ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии!

• 11 275
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Миличкото Лили, дано да не е вярна диагнозата за разсейките (има силна вероятност за това!). А иначе и с един бъбрек може да си има качествен живот!  Praynig Praynig Praynig

Неда, честита годишнина!   bouquet Hug Търсих един файл имам с годишнини (от първата, с наименованията - дървена и т.н.), ама ми е на служебния комп. - в него има графа какво се подарява на съответния повода на съпругата ... графа за съпруга не съществува  Mr. Green
Клео, много ужасно това! Ние сме с аларма, СОТ + застраховка, една дебела като сейф врата - дадохме цяло състояние за нея (мъжа ми държеше да ползва само един ключ като си влиза у дома). И въпреки това ме тресе голяма параноя да не влезне някой у дома, най-вече нощем!
Момичета, да знаете СОТ-а хич не ви оправя нещата! Само дето се вика - страх лозе пази. Примерно нощем (както обичат да влизат, докато спиш) аларма не си включвш и съответно СОТ. И си уязвим. Е, има вариант на нощен режим (алармата), ама представете си как ние с децата сновем нощем или ставаме до тоалетна, трябва все да мислиш да набираш кода   #Crazy На нас спалните помещения са ни изнесени и отдалечени от всекидневните и нощем не смея да припаря в хола да не би да срещна някой Rolling Eyes... ама това си ми е друг проблем де.

"фИЗИЧЕСКА ДЕЕСПОСОБНОСТ-яслена група Звездичка
Бягане на 10м,скачане за 20сек,хвърляне на мека топка с лява ръка,с дясна ръка,и скачане от място.
Леле, верно ли бе! Ама това ме обнадеждава, че в яслата не е съвсем пък тъпня. Вики май почва да си я харесва, ама сутрин като я взимат все се разревава (с редки изключения).
Иначе сега по Коледа ще има раздвижване - Дядо Коледа, куклен театър и т.н. Дано пак не плаче като види белобрадия старец Laughing
Лика, успех в намирането на ясла!  Peace И бързо да се излекувате!
Аз пък се замислям, че на 02.01.2008 г. май ще трябва да спя пред една градина до нас, за да я запиша за есен 2008 на дет. градина (ако въобще я приемат). Ако я оставим и догодина на ясла по това време - представете си ще бъде с 1-годишни ревящи и неговорещи 'бебета',  ми детето няма да се развива, а напротив. Ама има време де.

# 121
МОля се  разбира се и то много милото детенце знам я таз коварна болест майка ми е с нея затова  до сега не писах и то е само защото ня мамирам думи Confused Cry

# 122
 И ние се молим за малката кукла Лили. Praynig

galita и аз си мисля че догодина ще ми затъпее детето пак в яслената група.И точно за това говорих с една учителка от градина и тя ми каза че не изписват деца от яслата преди да са навършили 3 и не ги пращат на градина.И така моята трябвало да я изпишат през юни на 3г и 4м и тогава на градина./офф да ли ме разбра/
Забелязвам че ние сме едни от най-малките в яслата.Много от децата плачат сутрин,а Ади ги гледа някак странно.

# 123
Вили4ка, моля се за малката Лили! Май е сериозно положението... Sad дано наистина да има изход от ситуацията и лошото да остане зад гърба на детенцето. Боже, представям си го едно мъничко, сладко, невинно, нищо неразбиращо какво се случва с него и ми се къса сърцето направо... Cry  Cry  Cry Много се моля! Praynig
Орхидейка, и на твоята майка пожелавам здарве и късмет! Praynig
И аз чакам с нетърпение празниците в яслата. При нас започват от 6.12. още - нали Никулден е празник на Бургас, та им правят там разни програмки, искат да носим украса - риби Grinning, аз ще режа от картон и ще рисувам. Grinning Освен това сега обмислям какъв да е подаръка, който ще получи Стефан от дядо Коледа в яслата и се чудя и мая над голяма глупост - колко да е голям подаръка. Ако е с обемист подарък, а другите деца са с по-малки, ще е тъпо - все едно кой съм аз. А пък ако е обратното, може да му стане чудно на детето защо неговият подарък е по-малък (той не е такъв де, не забелязва такива неща, ама знам ли...). Голяма глупост. Rolling Eyes И въобще не знам какво да преставлява подаръка... newsm78
Хайде лека нощ, ще чакам и утре новини за Лили!  Praynig

