Есенен дъждец вали-Юлчето от студ не се бои и послушно не стои

• 11 118
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Само набързо, че ме чака бира! И един влюбен мъж, който прави яйца *на очи* (къде са кавичките, бе?!)...  Grinning
Ася, Жоржи, много ми е драго, че ви е харесал дизайна на сайта ни! Да, ние сме си го правили - всъщност в екипа ни (от трима души) има сташно талантлива дизайнерка (не е точната дума за нея, де), която рисува и фланелките, а идеите са повече на другите двама - аз и онзи с яйцата *на очи* Twisted Evil
Жоржи, ами хайде, кажете кога искате да дойдете! И въобще, който иска да казва.  Аз във вторник и четвъртък ще ходя да преподавам в Берлиц от 15 до 17, иначе друга работа нямам! Значи някоя сутрин, например. Оп, стоп. Аз забравих, че Тити е болен... Мда... Значи другата седмица. Още по-добре, ще имаме време да се уговорим хубавичко Grinning.
Ели, супер е това дето го правиш и съм убедена, че е много приятно! И ние си правим разни нещица в нас и на всички ни е голям кеф. Да не говорим, че само така мога да отлепя Тити от филмчетата за нинджите. Макар кой каквото и да прави, той все нинджи рисува, изрязва, лепи  и т.н.  Казвала ли съм ви, че аз съм мама-нинджа? Много ми е трудно да се държа на положение.  Най-много зор виждам със салтата...
Олее, яйцата *на очи*  са налице ! Laughing Laughing Laughing

# 31
  • През девет земи в десета
Мама Дани и мене много ме е яд,че не се видяхме,но то и без това много набързо минахме,че на Цеци и стана лошо в колата и повърна,после заспа и изобщо не я свалях при Надето Tired За другия път наистина ще се организираме по-добре Peace

Рони,достигнахме най-накрая заветната температура от 20 градуса и климата в къщи определено е по-поносим Rolling Eyes В сравнение с това навън пък си е направо супер!

Ех Ивка голям мъж си имаш ти Joy

Айде отивам да се къпеме и да лягаме,че пак стана никое време newsm32

# 32
  • София
Възхищавам се на всички мами,които успяват да съчетаят майчинството с работа или хоби.За Коледния базар-аз ще съм от тези,които купуват,все пак и такива трябва да има,нали? Hug
За мен е истинско предизвикателство да сготвя или да изчистя.Влади ми висва на краката и трябва да го мъкна със себе си,опитва се да достигне плота,на който режа нещо,борим се..излизам на терасата/там ни е печката/-излиза и той-борим се да не бърка в кофата за боклук,да не пипне фурната,за да спре трябва да го заведа до неговия кът и заедно да си играем,изобщо готвя няколко часа,а понякога и цял ден.За хоби или нещо друго-не мога и да си помисля,кофтито е,че и спи само около час,а много често и по-малко.Та така-направо незнам вие как успявате! newsm78

# 33
Добро утро, къде сте всички, да пием по кафе  newsm78

# 34
ЕХ изпредвариме са секунди.Хубаво кафе,ама мойте са две.Какво се чудиш за партито.Парти ще има НАЛИ МОМИЧЕТА.Дидито кажи ДА.

# 35
Тъкмо си мислих, че съм първа, но амери ме изпревари и поднесе кафето! Мерси за което!
Ей, даже и рима нстана без да искам! Joy
Моят син спи, като никога  newsm78
Да ви се оплача - още няма оправия нашата кашлица.
Опа, после ще довърша, че дойде 1 приятелка на кафе!
 Ще и предложа от нашето! Wink

# 36
Ей и Сияна ме изпривари!
Нищо ще има за цял ден!

# 37
Мммм, мерси за кафетата момичета.
Хич няма да се чудите ще има Коледно парти и още как?! Амери хич не ми се прави на незнаеща и чудеща, че пак ще те забера от вас и няма да имаш избор, щеш- нещеш ще присъстваш... Само на мен лично нещо не ми се занимава с подаръци, листчета, томболи и подобни.За мен празник е да се съберем, децата да поиграят, ние да поговорим и така...  HugАко някой има желание по организацията за подаръци, ще се включа, само казвате на кое дете да купя подарък и готово. С 2 думи много ме мързи и все гледам да минавам по лесния начин.  Embarassed
Ема сее опитва да се облича сама и сега е хванала мои дрехи и се мъчис тях, голяма веселба пада. Кипрата на мама.  Flutter

# 38
Ахооой smile3507
Мммда и още едно кафе не бих отказала!
Моята маймуна снощи заспа в 7, събуди се в 12 и ме държа до...........Сега пак спи, а мама избърза с кафето и нека й е гадно Confused
Пак се започна с моето готвене.Спрях Мария от кухня, че много брашнени и гнусни започнаха а ги правят манджите SickВчера й правих картофи с царевица, маслини и пресен лук.С такъв кеф яде дребната, чеее CrazyХилеше се докато нагъваше Joy
Решила съм да я захраня със всичко възможно до година и 6 месеца.Давайте идея за нетипични нещица, защото например за райска ябълка не се бях сещала.Сигурна съм, че пропускам още нещо newsm78

Попова, гола ще те остави да ходиш Ема след някоя и друга година.От сега те е започнала с муфтата hahaha

Ако ви се гледа яка фотография, ей ви, най ви:
http://joro.photo-forum.net/best1.jpg
http://joro.photo-forum.net/best2.jpg
Това е най-доброто от ФотоФорум
Моя мъж също е включен Blush

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 11:13 от Asya_

# 39
Ей, как си помислихте, че се чудя за Коледното парти? Не бе сладурки, мойта голямата има скоро Рд. За нейното парти се чудя, че на нейната възраст е една мъгла кое как да се случи  Mr. GreenСнощи се сдърпа с баща си и той се изцепи, че няма да и прави Рд. Милата толкова плака, съответно аз я защитих и стана  #2gunfire Тази сутрин се изпращаха за у-ще, явно са се сдобрили, ама аз не му говоря на моя. Малко ме ядосва от време на време. Та това от мене, за сега хубав снежен ден и се обичай те  Hug

# 40
  • somewhere over the rainbow
Ей, Асе, оплакнах очите с тези фотографии Crazy Голямо изкуство си е това.
А къде точно са снимките в цял размер? newsm78

# 41
Ети ти си човек с голямо сърце! Hug

Лора пък не мецва.Само АААА като иска нещо и това е. И мама и тато.

Айде чао от мен че си имам задачки закачки.

# 42
 wavey Благодарско за кафенцата! Hug Hug
Аз тази вечер мога да кажа, че се наспах. Венци снощи по никое време се нагласи в леглото в 20ч. и в 21ч. беше нахилен, а на мен ми се ревеше. Е, накрая се предаде, ама чак в 1 часа  Shocked. Тази сутрин стана в 10, като никога, но аз нали си имам батко и си го изпращам за училище, та така имах мое време-цели 3 часа. Опаковах 50 неща-готови са вече за продажба Wink

amerie- явно твоите кафенца, понеже са шаренки и Венци се впечатлява/нали двамата четем форума/ сега като го видя и сочи с пръстенце и каза: Ето го- на кака, тъй че миличкото изкара за едно шоколадче,  hahaha ами "кака" ще си - щом казва  Crazy. Аз по принцип се радвам така да ми кажат, а не "Лельо"-много дърташто ми изглежда Tired
Asya_-страхотни фотографии Hug
didito. -и ние имахме такъв период. Опитай се да не му се караш и му говори, че вече е голям. Отвлечи му вниманието с някаква любима играчка. Само да ти кажа нашата игра каква е. hahaha Когато правя нещо важно го слагам седнал пред компа и той започва да чати по скайпа/сам отваря всичко/ и пише на Диди от Видин, а скоро разбрах, че и на Иска пък само и звъни със скайпе телефона. Явно иска да чуе другите си съфорумчета Wink. Така съм по-спокойна в кухнята, но затова пък досажда на хората Sad Е, до сега никой не се е сърдил, но това е цената да мога да наготвя и изчистя. Simple Smile

# 43
  • somewhere over the rainbow
Аз по принцип се радвам така да ми кажат, а не "Лельо"-много дърташто ми изглежда Tired
И на мен децата около нас ми викат "кака". Кака, ами Whistling

# 44
Pingwina Включвай се по-често! Мноо ма кефиш! Laughing Hug Пък онзи с "яйцата" ще ти помага по-често в кухнята и така...
jorji, много неща си мисля, докато ви чета и после ми изфирясват от главата...та забравих да ти кажа, че имаш и моята подкрепа за захранването.  Peace Търпение и скоро ще се радваш на един всеяден Друнди. Laughing Heart Eyes
 Да ви се похваля - от няколко дни давам на Дани освен кис. краве мляко и АМ Нестле джуниър. Слагам му в пюретата и засега няма обриви. Praynig Party
Ети, писах ти на лична... Rolling Eyes дано не съм оплескала нещо. Thinking
Асе и аз не можах да ги видя в цялата им прелест тези фотографии. Crossing Arms
А тая манджа с маслините  печена или варена я приготви?
 Дани обожава маслини, както и портокали.
amerie Hug
De-Si , що така с тази кашлица?  newsm78

Айде, че и моите задачки-закачки ме зоват. Да ги почвам, докато малкото спи, че после и той като Влади на Дидито ще се лепне за краката ми и дотук с готвенето и чистенето. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт