Кой на ясла, кой със мама АВГУСТинчето по-умно става!

• 10 982
  • 309
  •   1
Отговори
# 285
Мерси ви много милички  Hug

Разсмя ме с това за двете ти леви ръце и тортата. На мен ми харесва. Браво!

И смешно, смешно ама си е истина  Mr. Green

# 286
val_stef ЧРД на мъжО ти!   bouquet
Много хубава торта си му спретнала - сега ако си покажеш и секси бельото за довечера...  smile3534
Elwing според мен се върти в двете посоки.   Mr. Green Значи, че ми работят и двете полукълба.  Twisted Evil

# 287
  • София
Дриймс, и баща ми я вижда като теб  newsm78 За мен остава успокоението, че съм постигнала нещо и с половин мозък. Ехе, ако бях с цял....  hahaha

# 288
  • гр.София
  Валка,да ти имам левите ръце Peace
 ЧРД на мъжа ти,да ти се сбъднат тия работи дето си ги пожелала!  bouquet  bouquet

Нали ви казах,че съм на мно-ого бавен компютър. Мацката ми се върти на забавен каданс- в двете посоки, по и обратно на часовника.Вервайте ми Grinning

# 289
Благодарско  Hug
Идеята за тортата беше "Ци-ци"  (по идея на една сладка мама от тук  Hug) Но се провали все пак няма как да турна една цицка в чинийката за десерт на свеки  tooth Та затова направих едно нищо  Mr. Green
Секси бельото ще го запазя в тайна за сега Wink, че нали ще го играя "домакинката" в семейството, а тя има за цел да се грижи за гостите  Twisted Evil Пък знам ли като му ударя две ракийки, моЕ да ми се прийска да го покажа на всички  Laughing

И тая кака аз пък я виждам да се върти само по часовниковата стрелка  Shocked Ко ще рече, че не съм добре ли  newsm78

# 290
  • софия
ВАЛКА,ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!МНОГО НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО !

# 291
Да хвана влака накрая,тъй стана моята.Онзи ден направихме на детето най-сетне прощъпулника и толкова хубаво и радостно го преживяхме всички,че ще го помним с трепет,макар че присъства само едно дете/другите се разболели/.Снежина взе триъгълника първо-архитект ще става,после молива- ще чертае, и работната елка на баща си-строителни изчисления ще прави.Като между другото завъртя 3 пъти глобуса и хвана фотоапарата и извади от портфейла 2 големи банкноти-може и да ходи по обекти по света и да си ги снима.Но за капак вечерта детето вдигна 39.4 Т и от вчера сме в отбора на много болните.Днес педката дойде след 3ч.чакане и каза,че от утре ще е на Аугментин ЕS,защото кашля и е със силно зачервено гърло.Нощем смъкваме Т и е при нас на леглото,дано по-бързо и по-леко прекара болестта.
Честит празник,Валка!Да имате любовна нощ,страхотна красота е тортата!
На всички болни много  bouquet  bouquet  bouquet и Hug Hug Hug!
Сложих снимки на Снежина от прощъпулника в албумчето.

# 292
  • Някъде там...
Валка , честит ти рожденник. Да ти е жив и здрав и много да ви обича и помага!!!

А за тортата -направо си се справило идеално. Аз даже и тва немога да сътворя:)
Приятно изкарване довечера и свеки да не те ядосва много Heart Eyes

Megishik честито ти ходеща мома!

А тази въртящата се , колкото и пъти да съм го гледала това-винаги се върти по посока часовниковата стрелка.

# 293
  • София
здравейте и от нас.

за съжаление  Cryкакто бях писала преди ние на 16 сутринта сме на друго коледно парти, вече уговорено и уредено, така че в тези часове няма да можем да дойдем.

Надяваме се на други събирания - едно следновогодишно  Wink

Честит празник на Валка и на съпруга й   bouquet- чудна и прекрасна вечер ви желая  Laughing

# 294
  • Бургас
Благодарско  Hug
Идеята за тортата беше "Ци-ци"  (по идея на една сладка мама от тук  Hug) Но се провали все пак няма как да турна една цицка в чинийката за десерт на свеки  tooth Та затова направих едно нищо  Mr. Green
Секси бельото ще го запазя в тайна за сега Wink, че нали ще го играя "домакинката" в семейството, а тя има за цел да се грижи за гостите  Twisted Evil Пък знам ли като му ударя две ракийки, моЕ да ми се прийска да го покажа на всички  Laughing

И тая кака аз пък я виждам да се върти само по часовниковата стрелка  Shocked Ко ще рече, че не съм добре ли  newsm78
Валка това за цицката за десерт на свеки ме разсмя много Joy Joy Joy
Честит ти рожденник! newsm59Да ти е жив и здрав!

# 295
Val_Stef, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!  bouquet
А тортата изглежда много добре. Simple Smile

Честита проходила госпожица на Megishik!

Бързо оздравяване на всички болни! Peace

# 296
  • Бургас
Валка,а що се отнася до тортата,изглежда страхотно.Сигурно и е толкова вкусна.Де да имах твоите леви ръце............

# 297
  • Бургас
Ние вече незнам болни ли сме или не. newsm78

Когато ви писах,че имаме Т и разсройство,това беше само за деня.Вечерта вече нямаше Т,а на другия ден нямаше и разстройство.Само дето послушах педито и накупих едни каши на Милупа,адапт.мляко,сок на ХИП.Нищо от това нито яде,нито пи.Но оттогава насам Ирен не е спала една вечер спокойно.По цяла нощ реве насън,без да спи.А незнам дали бях споменала,че ни излиза 4-ти зъб отдолу и си го обяснявам,че той е причината.Макар,че педито твърдеше ,че сме със зачервено гърло.Така и зъба още не е избил,побелял е отдолу от 10 дни,но не излиза.Незнам какво ще правим с кътниците и кучешките,като дойде техния ред!? Thinking

# 298
Валка, жив и здрав да ти е рожденника! Тортата ти е супер Peace Красотите на Блу също Peace Поздравления и за двете  bouquet
Мегишик, честит прощъпулник на Снежина Hug Ние още не сме стигнали до това, кога ли ще е Rolling Eyes
За срещата - за съжаление няма да мога да дойда - просто почивните дни преди обед нямам кола и няма кой да гледа Влади Sad Ще чакам снимки.
За въртящата се кака не разбрах кога смени посоката, но я видях да се върти и на двете страни Peace
Ставам, че Деница ще обърне спалнята с краката нагоре, пък и тази вечер сме без таткото и няма кой да разтребва вместо мен. Ако мога по-късно ще се включа пак.

# 299
  • Бургас
А що се отнася до каката с въртенето-първо е в обратна,после по посока на часовниковата стрелка

Общи условия

Активация на акаунт