ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии!

• 11 278
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Галитка, имам наистина още майчинство, но... нещо не ми се иска да си го използвам. И аз като Дес бързам да се върна на работа. Grinning Най-много да продължа да получавам обезщетението. Mr. Green А и нали си работя от дома (и за офис говорихме, живот и здраве до края на 2008 и това да стане), така че бебо и детегледачката ще са до мен и при нужда ще си гледам чедото. Само пътуванията ще ме отделят от него.
За яслата - аз мисля Стефан и догодина да си е в яслата, поради простата причина, че ще настоявам с брат си да са в една група. На Максим ще му е много по-леко да свикне, като знае, че батко му ще си играе с него, а и за Стефи ще е по-хубаво. Иначе сте прави, че има едно връщане назад, нали го гледам Стефан -уж е най-малкия там, има само едно бебе по-малко от него, обаче е почнал да си смуче пръста, което не правеше преди това. А на колко още мурафети се е научил, но това е неизбежно. Снощи седеше на канапето, беше си запушил ушите с пръсти (пъхнал си показалците в ушите - досега не го знаеше този номер) и издаваше някакви звуци с уста и език. Laughing Шантава работа. А като казах номер - любимото ни занимание всяка вечер на връщане от яслата е да спираме до всяка кола и аз да го питам "къде е номерът на колата?" и той посочва и казва "мона", после "къде е фарът?", после "къде е гумата" (той повтаря "бума") и така на абсолютно всички коли на паркинга.  Crazy
Ох, хайде лека нощ, че още не съм мила Стефан, а трябва да ляга. Hug

# 136
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Днес гледам никой още не се е разписал!
Ние все още сме болни - Алекс продължава с Т, през ноща се дави от секрети, а за капак и нещо като конюктивит има на очетата ... просто приказна работа! Толкова е измъчен милия и само на вода кара, нищо друго не иска или ако го излъжа да хапне, то то е само лъжичка две!
И утре ще съм в къщи, няма как ...

Илиндичка - радвам се, че сте по-добре! Аз в понеделник отново ще водя Алекс до педито, та ще я питам, този път!

Анту - ако тръгнете да внасяте олио, да не пропуснеш да споделиш ... За работата - браво на шефът ти, дано да е все така разбран, а и щом можеш да съчатаваш всичко, супер! Аз моята работа я започнах още от март!

Клео - вероятно ще се наложи да го пускаме, защото бабата нещо говори, да тръгва на работа, та незнам ... не ми се ще, ама ако станее така, ще се наложи!

Галита - благодаря!

# 137
Добро утро!

Къде са всички? newsm78

Хайде на кафенце   food010

# 138
Добро утро!

Къде са всички? newsm78

Хайде на кафенце   food010
Вили, да не повярваш аз съм тук  Grinning
Добро утро на всички  Hug

Вили, пиши моля те, когато имаш някакви новини за Лили, много го мисля това детенце  Praynig
В този ред на мисли се зачудих има ли някакви профилактични прегледи, които могат да се правят при децата относно онко заболявания?
Жените ходим на профилактика за рак на шийката на матката и за рак на гърдата, затова се замислих дали няма някакви по-често срещани форми на онко заболявания при децата, за които може да се следи? Ако някоя от вас има такава информация или познат лекар, който да попита ще съм много благодарна   bouquet

Момичета, относно приема в детските заведения за догодина ще бъда в четвъртък на среща в общината, като разбера какъв ще бъде реда ще пиша  Peace

# 139
Здрасти , Клео!

За Лили - сега говорих с майка й - в сряда вече са насрочили операцията.Днес ще й преливат кръв и ще я подготвят, утре ще приема някакъв АБ и в сряда ще я оперират.Ако успее да удържи, ще мине наведнъж всичко, ако не - ще махнат бъбрека, пък другото на втора операция.После вероятно ще кара курс на химиотерапия и така. Милото слънчице, ако го видите колко е красиво, с една руса косичка, с едни сини очета - кукла  Heart Eyes

А за яслите и градините - чакаме инфо от теб  Hug

# 140
Здравейте и от мен! Мерси за кафенцето  bowuu

Виличка, и аз чакам добри новини за Лили  Praynig Hug

Лика, и Калоян е още болен, но да чукам на дърво вече май е по-добре. Положението със секрета беше същото - направо се давеше от него, иначе Т не е вдигал, не му тече носа, но кашляше като за световно. Сега слагам само Бактробан в носа и нищо друго. Иначе и в неговите очета забелязах по-силно отделяне на секрет п време на болест. Дано и Алекс се оправи  Praynig

Анту, браво на шефа ти  Peace Аз се върнах на работа май месец, в началото беше гадничко, ама вече се справям (пък и работата ми е малко либерална)  Mr. Green Иначе и Клоян е голям фен на "бумите". Даже наблизо има гумаджийница и редовно висим да гледаме там, а после имитира баткото с неговите коли.

