ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии!

• 11 296
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Gushanka, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди много, много щастлива!!!

# 181
Анту, съжалявам, че така ви натоварвам - толкова съм несъобразителна  ooooh! Няма да плачем, ще мислим само хубави неща и това е! Няма да ви занимавам повече, за да не ви разстройвам  Rolling Eyes
А, туй то! Как няма да ни занимаваш? Вярно, тъжно ни става, но аз лично се интересувам как е милото, толкова го мисля това детенце! Ти не си виновна, че сме тъжни, такава й е съдбата, на кукличката, да й се не види и съдбата, какви толкова грехове има да изкупва дете на няма и 2 г., та страда така?! #2gunfire Кажи на майката, че сме духом с нея!  Praynig  Hug Наистина ще си мислим хубави неща оттук натаък, Лили няма нужда от негативни емоции! Peace

# 182
GUSHANKA  НЕКА ТВОИТЕ ЖЕКАНИЯ БЪДАТ МОЙ ПОЖЕЛАНИЯ БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА

# 183
Гушанке,честит рожден ден!Бъди обичана майка и съпруга!Весел празник  bouquet

Виличка,не се притеснявай,че ни натоварваш.Как може да му счупят рамото,какво са го правили тези доктори? #2gunfire #2gunfireИ все пак ние стискаме палци. Praynig Praynig Praynig

# 184
  • София
За Гушанка много гушки  Hug и това
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Grinning

# 185
Vili4ka, дръж ни в течение!Силно се надявам скоро да ни съобщиш добри новини за Лили Praynig

BON_TONI, хайде, да ви е за последно вече PraynigИзкарайте празниците и нека операцията мине успешно след това Praynig

nenepygka, стискам палци нещата да се развият както ги искаш Peace

Честит Рожден Ден, Guschanka!

Бъди здрава, а другото ще си го купиш!

# 186
  • Пловдив
Много ви благодаря, момичета!!!!  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Трогнахте ме много! Hug Hug Hug
Една почерпка от мен:

# 187
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден,
 Guschanka!
Желая ти  много здраве ,
любов и семейно щастие!!!
Нека  всичките ти желания
станат реалност!!!

# 188
Gushanka Много апетитно изглежда почерпката  Party Party Party
Да си жива и здрава , останалото ще си дойде само  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 189
  • Madrid
Честит рожден ден,Гушанка!!!

С пожелания да си винаги здрава,обичана и усмихната жена! Simple Smile

Бон Тони,прегръдки и кураж от мен и Сами!
Виличка,само се надявам за това дете,не ми се коментира...Но като знаем за него естествено всички се интересуваме за състоянието му.
Лика,Мимито и Светла,благодаря,Сами е по-добре физически,но емоционално е нетърпим.След това разболяване,сякаш е друг,постоянно крещи,блъска и плаче през ноща,направо истерии.За разлика от 7of9,Самуил е в период,който ме вбесява непрестянно. Confused

# 190
Vili4ka Горкото детенце , как може сега пък рамото да му счупят ! #Cussing out Како че са му малко останалите мъки  Praynig

# 191
Честит Рожден Ден Gushanka!!!

Днес не ми остана време да пиша.

Милото Лили,стискаме палци всичко от тук нататък да е наред! Praynig Praynig Praynig

Снощи Ади спа много неспокойно.Но на сутринта беше добре и отиде на ясла.Вечерта като я вземах попитах лелката как е била през деня,тя каза че не е забелязала нищо необичайно.Снощи много бълнуваше.Мисля си че я боляло стомах.Попитах я но тя казва:
 Не

Момичета искам един съвет от вас:
Как да обясня на моята свекърва че не искам да се бърка в подхода ми към дъщеря ми.Постоянно изказва мнения който са направо абсурдно тъпи/не трябвало да плачи,щяла да се изсипи,не тръбвало да се оставя само да се храни,не си набавяло необходимите си незнам си какво,щом ревяла посред нощ значи нещо й имало,била горяла,имала Т/аз казвам че няма,тя измери я,меря-36,3/
Детето трябва да му се говори когато се храни,и много др,

Аз й казвам че мога сама да си я гледам.
Тя я е яд че аз никога не съм я помолила да мипомага за детето сама се оправям от самото раждане.Не я оставям да я гледа.Тя много я глези и постоянно я носина ръце.
Абе кажете ми аз права ли съм или не?
Не се излиза с нея на глава,а живеем в една къща,какво да правя?

# 192
Пепи, казваш й, че общуваш ежеседмично с педиатри и те са доста по-наясно от свекърва ти кое е полезно и кое - не. Аз така ги срязвам моите - времената са други, сега е еди как си!  Mr. Green Казваш й например, че плачът и "изсипването" (каквото и да значи това) нямат нищо общо, че няма нищо лошо детето да поплаква по малко - едно заради дробовете (макар че предполагам, че те вече са си развити), друго - заради "отприщването" на емоциите - детето не може и не трябва да сдържа всичко в себе си. За температурата - ясно - мериш я и й показваш (не че си длъжна, разбира се, но ако това е начинът да те остави на мира...) За храненето - няма нищо по-полезно от това детето да се храни само! Попитай я тя до каква възраст е хранила детето си  - докато е станал абитуриент ли? Thinking как иначе да се научи?! С две думи - бъди твърда! А вие заедно ли живеете?

# 193
Добро утро!

Кафенце?   food010

Пепито, от една страна ти съчувствам за това за свекито.Но от дуга искам да ти кажа, че аз съм сам-сама винаги, по цял ден, няма кой да я загледа Али за 3 минути и ако имам да върша някаква работа е много сложно.Все мисля някакви схеми някой да я гледа аз да тичам и т.н. Така че колкото и да е трудно, поне има кой да помага понякога.А за "съветите" - съгласна съм, че трябва да бъдеш малко по-твърда и дано се усети свекърва ти  Peace

Анту, вие как сте ?  Hug

# 194
Добре сме, миличка, благодаря, че питаш. Аз за тебе се притеснявам... Sad
Стефан нощес спа доста по-спокойно. Е, пак дойде при нас, но след това до сутринта си спа без да мръдне и стана сам за ясла. Grinning А аз след малко съм на зъболекар Tired и както казва Вили, мисля схеми на кого да натътрузя дребния. Една приятелка ще го гледа, дано се държи прилично при нея, че сега я навивам да си направи второ, да има дребния с кого да си играе. Wink

Общи условия

Активация на акаунт