ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии!

• 11 267
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
А, и най-сетне му купих "баге", ей голяма радост! Simple Smile

# 211
Само моето ли не иска да говори  Shocked Shocked Sad

# 212
  • Варна
Александър най-често като иска да си върши нещо тайно или такова, което няма да ми хареса, казва "Машш!" (марш) и ми отваря вратата... "Ни кам" (не искам), а слуша от брат си и казва "бияяям, бияяямммм..." (избирам, избирам...) Шоколада любим е КОШ (може би обратно от ШОколад)...и разбира се "пуки" (пуканки). Laughing

# 213
Хаха, и Стефко казва пуки на пуканките и никам за не искам. А тази вечер си търсеше една кърпичка и повтаряше няма, няма, но после я намери и измърмори нещо. И аз му казвам: кажи сега "ето я". Пак измърмори нещо. И аз бавно: кажи еееееее-то! И той: ооо-те! hahaha Аз пак "еее-то", а той: "ооо-те!" Laughing

# 214
Момичета, извинявайте, пак нямам време да ви чета.
Само да ви дам линк към темата с обещаните условия за прием:  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244950.0;topicseen

# 215
Стефан с първото си гадже (от пролетта):

# 216
  • там където ме зове сърцето!!!

Joy Joy Joy Сега на кой номер сте??????

# 217
Живи и здрави да сме, Пепи, спестявай си нервите, когато е възможно! Браво на мъжа ти, че е на твоя страна, дръжте си се заедно. Аз съм на мнение, че каквото и да става, и целият свят да се срутва около теб, трябва да се държиш за половинката си - дори и родителите остават малко в страни. Peace
ТОЧНО ТАКА И АЗ СЪМ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ
И ние като бяхме при свекървата , и зълвата живееше с нас , но никой от тях не си е позволявал да изяжда нещо наше , освен когато му се даде .Понякога сядахме заедно на масата (зависи кой каква смяна е на работа ) абе , различно , както дойде - всеки ден според зависи Laughing и понякога от двете ако сме сготвили- и двете яденета се сервират и друго кой каквото изкара на масата и се яде кой от каквото му е кеф. Ама така без да си й дала как така ще ти яде каквото ти си купила за детето си ... newsm78 #Crazy Ние в нашата стая си имахме наш хладилник , техния си беше в кухнята , ама никой не ходи да наднича, и да бърка да взима това дето не го е купувал #Cussing outАма ти си пести нервите  HugАко не става с думи , прибирай си вашите работи в отделен шкаф , и така...нали знаеш "Каквото повикало - такова се обадило" Wink

# 218

А за бибата - успех в отказването, време им е вече! Peace - Вики, како съм ви казвала в живота си биба не е задържала за повече от 2 сек. след което следва изстрел на няколко метра и рев Grinning Като беше бебе много се ядосвахме , че не можа поне за малко да се залъже
И нашата така... Бибероната си остана само с изваряването ... въобще не я е сукала... Когато й я бутнех , моментално я изплюваше на педя от устата си  Laughing
А сега да ви покажем и нашето гадже - първо и единственно (засега)

sea woman, Анту, Дес , посмях се от сърце на "бисерчетата " които излизат от детските уста Laughing
А Мимито пък когато направи нещо непозволено (без още да съм видяла че е сторила беля) казва или "Мимоооу" (имитира интонацията с която аз я наричам когато й се скарам за нещо) или казва отчетливо и рязко "Не, не "(пак мене имитира , все едно че и се карам) hahaha Joy

# 219
  • Варна
Клео, благтодаря за линка. Аз вчера по случайност попаднах на темата и четох внимателно, но засега само в София ще се прилага. При нас ще е старата схема.

Ама много гаджета тука!!! Ауууу... Ние още сме капо.  Mr. Green

# 220

Joy Joy Joy Сега на кой номер сте??????
Ами не знам и аз. Имам съмнения за една кака в яслата, която все го прегръща и целува, като го докопа. Grinning

# 221
Клео, благтодаря за линка. Аз вчера по случайност попаднах на темата и четох внимателно, но засега само в София ще се прилага. При нас ще е старата схема.

Ама много гаджета тука!!! Ауууу... Ние още сме капо.  Mr. Green
О , значи и в Бургас ще сме си по старата схема... Подала съм си молба още в началото на годината в яслата на ОДЗ-то до нашия блок... Но ми казаха , че могат да я приемат най-рано юли(тогава тя ще е вече на 2 год и 5 месеца , защото е родена на 27.01.06) Понеже яслата им има само една група ( за разлика от градината) и 2006 набор бил за 2008 год прием newsm78 не можели даже всички желаещи от 2005 набор да обхванат Mr. Green
А момченцето от снимката - гаджето ни - го приеха , защото е 2005 набор Simple Smile Имат 1 месец разлика - той е роден на Бъдни вечер  Simple Smile

# 222
Не ме разбирайте погрешно- аз се радвам , че го приеха , защото баба му работи , и не може да го гледа  Hug Heart Eyes Тя все няма време , даже скоро с Мимито не са се виждали с гаджето , и тя все повтаря името му...
Просто имат само месец разлика , той вече ходи в яслата, а нас ще ни вземат чак лятото (най-рано юли newsm78)

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 10:08 от Мимито & Светла

# 223
Леле, Вили, сега видях темата в Клюкарника! ooooh!  Cry  Cry  Cry Миличката, направо вече не знам какво да напиша, само се моля.... Praynig
Иначе как се чувства детенцето? Боже, направо не знам къде съм...
На всичкото отгоре днес разбрах за племенничката на моя позната, бебе на 24 дни, със същата диагноза като на Криско на Лилибон Sad, но слава Богу - доста по-лек вариант, може даже да го израсте...
Ох, тъжно ми е........

# 224

Общи условия

Активация на акаунт