ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии!

• 11 282
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Ох тая моя беснотия днес спа до 5 и сега вилнее и се провиква като овчар,
Joy Ох, ще ме умориш бе! hahaha Хайде дано ляга скоро, че късно стана. Моите и двамата откога хъркат! А на Хриси голямо браво! Страхотни мерки!  Hug

# 151
Аааа заспа преди малко,направо не повярвах на очите си.Беба и тя дреме а аз май е време да се запътвам към банята и да полягам...
Хайде лека и мека на всички от мен Hug

# 152
Здравейте момичета  Hug
Чух се днес  и с Бодливка, работят много около къщата и въобще не сме се виждали, Дари е била малко болничка, но вече е добре  Peace
Алекс и той ги ръси едни, просто  hahaha
И такава муцунка беше направил одеве, аз посегнах да си взема фотото, ама се сетих че го няма  Cry
Ще ви помоля да ми препоръчате някакъв фотоапарат, защото ще трябва да купим  Rolling Eyes
Алекс явно е научил сега какво е "мое". Одеве си събул чорапите, гушнал си най-гальовно и вика "мое"  hahaha Едва му ги взех  Mr. Green

Дес, на адашката викаш не й стига а  Laughing Той Алекс и за месец не качваше по толкова  Wink

Момичета, тези от вас, които имате момчета, давайте някакви идеи за подаръци, че започнах да мисля и нищо не ми допада особено много  Rolling Eyes

# 153

Момичета, тези от вас, които имате момчета, давайте някакви идеи за подаръци, че започнах да мисля и нищо не ми допада особено много  Rolling Eyes
Пожарна или полицейска кола с батерии , или с дистанционно
Или кран някакъв  newsm78
(аз не че имам момченца, ама знам че обичат коли със сирени- та да свирят и да играят по нервите на майките си Laughing)
А аз на Мимито се замислям дали да не й взема от тези свирещите - има едни китари с копчета и свирят мелодийки, или йоника - има едни съвсем малки - с по няколко клавиша (с батерии са)
Барабанче не искам  Laughing че съвсем ще откача... Wink Laughing

# 154

Пожарна или полицейска кола с батерии , или с дистанционно
Или кран някакъв  newsm78
(аз не че имам момченца, ама знам че обичат коли със сирени- та да свирят и да играят по нервите на майките си Laughing)
А аз на Мимито се замислям дали да не й взема от тези свирещите - има едни китари с копчета и свирят мелодийки, или йоника - има едни съвсем малки - с по няколко клавиша (с батерии са)
Барабанче не искам  Laughing че съвсем ще откача... Wink Laughing
за мое учудване Алекс не харесва коли със сирени  Laughing Има една музикална книжка, това да, но играчки , които свирят и то силно са натирени вдън земя или просто изключвам мелодията, ако е възможно.

# 155
Добро утро!
Клео, ние на Стефан мислим да му вземем или кран, както е предложила Светла, или cashier. Обожава да натиска всякакви клавиатури и копчета, а за детски лаптоп не мога да отделя пари сега, затова само cashier. А по крана ще полудее, сигурна съм. В Метро май е най- приемлива цената, към 23 лв беше май, разтяга се до 110 см., има си и контейнерче към него да го разнася насам-натам. Другата ни мечта е акумулаторна кола, но те са над 200 лв., така че евтиният вариант са колите с педали. Има всякакви модели, цените варират, най-евтините са малко над 40 лв.
За фотоапарат, не знам до колко пари търсите, но марките, които лично съм признала са: Pentax, Panasonic, Sony! От Practica не съм много доволна. За останалите нямам наблюдения. Пентакс ми е любимият, не се сещам модела, но онзи, дето можеш да рисуваш върху екрана и да си украсяваш снимките. Свако ми има такъв, голяма играчка пада. Laughing
Хайде да си изяждам мюслито и да водя дребния на консултация. А на мен ми се струва, че нещо не съм наред, сливиците (или лимфни възли, не мога да различа Embarassed) ми се струват подути, искам да ме погледне док. До скоро!

# 156
За фотоапарат Краси си е харесал това http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09028224 , ама незнам кога ще си го купим , сега няма да е , може би след Нова година Whistling (ама дотогава може да   хареса нещо друго  newsm78)

# 157
Нашия фотоапарат е Canon A520, но е старичък,аз много си го харесвам.

За играчките и ние искаме да й вземем кола с акумулатор но засега ни се виждат скъпички.Имаме си всичко и направо незнам какво да е.Тя много обича музикални играчки.
Снощи изкарахме страхотен РД и неможах да я изкарам от заведението.Като каза" Ще спя тама-тука"
И аз я питам "Къде ще спиш?"
А тя"Ей тама-тука! и легна на седалките на въртолета.

# 158
Използвахме слънчицето та се разходихме малко.

Пепито,добре сте се забавлявали. Hug
Мисля си някой път да заведа Бети в детски клуб,но си мисля,че ще плаче за мен.Всъщност мога да я оставя заедно с батко й.

за играчките още не съм обмисляла,ще ми се да и взема кола или мотор с акумулатор(незнам какво ще каже баща и,защото"не е момче да и купуваме коли")ама и жените сме шофьори нали така???Може да купим и пързалка,пролетта хоп на двора.Сигурна съм,че като тръгна да купувам ще ми дойдат още идеи.

# 159
Борко последните 1-2 седмици е дете-мечта. Просто няма за какво да се оплача. Толкова чаках да дойдат такива времена и най-после дочаках. Понякога ми е, като сън. Да го похваля и аз него, че май по-често се оплаквам.  Laughing

# 160
  • София
Здравейте мацки Hug
Хайде на следобедно кафенце
Всички болни дечица бързо да се оправят ,че вече тези болести ми омръзнаха.
Включвам се да Ви Благодаря за подкрепата и да ви кажа как стоят нещата при нас.Значи вече сме добре,и бяхме насрочили операция за другата седмица,но днес се видях с доктора и понеже ще стоим в гипс 1 месец,решихме да я отложим за догодина,иначе щеше да прекараме роженият си ден в гипс.Ужас нали затова новата година я почваме с операция,но силно се надявам много успешна след 2-3 месеца ощи една и мисля да спираме до тук .Чувствам,че новата година ще ни донесе повече успехи въпреки че ще я започнем така.И надявам се на пролет вече с гордост да ви се похваля дай Боже.
Засега толкова от нас ,че се събудихме после пак.
ЦЕЛУВАМ ВИ ВСИЧКИ

# 161

Хайде на следобедно кафенце

Радвам се , че е добре вече малкия принц на мама Hug
Дано и за Лили скоро чуем добри новини  Praynig

# 162
Чувствам,че новата година ще ни донесе повече успехи въпреки че ще я започнем така.
Дай Боже, дай Боже, че много се измъчихте и вие!  Sad  Hug
Аз пък съм за АБ. smile3516 Обаче хич и не мисля да се възползвам от офертата на док! Ако ми остане време след зъболекарските истории, ще ида на хомеопат.
Вили, операцията на Лили за утре ли остава? Тя стабилна ли е? Praynig  Praynig  Praynig

# 163
Само набързо се отчитам, че трябва да потеглям към вкъщи.

Коко е по-добре (почти здрав  Mr. Green)
И аз чакам само добри новини и от останалите болни дечица  Praynig

7от9, само похвали за Борето  Peace Все така добричък да е  Praynig

За новогодишните подаръци - от Коко имам заръка за "зелена" играчка  Joy  Иначе още си е поръчал бормашина, микровълнова печка и формула едно. За всички желаещи да подаряват има по нещо  hahaha На мен пък много ми харесват книжките, които и издават звуци (имаме една такава) или видях и такива дето може да се свири на тях. А и коледните не са лоши. Хареса ми и детска работилница, че много си пада по ремонт на гуми моя калпазан. Е, това са моите идеи... Даже са ми предостатъчно  ooooh!

Пепито, защо да не спи там детето като му е било хубаво  Laughing Калоян преди седеше в клубовете, но миналата събота като понечих да го оставя в този в мола и той искаше да влезе, но с мама  Tired а аз точно от него исках да си почина...

Анту, лекувай се бързо, че с тея две деца  :naughty

Дес, дай и една ракия на Вяра - може и да заспи бързо, а може и още повече на беснотия да я удари... newsm78 Аз на Калоян не му позволявам да спи по касно от 16.00 часа (дори и късно да е заспал), защото иначе и аз не мога да го прикоткам вечер.

Улях се нещо. Лека и спокойна вечер

# 164
Oх пък тая мойта застанала пред телевизора и суфлира (дават Горчиво) - "5 точки","10 точки"... Joy А от тия реклами е като хипнотизирана - "банка деская" (сред любимите),"банка пиуеус-сега можеш"-баща и казва щото и хвърлил пъп в някаква банка,та затова и банкерка шщяла да става Mr. Green Ако щете ми вярвайте 80% от рекламите ги зне и повтаря в захлас,и току си поръча някоя,ама те не я дават и тя почва да хленчи.
Редовно помага за бебето,даже сега тя промрънка и нашта се втруна да люля кошницата и я наблюдава и ме усведомява че "тя се усмивква" Grinning и че я боли коремчето,аз нали все и казвам защо плаче бебето...... Joy

За подаръци и аз си няма идея,ще чакам да споделите да открадна някоя идея Embarassed

ХАйде че някой е гладен Hug

Общи условия

Активация на акаунт