Есенен дъждец вали-Юлчето от студ не се бои и послушно не стои

• 11 150
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Ех, че весело е тук.
Ели, браво, много са сладки нещицата. Всичко да се продаде на базара.
Джорджи, успех в начинанието. Казвай за какво ще е магазина, да идвам до Варна, и без това само повод си търся  Mr. Green Whistling
Надежда, да ти е жива и здрава бабата.
Ася, много сте сладки всички. Но Мимето ви бие и двамата по танци, чак се чудя къде сте тръгнали да се мерите с детето.  Wink
Ели, споко, хубаво е при хомеопата, ще те поразчекне, после ще те успокои и така.... Всичко както си му е реда.
Диди, нормално само такива хубави мисли да ти минават през главата. Ама като отидеш при татито да не ни забравиш ей, то верно, че хубава оназ работа, ама и
ние не сме за изхвърляне, пък!  Crossing Arms
Рени, дано скоро ти се обадят от яслата, и успех в новото начинание.  Hug
Иси, бързо оздравяване на всички.

Май пропуснах някого, но нямам повече време за писане.

# 271
Хихихих то хомеопатката е жена не е мъж!

отивам да си търся картоните каза да си нося всички картони и изследвания и какво съм пила и какво ми е изписвано от както съм родена!
Ще ме разчекне! Mr. Green
Ели, може пък да ти хареса повече, след като е жена.....  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha  Wink

# 272
 Joy Joy

Чета че все повече мами са се ориентирали към хомеопатията  newsm10  Пожелавам ви да попаднете на истински хомеопати всички и съвсем скоро смело да заявите " Няма друга медицина за мен" А за кафенцето-моята лекарка ми разрешава 3в1.Така че попитайте и вашите лекари за това.

Ивка,Попова  Hug

Лала и тя нещо се поизгуби  Thinking

# 273
Момичета благодаря ви за поздравите newsm51
Както казва баба господ на всички здраве да дава newsm17
Ние днес ще ходим на контролен преглед и се надявам всичко да мине добре, като се върнем следобяд ще пиша или утре
Ася на мен не ми се отваря клипчето
Ели много хубави неща си сътворила, на мен за съжаление това не ми се отдава никак направо bambam
Всички болни бързо да оздравяват smile3525
Чао весел и слънчев ден на всички

# 274
Ивка, ти пък що се косиш за украсяването. Аз лично не живея ни за съседи, нито пък за мнението им. Като ми е кеф си украсявам и хич не ми пука, важното е на мен да ми е добре на душата.... Малко съм егоист, не веднъж съм го кавала. И много харесвам една приказка... " Преди всичко уважавай себе си!"

Нещо ме хвана петминутката, и ще ставам, че туко виж изтърся още някоя  глупост.  Mr. Green

# 275
  • някъде
Диди, нормално само такива хубави мисли да ти минават през главата. Ама като отидеш при татито да не ни забравиш ей, то верно, че хубава оназ работа, ама и
ние не сме за изхвърляне, пък!  Crossing Arms
Joy Hug Hug Hug

Ренка, Ивка, добре дошли отново! Hug
Има още мнооооого мами, които не пишат напоследък  Sad
Нямам какво друго да измисля, затова оивам да играя с дребчо и да гледам Дързост и красота Mr. Green, белкем стана по-красива hahaha
 Hug
лелеее, моят син е обърнал стаята дкато съм била с гръб към него, а аз си мълча за да не ме закача Whistling

# 276
  • Варна
Момичета,купувал ли е някой от вас такава надуваема табуретка :http://www.aiko-bg.com/pictures/taburetka_DISNI_big.jpg за детето си.Дали са удобни ? newsm78.

# 277
  • Казанлък(Бургас)
Добър ден на всички!
Не съм спряла да ви чета,но в последно време нещо нямам настроение и не ми се пише. Embarassed      Много целувки на децата.

# 278
Хихихих то хомеопатката е жена не е мъж!

отивам да си търся картоните каза да си нося всички картони и изследвания и какво съм пила и какво ми е изписвано от както съм родена!
Ще ме разчекне! Mr. Green
Ели, може пък да ти хареса повече, след като е жена.....  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha  Wink

Едва ли.... не си падам  Peace

# 279

Aaaaa. Що бе, като не си опитала отде знаеш?

# 280

Синеочка ти да не си опитала  Thinking

# 281

Joy Joy Joy Голям смях....

Ели, само да не се обидиш, душо. Не сме целяли подобно нещо.

# 282

Синеочка ти да не си опитала  Thinking
Е, Рени ти пък са....неудобни въпроси ще задаваш...
Не знам дали е опитвала, но Синеоче, ако тръгнеш по жени....да не ми изневериш, ей!  Naughty Нали знайш, че та обичам и с друга няма те деля!  Crossing Arms

# 283
  • София
Хей, вие какво се подкарахте с  luvbed , човек ще рече, че на сухо я карате, с мъже, с жени, лелее, срам ме хвана Blush

# 284
Ау, много весело тук. Тц, не казвам опитвала ли съм Heart Eyes

Асееее, казвай как да се елф-вам.Не става нещо.

Общи условия

Активация на акаунт