# 124
  • София
Оооо,Галита ,силно ме заинтригува, ще чакам да го намериш, че то не губи давност подаръка. Благодаря ти.
Въпреки ,че нищо не заслужавам, тъй като се дадоха около 200 лв.за мен  този месец, за жалост за лекарства.Бавно, но  сигурно се разкапвам. След като 10 дни пих антибиотик и др.лекарства, днес стигнах до ИСУЛ и нещата не са "розови". Ама и всички болни ако се лекуваха като мен с търчане на работа, вкъщи и още 100 ангажимента, то жив човек нямаше да остане. Много ми е тягосно ,а в аптеката като ми казаха сумата ,си поисках и едно валерянче. #CrazyПосле като прочетох листовките ,още по-гадно ми стана, защото са ми изписали конски дози и то за 2-3 месеца. Другата седмица ще ходя всеки ден за дренаж, иначе пункция. ooooh! Та момичета, поуката от целия разказ е : хремите не са безобидна работа и трябва да си обръщаме внимание и на нас, защото никой няма нужда от глуха и болна майка. Извинете ме, че ви натоварвам и лека и спокойна нощ..   

# 125
Анту мила мерси   bouquet  bouquet  bouquet Здравее незнам ама отук нататък късмета и трябв Cry

# 126
Вили4ка, моля се за малката Лили! Май е сериозно положението... Sad дано наистина да има изход от ситуацията и лошото да остане зад гърба на детенцето. Боже, представям си го едно мъничко, сладко, невинно, нищо неразбиращо какво се случва с него и ми се къса сърцето направо... Cry  Cry  Cry Много се моля! Praynig

Положението наистина е сериозно, толкова сериозно, че цял ден не спирам да плача ... Утре съм в болницата да ги видя Лили и майка й и ще пиша след това ...Дано има късмет мъничето ... Praynig Praynig Praynig

# 127
Вили , мила много кураж на родителите на мъничето. Моля се да се оправи  Praynig
Ако потрябват средства кажи , ще отворим темичка тук във форума Tired

Неда, какво си пострадала? Извинявай, ако си  писала, но напоследък нямам време да чета много  ooooh!

Lika, по принцип приемът е само през септември. Ако имаш някоя конкретна ясла предвид можеш да се опиташ да говориш с директорката да ви вземе и по друго време  Peace А защо ще го пускаш адаша на ясла?

Galita, можеш да си пуснеш нощен режим на СОТ-а, при който се задейства алармата само, ако се отвори входната или балконската врата  Peace Много ясно, че с нашите деца няма как да пускаш нормален режим на СОТ-а през нощта. Алекс например снощи пак го разхождах из апартамента, че нещо плака  Rolling Eyes

Относно спането пред градината - няма да ти се случи  Peace
От 01.01.2008г. молбите ще се подават по интернет  Peace
Вики в ясла ли е? Имам предвид само ясла, а не ОДЗ?

# 128
  • София
Неда, много страшно звучи! Смени ли и други мнения на специалисти?
А за дет. градини - даже с лелята от яслата ни говорих - тя каза да съм говорила лично с някоя директорка на градина и да подам молба, щото наистина там пък не ги приемали преди 3 г. ... ама с тоя есенен прием ще застареем:) Всъщност, доколкото знам няма писано правило, че децата се приемат точно септември - има прием и през останалото време на годината, стига да си си подал молбата навреме, нали в молбата си посочваш от кога желаеш да почнеш.
Galita, Относно спането пред градината - няма да ти се случи  Peace
От 01.01.2008г. молбите ще се подават по интернет  PeaceВики в ясла ли е? Имам предвид само ясла, а не ОДЗ?
Това е твърде хубаво, за да е истина, но щом ти казваш, че е решено - супер! Ще чакаме да изнесат на таблата  с информация.
Ами щом съм се загрижила за подаване на молби - само в ясла е - иначе ако си имаше и дет. градина - автоматично си отива в градината (когато и да е това). Абе, в яслите и градините са много оплетени правилата, всяка директорка си определя и нейни правила, голям наплив е, корупция, сложна работа, като по Български!