Аз временно спирам Коко от градина - тая седмица извиках майка ми, другата ще дойде свекъра. Според доки трябва малко да си поседи вкъщи да се закрепи. Не знам дали ще помогне, но ще пробвам  newsm78

В събота да ви се похваля имах страхотен ден - тати гледаше Калоян и аз си спертнах с една приятелка пазар, кафенце, цял ден купооон...  Laughing Много готино беше. Купих си едно страхотно костюмче, ботушки, шапка на мъжо и панталон на Коко (да не се сърдят  Mr. Green)  Crazy

# 141
Оффф,уморих се от чистене........
Тая мойта свекърва е ужасна.......
Понеделник е много гаден ден за мен.
Винаги събота и неделя отиваме в майка ми и като се приберем е ужасно мръстно и неподредено.
Мизерия......
Та уплаках се де........

Иначе сме много добре/здрави сме/,тази ни е 4 седмица на ясла,довечера Ади е на РД.
Не сте били много активни през почивните дни.

# 142
  • София
Лика и Петенцето и моят синковец беше така със секрет в носа и очите, та на нас ни изписаха капки за очи ,които ги слагах и в носа и мина мн.бързо-ама като прочетох "трепач" са-съдаржат 2 антибиотика и кортикостероид. Та сутринта го водих на преглед,взеха му проба от секрета за всеки случай и оттам в яслата. Като го видяха ,лошо им стана.Явно са си мислили ,че по -трайна ще си починат от него,ама не са познали.Да си го гледат,че съм по -уморена от почивните дни отколкото от работа.
Клио,не съм навлизала в подробности,накратко максиларен синузит,затова са ме боляли ушите,защото съм имала гнойни ниво в синуса.Оказа се ,че безобидната хрема води до неприятни последици понякога и когато всичко друго е на преден план.
Благодаря на всички за загрижеността.

# 143
Ехо,привет Grinning

Охх пак болнички....Лика,Пете да оздравяват бързо малчвците Praynig Hug
Пете,мисля че си взела много правилно решение да го спреш от градина,щом имаш възможност.Направо ми става толкова мъчно,ми те се скъсаха да боледуват децата тръгвайки  на детска

Аз да ви се оплача от изветно време на Вяра по дупето взеха да сеп оявяват едни петна такива грапави,като лишеи и тя само се чеше и като я маже я щипе,плаче..ужас.Мажа я с Пиоктанин,има подобрение и после пак се повяват TiredМисля си че това е от гърнето,гледам всеки път да я изтривам добре,мия гърнето и го изпарявам всеки път.Напоследък почнах със спирт да го минавам,незнам и аз вече Confused Ще трябва до педито да се допитаме май....

Малко смях в залата...Снощи Вяра пада и и вика "напавих мазало",аз я питам "удари ли се?",а тя "удаих анцуга" hahaha Joy Направо ви казвам,океан от бисери.Аз като не упявам често да пиша и ги забравям.Вече говорът и съвсем се изглади,само р-то неможе да го казва и л-то не е добре.Сутринта и издърпах биберона от устата тя спеше още,усети ме веднага и вика "дай цоцата веднага бееееееееее....." Mr. Green
А и още нещо се сетих-снощи отказа да вечеря супа и по едно време към 22ч заиска "хияб" давам и малко хляб,а тя ръфа като невиждала,огладнял гъзеца и така изяде почти филия и малко само сух хляб.Незнам вече какво да и давам да яде,често отказва манджите а аз мисля че все еднообразни неща и предлагам Tired

Охх много се разписах,извинете... Blush

Хубава ден и седмица на всички Hug

# 144
Дес,много е забавна Вярка.Сладури големи са като говорят вече,можеш да разговаряш като с голям човек.Сега им се радваме като говорят, а след време ще им казваме замълчи за малко.
Преди време на Бети и излязаха едни пъпки по дупето и по-напред(може би се повтарям),но искам да споделя,че Пиоктанина ни действаше по същият начин-изчезват и на другият ден пак се появяват,на нея и мина от Гентамицин,след пробване на поне 3правени мазила и една АБ паста.Най-добре консултация с пидито.
А бебчо как е?

Петенце,честити ти покупки.

