Неда, честита годишнина!

Клео, много ужасно това! Ние сме с аларма, СОТ + застраховка, една дебела като сейф врата - дадохме цяло състояние за нея (мъжа ми държеше да ползва само един ключ като си влиза у дома). И въпреки това ме тресе голяма параноя да не влезне някой у дома, най-вече нощем!
Момичета, да знаете СОТ-а хич не ви оправя нещата! Само дето се вика - страх лозе пази. Примерно нощем (както обичат да влизат, докато спиш) аларма не си включвш и съответно СОТ. И си уязвим. Е, има вариант на нощен режим (алармата), ама представете си как ние с децата сновем нощем или ставаме до тоалетна, трябва все да мислиш да набираш кода

Бягане на 10м,скачане за 20сек,хвърляне на мека топка с лява ръка,с дясна ръка,и скачане от място.
Иначе сега по Коледа ще има раздвижване - Дядо Коледа, куклен театър и т.н. Дано пак не плаче като види белобрадия старец

Лика, успех в намирането на ясла!

Аз пък се замислям, че на 02.01.2008 г. май ще трябва да спя пред една градина до нас, за да я запиша за есен 2008 на дет. градина (ако въобще я приемат). Ако я оставим и догодина на ясла по това време - представете си ще бъде с 1-годишни ревящи и неговорещи 'бебета', ми детето няма да се развива, а напротив. Ама има време де.