Най-много да продължа да получавам обезщетението. За яслата - аз мисля Стефан и догодина да си е в яслата, поради простата причина, че ще настоявам с брат си да са в една група. На Максим ще му е много по-леко да свикне, като знае, че батко му ще си играе с него, а и за Стефи ще е по-хубаво. Иначе сте прави, че има едно връщане назад, нали го гледам Стефан -уж е най-малкия там, има само едно бебе по-малко от него, обаче е почнал да си смуче пръста, което не правеше преди това. А на колко още мурафети се е научил, но това е неизбежно. Снощи седеше на канапето, беше си запушил ушите с пръсти (пъхнал си показалците в ушите - досега не го знаеше този номер) и издаваше някакви звуци с уста и език.

Ох, хайде лека нощ, че още не съм мила Стефан, а трябва да ляга.

Мисля си че това е от гърнето,гледам всеки път да я изтривам добре,мия гърнето и го изпарявам всеки път.Напоследък почнах със спирт да го минавам,незнам и аз вече
Направо ви казвам,океан от бисери.Аз като не упявам често да пиша и ги забравям.Вече говорът и съвсем се изглади,само р-то неможе да го казва и л-то не е добре.Сутринта и издърпах биберона от устата тя спеше още,усети ме веднага и вика "дай цоцата веднага бееееееееее....." 
, защото ми омръзна да му гледам лекетата и да "чакам лятото"!
След една седмица пак ще е за пране, но нищо, пак ще го изпера!
Ох, дано не е това!