!

!
Ама нали свеки щеше да й идва на гости, та...може би програмата им е доста уплътнена
и не й остава време за форума.
Ами - схванал е той 4е доброволно няма да го пусна и се е самокомандировал, ама като си дойде
( ако имам сили , разбира се, 4е пак съм до по нощите на ба4кане
)

как ставаше номерът с ЦЪК и КЛИК
!
. Това с ЦЪК и КЛИК и мен ме интересува 

Трябва да се организирам малко, че не може така 
Чакам снимчици и от прощъпулковците 
. А от горе на всичкото успява да се включи и към моите занимания и да ми помогне
Хайде сега и другите болнички да се похвалят със същото. Май няма други такива кукувици като нас, а
Аз съм страшно уморена, втора нощ будувам, а преди малко си легнах и не мога да заспя и това е
А и Лори е нещо неспокойна 

биха ни прословутото полио
иначе сме добре, ходиме по РД, довечера пак. Ния порядъчно дивее, наистина страшно много е поумняла, разбира, говори (доста неща на китайски)
имаше 3 жени, които като видяха колко коса ми орязаха, лошо им стана, започна едно тюхкане, едно вайкане
като добавим и новите си обувки за зимата - чисто нов човек
) обикновено, когато спи по гръб, съответно аз навивам ръкави, подпирам едното рамо и бутам, докато се завърти човекът на една страна, действа безотказно
дано и останалите болнички да оздравяват вече
кучешките бълхи не ходят по хората, напротив, ако имаш куче то ще събере бълхите по себе си
виж, ако наблизо има други животни, овце, кози и подобни, от там ще е нашествието
напълно те разбирам, защото 100 човека в една стая и 1 бълха, тя ще избере да плажува на моето тяло

. Сега е много сладка и изглежда като друго дете
. Три дни я ресах с машинката без да я пускам. Накрая се престраших. То пък на нея и хареса и седя мирна до края
. Какво да правя с косичката и ? Нали има различни ритуали за всяко първо нещо. Препоръчани теми