Хахахаха
Е, и това си е стимул-да има развлечение за малкия!

Е, и това си е стимул-да има развлечение за малкия!
А и така и не се решихме да си направим дете даокато живехме с тях , една от причините беше , че отглеждаха куче , за което почти не се грижеха (само го разхождаха и толкоз) Колкото и да чистех , все из къщи се намираха кълбета козина , кърлежи , храна по пода , мравки , хлебарки
Аз го къпех , подстригвах , обезпаразитявах ,сресвах и прочие ... то животинката си иска своето , не е виновно то
Докато един ден просто се решихме и се махнахме.На квартира отидохме .Мъжа ми казваше , че хич повечи не иска да стъпва у тях и няма повече да им се обади ...
Ама аз все му говорех , че не може така , те са му родители , отгледали са го , възпитали ... Ако не друго поне трябва да ги уважаваме
А и почти винаги при различни конфликти - са виновни и двете страни (къде повече , къде по- малко) зависи от какъв ъгъл ще погледнеш на нещата
А и много се радват на внучката си , макар че не я кръстихме на тях, казаха че това няма значение , да е жива и здрава
Кръстихме я на майка ми - Мария 

Само през нощта сме с памперс и навън когато излизаме , ама обикн. остава сух памперса
А днес пък е спала цяла нощ - без да се пробуди дори веднъж
( не помня друг път да ми се е случвало... ) Обикновенно в сутрешните часовие се буди един- два пъти , пие вода и заспива
Извинете за дългите писания , тоя път се отплеснах.... 
Разкажи, когатоможеш как се е започнало с болестта.
(тя имаше един такъв, но некачествен и бързо го счупи, въпреки, че после и на 2 части пак си го обичаше). Други идеиза момиченца - има много хубави 'чичо доктор' в количка за бутане, за киприте - чантичка с дамски гримове и подобни - всички бутафорни и пластмасови, количка или магазин 'плод и зеленчук', магазин 'суперкаркет'... Въпреки, че и моята Вики би се зарадвала на някоя кола (за 1г. РД баща й подари един трактор с ремарке с крава в него на ТОЛО - е, този трактор още не й е омръзнал и ако не й го крия понякога (че е шумничък) всеки ден ще си играе. Още 2 дечица като са идвали у нас са лудвали по този трактор, и сега и те са се сдобили с такъв.
доскоро!
"?Напуши ме смях,ама.......
Ох добре че си,както казваш,"така възпитана",щото аз не съм
А мъжа ти как реагира на това,че тя изяжда надетето храните?Всичко общо ли ви е?Заедно се храните,пазарувате за дома???Честно казано и при нас имаше леко такъв проблем,с маааалко по различно естетсво,но хич не търпях
"право куме в очи" дет се казва и всяка жаба да си знае гьола.А пък бабичката дето иска да си играе с малката а ти да слугинстваш,е нЕма такова животно...........честно ти казвам..... Ти не си глупава жена,я стегни малко обстановката и мъжо да се включи.А иначе споделяй си,наистина олеква 
Как е тумбачето?Риткате ли вече?Пола разбра ли се?Малее колко съм любопитна,извинявай...
Подкрепям на 100%! Щом може веднъж, ще може и втори.
Иначе Стефан където види на брат си биберона, все го взема и го лапва, но вечер си заспива без проблем. А и като види, че бебето плаче, веднага му тика бибо в устата.
Та наш приятел остана бездомен за известно време, лятото жиея у нас, после го приютиха наши приятели, които той беше приютил преди време, защото у нас с две бебета нали се сещате. Обаче гаджето му - въй въй въй по бургаски!
Идва нашта, изяжда на детето им солетите, вафлите, шоколада и пр., а когато си купува за нея - яде пред детето и нищо не дава. Така че не е само на Пепито зълва й недосетлива. Какво ти недосетлива - накрая обра приятелите ми - "олекнаха" с доста крупна сума!
Как е тумбачето?Риткате ли вече?Пола разбра ли се?Малее колко съм любопитна,извинявай...
... началото на дек. съм на консултация, тогава може и да се види пола - аз залагам на момиче
вие какво ще кажете 
Няма на кой да се метне! 
- Вики, како съм ви казвала в живота си биба не е задържала за повече от 2 сек. след което следва изстрел на няколко метра и рев
Като беше бебе много се ядосвахме (особено мъжа ми), че не можда поне за малко да се залъже, обаче сега се радвам, че поне тази страст ни е спестена. Иначе, като видяла от яслата някои деца с биби и тя по едно време си намерила унас някоя биба (отдавна захвърлена в някой шкаф с кукли) и като я засмуча, направо умирах от смях. Даже 1 седмица имаше искаше вечер с биба д заспива 
Препоръчани теми