А аз се връщам от пазар и както си бързам единият крак ми се подкоси,а то какво счупи ми се тока на ботуша-добре, че не се изтърсих насред улицата!!! Rolling Eyes

# 145
Оффф,уморих се от чистене........
И аз съм така, писна ми вече, ама няма край! Чак и килима прах ooooh!, защото ми омръзна да му гледам лекетата и да "чакам лятото"! Close След една седмица пак ще е за пране, но нищо, пак ще го изпера!
Деси, всеки път се смея с Вяра. Отде го е научила това "направих мазало"? hahaha  Joy Бебка как е? Ходили ли сте на консултация? А Вярката да не прави атопичен дерматит случайно? Sad Ох, дано не е това! Praynig
Лилия, и на мен ми се е чупил тока - за щастие - на 50 метра от нас на връщане от работа! Whistling
Неда, съжалявам, че сте прибегнали до такива агресивни капки, дано не се налага повече! Praynig Толкова ли е луд Камене, че са се уплашили в яслата? Joy
Петенце, пожелавам му бързо оздравяване на Коко! Hug
Вили, стискаме палци всичко да е успешно в сряда! Миличкото, направо не мога да си представя как такова малко телце издържа на подобни интервенции, всеки ден се моля и мисля за Лили и за милата майка. Дано да преминат през това изпитание и то остане изцяло зад гърба им! Защо все хубави, красиви дечица трябва да страдат? Свършиха ли се грозните престъпници на този свят? Малко гадно прозвуча последното, ама... така го чувствам аз.

# 146
При мен на работа е доста натоварено и все по-рядко намирам време да чета тук.
Благодаря ви, че споделихте за любимите занимания на дечицата Hug
Галита, мисля, че няма да можеш да запишеш Вики за градина, тъй като тя през следващата учебна година - 2008 няма да навърши 3 години. Бояна нали е родена декември и следващата година ще е на детска градина. Поне така ни обясниха, но може да направят изключение Simple Smile
Лика, в нашата градина казаха, че ако има места, могат и през годината да приемат някое дете. Така че, както Клео ти е казала, от директорката зависи.
Виличка, дано операцията приключи успешно и малката душица се пребори с тази най-отвратителна /за мен/, но не нелечима болест Рак. Голямо притеснение и ужас е за родителите предполагам. Моят случай е бил много по-лек, разбира се, но когато на годинка и нещо са ми открили дефект в бъбрека и камък и после на 3 годинки е последвала операция си представям какво са изживяли моите родители. А как са открили болестта на Лили?
Анту, и Бояна се буди с писък не само рано сутрин, но и през нощта. Или вика мноого силно "Даййй лякооо". От яслата ни казаха да не й даваме мляко сутрин, за да може да закусва там, а и вечер трябвало да се отучи от пиенето на мляко Shocked През деня там не им дават, чудя се кога според тях трябва да се дава, или може би вече не трябва, което е абсурдно, поне до 3 годинки.
Клео, съчувствам ти за ужаса, който сте преживяли. Изпитвала съм подобно нещо и най-отвращаващото беше мисълта, че някой друг ти е ровил из собствените неща.

# 147
Анту, и Бояна се буди с писък не само рано сутрин, но и през нощта. Или вика мноого силно "Даййй лякооо". От яслата ни казаха да не й даваме мляко сутрин, за да може да закусва там, а и вечер трябвало да се отучи от пиенето на мляко Shocked През деня там не им дават, чудя се кога според тях трябва да се дава, или може би вече не трябва, което е абсурдно, поне до 3 годинки.
Я, как няма да дават мляко бе?! Shocked Поне на закуска не дават ли? На нашите май им дават.... newsm78 Аз викам да си му даваш на детето, когато иска. Peace И Стефан казва "ляко". Laughing
Хайде, аз отивам да си прибера чедото от яслата.

# 148

Малко смях в залата...
Вяра все ни разсмива с невероятните си бисерчета  Grinning Joy
направо така сме се смяли  hahaha Joy
А за петната ако искаш опитай с  Елоком - обаче маже се само 5 вечери подред - веднъж дневно само  Naughty
И Мимито имаше 2 подобни петна грапави  на ръчичката отгоре, не съм я водила на лекар - с Елоком ги мазахме и се махнаха
Всички болнички дечица - бързо да оздравяват  Hug Naughty
А за милото Лили - всички ще стискаме палци  Confused Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 01:30 от Мимито & Светла

# 149
Ох Ани дано не е това което казваш,ама ме накара серизоно да се замисля Cry newsm78.А иначе бебка е добре,миналата седмица я водихме на консултация и дундето мамино е наддало 700гр за 15дни Shocked Аз си мислех,че кърмата не и стига,въпреки че е много спокойна и пълни пампите,абе луда работа.....
Лилия,Светла мерси за споделеното  bouquet

Ох тая моя беснотия днес спа до 5 и сега вилнее и се провиква като овчар,ама немога да ви опиша каква е лудница.А мен треска ме тресе кога ще се спи Tired

Общи условия

Активация на акаунт