше твърдо против. Сега и на обяд и следобяд и през нощта си спи в креватчето.

# 23
Здравейте и от мен в новата темичка  Hug
Блу, Милена благодаря   bouquet
Ох, аз нещо съм се захванала с толкова неща наведнъж, че не му виждам края, а и не ми остава много време за вас  Cry Трябва да се организирам малко, че не може така  Naughty
adrianska ще чакам с нетърпение снимките на голямото ти прекрасно момиче  Hug Чакам снимчици и от прощъпулковците  Naughty
А пък моя "съкреватник" милия тия дни е зачислен към Лори - и се справя много добре, гордея се с него  Wink. А от горе на всичкото успява  да се включи и към моите занимания и да ми помогне Peace

# 24
  • София
Привет!  Hug
Честита ни темичка! Благодарско!  Heart Eyes
Бъдещият д-р Ивайло Теодосиев  bowuu Laughing Wink  спи изтощен след днешния празник, майка му също едвам си държи очите отворени. Ще пиша повече утре.
Лека нощ и много цунки от нас!   bouquet

# 25
  • гр.София
 Уф,опитвам се да пусна снимката с Иги,ама не става.

Поздрави на д-р Ивчо!

Адрианска,много,много ти благодаря!

Втора  проба.  Мама Иги е зад русата мацка. Не ми се получи само чрез връзка да я пусна. Сега минавам в нелегалност,да не изям боя.

Нори,привет и на теб  bouquet

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 00:22 от blanc

# 26
Здравейте мамички,
мерси за темичката и разписче от нас! На4и лека-полека се закрепва, дано отмине. Да оздравяват и другите!

# 27
dusheto радвам се, че Начи се оправя  Hug Хайде сега и другите болнички да се похвалят със същото. Май няма други такива кукувици като нас, а  Wink Аз съм страшно уморена, втора нощ будувам, а преди малко си легнах и не мога да заспя и това е  Crazy А и Лори е нещо неспокойна  newsm78
Честито на доки Иво - сигурна съм, че той ще е от готините доктори  Wink

# 28
  • у дома
оппа, здравейте  Hug

да се включа и аз, че нещо го ударих само на четене и писане по малко на едно друго място  Mr. Green
първо доклад за нас: Ния е 10.080кг и почти 80см  Sunglasses биха ни прословутото полио  Mr. Green питах кога ще е 4-ия прием Пентаксим, за да си го набавим овреме - към 1г и 8-10м  Peace иначе сме добре, ходиме по РД, довечера пак. Ния порядъчно дивее, наистина страшно много е поумняла, разбира, говори (доста неща на китайски)  Laughing чета за проблемите при заспиване, по принцип при нас рядко се случва да не може да заспи, но снощи беше такава вечер (проблема е долните 2 предкътници, които са на дневен ред) и аз легнах при нея в креватчето й, тя се успокои, спря да плаче и заспа, аз изчаках и после тихомълком прескачах решетки  Mr. Green
blanc като четох за твоите фризурни неволи, реших да не ги повтарям и вчера слезнах до фризьорския салон до входа ни и половината ми коса отиде  Crazy имаше 3 жени, които като видяха колко коса ми орязаха, лошо им стана, започна едно тюхкане, едно вайкане  Joy като добавим и новите си обувки за зимата - чисто нов човек  Mr. Green
bamboocha и adrianska, ще ви открехна за цък и клик, ама да знаете, че обичам шоколад, милка-шоколад  Mr. Green
и моя съкреватник хърка (понякога си му го връщам  Whistling ) обикновено, когато спи по гръб, съответно аз навивам ръкави, подпирам едното рамо и бутам, докато се завърти човекът на една страна, действа безотказно  Laughing номера е да заспя преди него  Laughing
честито на прощъпулничетата, чакаме снимки  Twisted Evil радвам се, че Начко е по-добре  Heart Eyes дано и останалите болнички да оздравяват вече  Praynig  Hug
vst_80 убедена съм, че проблема с бълхите не е от куче  Peace кучешките бълхи не ходят по хората, напротив, ако имаш куче то ще събере бълхите по себе си  Peace виж, ако наблизо има други животни, овце, кози и подобни, от там ще е нашествието  Peace напълно те разбирам, защото 100 човека в една стая и 1 бълха, тя ще избере да плажува на моето тяло  Crazy  ooooh!
май и друго имах да пиша, ама после, че диването трябва да закусва - ние закусваме предимно попара, харесва си я и ако й предложа друго сутрин се мръщи  Mr. Green

# 29
Здравейте момичета!  bouquet
Незнам какво ви е мнението за детското постригване, ама аз махнах бебешките къдрички на Мимка Laughing. Дали ще и се сгъсти косицата или си е до ген е под въпрос newsm78. Сега е много сладка и изглежда като друго дете bowuu. Три дни я ресах с машинката без да я пускам. Накрая се престраших. То пък на нея и хареса и седя мирна до края Grinning. Какво да правя с косичката и ? Нали има различни ритуали за всяко първо нещо.

Общи условия

Активация на акаунт