Есенен дъждец вали-Юлчето от студ не се бои и послушно не стои

• 11 119
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Момичета, недейте така, че аз почти нищо не съм направила. Нали и Вие също помогнахте Hug Аз пък ще кажа едно голямо благодаря на всички, които се включиха. И на тези, които ще се включат по-късничко Wink Ако не поехте вие инициативата, това добро нямаше да стане. БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

# 16
хихииииии, Джоржи, ти май се пообърка малко JoyГледам, че и в старата темичка си пописала.
Иси, мерси за темичката  bouquet
Какво стана със злополучната печка newsm78

# 17
                                eti  

Благодаря ти, че подари късче щастие на тези малки слънчеви очички. Без теб цялата идея щеше да се провали. Hug

Къса ми се сърцето обаче, като гледам снимките. Cry Господ да е с тях! Praynig
Нали днес Радостинка има Р. Д.?

http://www.bgpetition.com/maichinstvo/index.html

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 14:18 от Nanny

# 18
  • somewhere over the rainbow
Кога започнахте нова тема, бре ooooh! Аз още се мъдря в старата.

Поздрави и от мен за нашата Супер Ети  bouquet

# 19
  • През девет земи в десета
Нанче Hug

# 20
 Hug 

Ети браво, много хубаво сте изкарали и вярвам че зардвахме поне мъничко изстрадалите им сърца!Дано са все така силни и да се грижат за дечицата си със все толкова голяма Любов и преданост!

Ети твоите неща са за пример във работната тема на Пловдивските майки,днес са ги пуснали имаш успех!Ще творят кибрити по твой патент!

Laughing

Аз с тез Щипки ,взех да правя в промишлени количества и с Приятелката с която ги правим викаме да си отворим магазин за щипки! Laughing

Няма майтап ама след базара продължавам да творя,много е разпускащо и успокояващо,а и не е нужно време защото време се намира нужно е желание,и като почнеш няма спиране,толкова е хубаво!
Снощи окичих полюлея в кухнята със звездички от тесто на корда,страхотно е въртят се блещукат и са твое творение!Какво по хубаво!

Юл щурее ,взехме и конче да се люля но не го поглежда,само бели прави!
И не се казва Юлия а Тита!
Като я питаш как се казва-Тита,и спори аз и казвам Юлия тя: Неееее Тита!

Та такива работи!

# 21
Хайде юлки в "Календар на събитията"!!!
Една малка принцеска става на 7 години и отново нашето Ети се е сетила да я поздрави първа Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242155.0

А сещате ли се кой даде идеята да помогнем на семейството?Тиция беше!
Тиция, благодаря и на теб, защото ти ако не се беше сетила, наистина нямаше да стане доброто!

Ели, браво бе жена GrinningЯко си се запалила за доброто Hug
Мария пък като я научих да отговаря на въпроса "Как се казваш", два дена отговаряше "Мими", а сега отговора й е "Мама" CrazyНе успявам да я убедя, че не е мама Joy
А от скоро я научих и да казва на колко години е-"На ина" е Joy
Много бърбори завалията, ама Айнщайн нали бил проговорил късно, та се моля ранното бърборясване да не й полира мозъка Joy

# 22
# 23
  • През девет земи в десета
Леле,как вали навънка ще ни затрупа,всичко вече е бяло,Цвети гледа през прозореца и се кефи!
Много е гот да си седиш в къщи на топличко Wink

# 24
Здравейте момичета  Hug

Ася, честит ти рожденик. Да ти е жив и здрав, много да те слуша и глези.
Ети, благодаря ти  Hug Дечицата са толкова красиви и гледат с толкава мил и беззащитен поглед. Мама Севди е голяма чаровница, не случайно дечицата им са толкова красиви.

Пиги, разбирам, че вече си се стоплила.

Сияна, доколкото разбирам от написаното от теб, вече сте в собствено жилище. Желая ти домът ви да е изпълнен с много семейна топлина, обич, щастие и поне още едно малко слънчице.

Аз преди малко изведох Ема да се радва на смега, но не беше възхитена, походи малко и се сгуши в мен.

Ема сега е на вълна, че всичко е МАМА. На баща си вика мама. Или по- скоро беше в такъв период от ден-два май влиза в ритъм, кучето е кака, котето е -мау, патето е -тате,  Joy и още много други. Не знае да казва или показва на колко е годинки.

# 25
  • София
Ех, вие мамита с малки дечица, моят Цецко пък е на "пе"(пет) години от вчера и с пръстчета даже показва, ако някой не го е разбрал  Joy

# 26
Ех, вие мамита с малки дечица, моят Цецко пък е на "пе"(пет) години от вчера и с пръстчета даже показва, ако някой не го е разбрал  Joy
newsm62 newsm62 newsm62 Много умни тия деца бе smile3506 От 1 стават на 5 годинки  rotfImbo Кажи му да не бърза, ще изтърве най-хубавия си период от детството-на игри, бели и лудории  Hug

# 27
Привет, сладурки  Hug
Изкарахме уикенда в Хисар с мама Фокита и беба Яна-София. Хотела им е страхотен и пълен с уют.
Все още се чудя за партито  newsm78
Ети и от мен едно "страхотна си"  Hug
Ася, честит ти рожденник и на теб   bouquet

# 28
Ивка76 страшни сте ей за една година стигнахте до 5  Joy Сладури са тези малки човечета.

Асе честит ти рожденник. Да ти е жив и здрав, да бъдете безкрайно щастливо и вечно влюбени.   bouquet

Пиги толкова ме е яд че не успяхме да се видим, но нищо предлагам следващия път да се организираме и да остането с приспиване.  Peace

Етка ти си най-прекрасната майка и жена. Чудесна си миличка.  Hug  bouquet

Ели това е страхотно хоби  Stopщщ

# 29
Асе-Честит рожден ден и от мен на мъжлето ти. Вчера бях много ентусиазирана и забравих tantrum Banghead Rage Моля те да ме извиниш! Hug Hug Hug Само едно ще му пожелая, да те обича адски много. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт