ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии!

• 11 357
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Една приятелка ще го гледа, дано се държи прилично при нея, че сега я навивам да си направи второ, да има дребния с кого да си играе. Wink

Хахахаха  Joy Е, и това си е стимул-да има развлечение за малкия!  Joy

# 196
Анту заедно живеем/в тяхното жилище/,но аз друго исках да кажаVili4ka че не е честно тя като се върне от работа,казва аз ще си играя с Анджела а ти иди готви,чисти и прави салата......
Аз по-цял ден готвя,чистя,пера ,гладя и тя като се върня всичко е ОК.Опитах и така:оставям рзхвърлено,не чистя ,тя като се върне да оправя,но тя е.Пак на мен оставя.Тя неказва:Аз ще изчистя ти си гледай детето,то е била на ясла,а обратното.Сутрин винаги си оставя прането да й го простирам.А става в 7 часа,единственото нещо което прави е понякога прибира чиниите от съдомиялната.Казвам няма да й прибирам дрехите от терасата нека 3 дни да съхнат,да ама не нали и аз имам пране за простиране.
Айде стига съм се оплаквала,угода няма за мен.

Искам само да кажа че мъжът ми ме подкрепя за всичко,но и това не оправя нещата.

# 197
Пепито, много неприятна ситуация... Confused Ама как да ти кажа - така ще е, не може ли да разбере тази жена ако й поговориш спокойно, няма ли да си вземе поука  newsm78

# 198
И ние отначало като се оженихме , живяхме при свекървата  Confused Цели 5 години. Накрая и двамата с мъжа ми решихме , че нешата не вървят надобре , и за двете страни ще е по- добре да не живеем при тях ... вместо всекидневно да си ходим по нервите взаимно  Wink А и така и не се решихме да си направим дете даокато живехме с тях , една от причините беше , че отглеждаха куче , за което почти не се грижеха (само го разхождаха и толкоз) Колкото и да чистех , все из къщи се намираха кълбета козина , кърлежи , храна по пода , мравки , хлебарки  #Cussing out Аз го къпех , подстригвах , обезпаразитявах ,сресвах и прочие ... то животинката си иска своето , не е виновно то Hug  Crossing Arms Докато един ден просто се решихме и се махнахме.На квартира отидохме .Мъжа ми казваше , че хич повечи не иска да стъпва у тях и няма повече да им се обади ... NaughtyАма аз все му говорех , че не може така , те са му родители , отгледали са го , възпитали ... Ако не друго поне трябва да ги уважаваме  Wink А и почти винаги при различни конфликти - са виновни и двете страни (къде повече , къде по- малко) зависи от какъв ъгъл ще погледнеш на нещата  Confused
Сега като не живеем с тях малко по малко отношнията ни се подобриха  Blush А и много се радват на внучката си , макар че не я кръстихме на тях, казаха че това няма значение , да е жива и здрава  Hug Кръстихме я на майка ми - Мария Grinning
Ето още нещо по темата за свекървите  newsm78
http://margaritta.dir.bg/2004/mart/05svekurva.htm
http://www.bliasak.bg/?cid=17&story=1332
А между другото да ви се похваля - Мимито  отново си е Мимито-добричкото ! Вечи почти се е научила на гърнето  Party Само през нощта сме с памперс и навън когато излизаме , ама обикн. остава сух памперса  Grinning А днес пък е спала цяла нощ - без да се пробуди дори веднъж  Simple Smile( не помня друг път да ми се е случвало... ) Обикновенно в сутрешните часовие се буди един- два пъти , пие вода и заспива  Praynig Извинете за дългите писания , тоя път се отплеснах....

# 199
Светле,много се посмях.
Но аз пак да кажа че не е това проблема Grinning
Проблема май е в мен.
Защото аз така съм възпитана:
Да уважавам мъжа си.
Да му готвя.
Да чистя,да подържам дома чист.
Да зачитам труда на гругите.

Имам и друг проблем имаме си и зълва.
Можели без да си купувал да изяждаш всичко и да не се съобразяваш за това.Купувам на детето кроасан на сутринта го няма,купувам шоколад и той изчезва,топено сирене и то,абе всичко.
Аз се лишавам зада има за детето,а тя го изяжда.Аз й правя забележка пред родителите й,а те нищо не й казват,а мен ме питат какво толкова е станало?
Тя не се прибира поняколко дни,но винаги каквото съм купила аз трябва и на нея да оставя.
Ядосвам се че на мен може много неща да ми казват а на нея нищо,тя е тяхното момиче затова.

Извинявам се ,но много ми се е насъбрало.

# 200
А зълвата на колко години е?

# 201
На 21г. работи и получава мн. добра заплата.Абсолютно за  нищо не дава пари или купува нещо за вкъщи.А ние с мъжът ми си поемаме разходите/само не плащаме ток и вода/,но много пари отиват за дома.

# 202
  • София
здравейте момичета!
много работа и напоследък все не успявам да влизам тук! Но днес съм болна (пак ужасна хрема и треска) и наваксах.
Вили, молим се всички нещата с Лили най-после да вземат по-добър обрат!  Praynig Разкажи, когатоможеш как се е започнало с болестта.
Пепито, у вас наистина е много сложно (4 поколения под един покрив) - колкото и да си голям дипломат и да си премълчаваш, всеки трудно би се справил. Мамите с опит са ти дали добри съвети... но то не са за ден-два! ... Гледай да не се ядосваш много (ида не рефлектира на твоето семейство), пък когато имате възможност - най-добре се отделете в самостоятелен апартамент. (знам, че е лесно да се каже, но наистина това е нормалното стечение на обстоятелствата). Успех! Peace
За подаръци говорите - ние за Вики сме решили да й купим кухня, поръчала съм детски лап топ на свекърва ми и зълва ми, ако искат да се съобразят, щом питат Wink (тя имаше един такъв, но некачествен и бързо го счупи, въпреки, че после и на 2 части пак си го обичаше). Други идеиза момиченца - има много хубави 'чичо доктор' в количка за бутане, за киприте - чантичка с дамски гримове и подобни - всички бутафорни и пластмасови, количка или магазин 'плод и зеленчук', магазин 'суперкаркет'... Въпреки, че и моята Вики би се зарадвала на някоя кола (за 1г. РД баща й подари един трактор с ремарке с крава в него на ТОЛО - е, този трактор още не й е омръзнал и ако не й го крия понякога (че е шумничък) всеки ден ще си играе. Още 2 дечица като са идвали у нас са лудвали по този трактор, и сега и те са се сдобили с такъв.
Иначе за момченца - примерно подобен конструктор: http://img515.imageshack.us/img515/6071/ec1585arw3.jpg, или подобна работилница: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/2355.jpg
ето някои сайтове за идеи:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106405
Отивам да простирам и почивам  Peace доскоро!

# 203
Пепито,и на теб не ти е лесно.Живял съм 8год.със свекърва и знам какво хабене на нерви е.Доколкото разбирам и твойта е доста властна.Имате ли някакви идеи и възможности за самостоятелно жилище?Когато ти накипи сподели,за да ти олекне.
А пък мойта свекърва вече 3 ден взима малката на обяд да спи при нея,не мога да повярвам просто.Мъж ми през вечер се кара с нея как по-цял ден нищо не прави,вечер пийне,хапне при нас и си отива.След 1год.и 1/2 разправий най-после включи-бързо а?Току що сина ми се прибира пита"Бети спи ли?",отговарям "при баба ти е",а той опулен"ама баба как така да я вземе newsm78"?Напуши ме смях,ама.......
Галита,почивай и бързо се възстановявай.

Все забрявам да ви питам-някой знае ли клубове за РД ,но за 11год.(става въпрос за баткото ни скоро имаРД.),понеже повечето клубове са до 10г.Не ми се разправя в къщи,а като се сетя мин.год.каква лудница направиха,та съм чула за клубове за тинейджъри,но къде?Нищо не можах да открия в google.

# 204
Оооо Пепито,направо ти съчувствам и се ядосах честно казано.Ама как може,жена на 21г да няма акъл  за 2 стотинки #Cussing out Ох добре че си,както казваш,"така възпитана",щото аз не съм Embarassed и щеше да им се стъжни на тия домашни обитатели Sick А мъжа ти как реагира на това,че тя изяжда надетето храните?Всичко общо ли ви е?Заедно се храните,пазарувате за дома???Честно казано и при нас имаше леко такъв проблем,с маааалко по различно естетсво,но хич не търпях Naughty "право куме в очи" дет се казва и всяка жаба да си знае гьола.А пък бабичката дето иска да си играе с малката а ти да слугинстваш,е нЕма такова животно...........честно ти казвам..... Ти не си глупава жена,я стегни малко обстановката и мъжо да се включи.А иначе споделяй си,наистина олеква Peace

Галита,ама ти де що имаше вируси ги обра бе жена.Бързо се оправяй Hug Как е тумбачето?Риткате ли вече?Пола разбра ли се?Малее колко съм любопитна,извинявай... Blush Embarassed

Пък да ви кажа Вяра как се грижи за бебето.Чула ме е какво казвам като я успокоявам и тя като се размрънка малката,отива да люлее коша и вика "нИяяяяяма маме,нИяяяяма маменце,нИяяяяма сънчице" Mr. Green hahaha Joy
А пък преди малко как заспа без биба,не е истина.Някъде я е захвърлила и аз не я намерих,но не я подсетих.Легнахме и се почна въртене,мятане - изнервих се много.Става,ляга и накрая се обърна и заспа без дума да обели за любимата си "цоца" Shocked Ха дано ова да е крачка към отвикването,има ли още с биби като нас?

# 205
Дес,щом веднъж е заспала без биба,значи може и без нея не я давай и довечера и ако успее да заспи без нея въобще не я показвай повече.Аз така направих-заспа веднъж без нея и край...

# 206
Дано само не се помами от тази на бебето Simple Smile А аз няма да я подсещам разбира се,само се чудя дали тази няма да изникне отнякъде и да я налапа,щото потъна някъде но е в стаята и може да я намери Crazy

# 207
Дес,щом веднъж е заспала без биба,значи може и без нея не я давай и довечера и ако успее да заспи без нея въобще не я показвай повече.Аз така направих-заспа веднъж без нея и край...
Peace  Peace  Peace Подкрепям на 100%! Щом може веднъж, ще може и втори. Wink Иначе Стефан където види на брат си биберона, все го взема и го лапва, но вечер си заспива без проблем. А и като види, че бебето плаче, веднага му тика бибо в устата. Laughing Любопитно им е на децата, няма как.
А това за зълвата на Пепито, исках да ви разказвам нещо, ама доста ще го съкратя, защото по принцип не е коректно да разнасям хората... Blush Та наш приятел остана бездомен за известно време, лятото жиея у нас, после го приютиха наши приятели, които той беше приютил преди време, защото у нас с две бебета нали се сещате. Обаче гаджето му - въй въй въй по бургаски! ooooh! Идва нашта, изяжда на детето им солетите, вафлите, шоколада и пр., а когато си купува за нея - яде пред детето и нищо не дава. Така че не е само на Пепито зълва й недосетлива. Какво ти недосетлива - накрая обра приятелите ми - "олекнаха" с доста крупна сума! Shocked Мани... Живи и здрави да сме, Пепи, спестявай си нервите, когато е възможно! Браво на мъжа ти, че е на твоя страна, дръжте си се заедно. Аз съм на мнение, че каквото и да става, и целият свят да се срутва около теб, трябва да се държиш за половинката си - дори и родителите остават малко в страни. Peace

# 208
  • София
Галита,ама ти де що имаше вируси ги обра бе жена.Бързо се оправяй Hug Как е тумбачето?Риткате ли вече?Пола разбра ли се?Малее колко съм любопитна,извинявай... Blush Embarassed

Пък да ви кажа Вяра как се грижи за бебето.Чула ме е какво казвам като я успокоявам и тя като се размрънка малката,отива да люлее коша и вика "нИяяяяяма маме,нИяяяяма маменце,нИяяяяма сънчице" Mr. Green hahaha Joy
Дес, ами, и на мен ми писна от мене си! Този сезон направо ударих рекорда - вече 4ти път вирус!  Иначе корема ми расте доста бързо (предишната бременност в 5ти месец нямах такъв корем) - май ще е по-голямо бебето (така били вторите деца). Чувствах го, че помръдва от 3ти мес., ама като се замисля скоро не съм  newsm78 ... началото на дек. съм на консултация, тогава може и да се види пола - аз залагам на момиче Heart Eyes вие какво ще кажете  Grinning
Ух, направо ме уби Вяра с това! Ама много приказлива бее! С нея можеш вече нормален разговор да си водиш. Вики примерно много думи знае, но като я попитам да сподели нещо от яслата, се прави на нечула Sunglasses Няма на кой да се метне!  Wink
А за бибата - успех в отказването, време им е вече! Peace - Вики, како съм ви казвала в живота си биба не е задържала за повече от 2 сек. след което следва изстрел на няколко метра и рев Grinning Като беше бебе много се ядосвахме (особено мъжа ми), че не можда поне за малко да се залъже, обаче сега се радвам, че поне тази страст ни е спестена. Иначе, като видяла от яслата някои деца с биби и тя по едно време си намерила унас някоя биба (отдавна захвърлена в някой шкаф с кукли) и като я засмуча, направо умирах от смях. Даже 1 седмица имаше искаше вечер с биба д заспива  Shocked, направо ни шокира, но мъжа ми отсече и я скри веднага (на мен ми беше смешно и интересно да я гледам с биба).

# 209
Ох, и Стефан взе да ги ръси едни... Като му покажеш празна чаша и го попиташ какво е това, той отговаря: "таша бийя" (чаша бира), след което следва констатацията: "няма бийа". Laughing Преди малко говори с дядо си по тел. и му обясняваше как няма бийа, няма куаче (шоколадче), че яде "мики" (мандаринки), че се казва Теко Mr. Green и разни други. Умряхме от смях! Днес май повтаря всичко, което му кажем, колко ще запомни е отделен въпрос. Grinning
Галитка, пази се, че като си бременна и една хрема е супер тегава. Confused

Общи условия

Активация на акаунт