# 129
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БОРЕ!
Да си много здрав, много палав и много весел! Щастливо детство и много късмет!

Indian Rose, това е за теб

Последна редакция: сб, 24 ное 2007, 09:26 от Vili4ka

# 130
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ПЪРВОТО НИ ЯНУАРЧЕ! дА РАСТЕ ЗДРАВ, СИЛЕН, ПАЛАВ И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВ!

Честит ти рожденник, маменце! Пожелавам ви много щастие! Весел празник!

Вили, как е Лили днес?  Praynig  Praynig  Praynig Сигурно си ходила вече в болницата? Моля те предай на майката да се държи и че страшно много майки мислим за тях и им изпращаме цялата позитивна енергия, която притежаваме! Милото детенце.... Praynig
Неда, не се самообвинявай,, че си закъсняла, случват се такива неща, сега гледай да се излекуваш напълно, че такива думи за глуха и болна майка хич, ама хич не ми харесват! Naughty  Hug  Hug  Hug
Хайде, че имам много да чистя, после пак ще седна да видя за новини за Лилето!

# 131
Да, Анту, бях в болницата.Лили е добре, беше изморена и на система, но иначе е направила малко бузки и изглеждаше много добре  Heart Eyes Вероятно ще се наложат две операции, тъй като лекарите се съмняват да не я натовари твърде много една по-дълга.Предадох вашите окуражителни думи на майка й.И тя е по-спокойна и така. Peace Hug

# 132
Ох, поуспокоих се малко, че малката не е много измъчена от всички процедури! Сега остава да се молим да издържи операциите и те да са успешни, а оттам нататък - каквото Бог е решил... Praynig
Аз преди малко измрънках на мъжа ми, че би ми се искало да ида на концерта на Риана и той вика "Ми заминавай!" smile3506
Честно да си призная, ако не кърмех, нямаше да чакам повторна покана. Обаче ме спира това, че Максим отказва да се храни от шише. Докато не му дам гърда, гладува. Иначе замразена кърма има много, ще му стигне за няколко дни, обаче като не иска... Така че и това събитие ще бъде пропуснато... Tired
Иначе вчера и днес свърших доста плодотворна (за бъдещето ми) работа - шефът ми дойде в Бургас по работа и разбира се, се срещнахме. Уговорихме се да започна официално работа от 1.02., т.е. вече ще получавам всеки месец заплата. Начертахме си план какво ще правя и дори иска да ми купува кола, за да ходя по морето и да зарибявам хотели и магазини. Отделно ще си върша работата, която съм вършила и досега. Много съм доволна! Само шефът да не се отметне (че той е малко човек на настроенията), но той си каза, че има нужда от работници. Вие всички ли ще почвате работа? Майчинството ни приключва съвсем скоро....

# 133
Анту,аз мисля живи и здрави есен 08г. да се върна на работа.Пролетта ще дам Бети на ясла,лятото с тези сборни групи ще си я гледам и от есента в група.По този повод за групите в 35 одз може ненавършили 3г.да са в група,та затова ще я дам в група на 2,8г.,а не при "бебоците".

Не спирам да мисля за това мъниче Лили,колко е мъничко а какво трябва да изтърпи!??Дано господ да я пази!!!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 134
  • София
... да започна официално работа от 1.02., т.е. вече ще получавам всеки месец заплата.
Антуу, на теб пък къде ти свършва майчинството!? С Максим имаш поне още 1,5 година да си стоиш!
Лилия, и аз ще се боря да ни приемат в една градина до нас, за да не си останем в яслата пак!
А пък покрай майчинството и кърменето и 'лепката' до мен колко подобни събития пропуснах! А и както се очертава в близко бъдеще пак се пропуска Rolling Eyes
Хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт