Ася, Жоржи, много ми е драго, че ви е харесал дизайна на сайта ни! Да, ние сме си го правили - всъщност в екипа ни (от трима души) има сташно талантлива дизайнерка (не е точната дума за нея, де), която рисува и фланелките, а идеите са повече на другите двама - аз и онзи с яйцата *на очи*
Жоржи, ами хайде, кажете кога искате да дойдете! И въобще, който иска да казва. Аз във вторник и четвъртък ще ходя да преподавам в Берлиц от 15 до 17, иначе друга работа нямам! Значи някоя сутрин, например. Оп, стоп. Аз забравих, че Тити е болен... Мда... Значи другата седмица. Още по-добре, ще имаме време да се уговорим хубавичко
.Ели, супер е това дето го правиш и съм убедена, че е много приятно! И ние си правим разни нещица в нас и на всички ни е голям кеф. Да не говорим, че само така мога да отлепя Тити от филмчетата за нинджите. Макар кой каквото и да прави, той все нинджи рисува, изрязва, лепи и т.н. Казвала ли съм ви, че аз съм мама-нинджа? Много ми е трудно да се държа на положение. Най-много зор виждам със салтата...
Олее, яйцата *на очи* са налице !
За другия път наистина ще се организираме по-добре 

Вчера й правих картофи с царевица, маслини и пресен лук.С такъв кеф яде дребната, чеее
Хилеше се докато нагъваше 

Тази сутрин се изпращаха за у-ще, явно са се сдобрили, ама аз не му говоря на моя. Малко ме ядосва от време на време. Та това от мене, за сега хубав снежен ден и се обичай те
Благодарско за кафенцата!
Е, до сега никой не се е сърдил, но това е цената да мога да наготвя и изчистя.