Ох, ще ме умориш бе!
Хайде дано ляга скоро, че късно стана. Моите и двамата откога хъркат! А на Хриси голямо браво! Страхотни мерки!
Ох, ще ме умориш бе!
Хайде дано ляга скоро, че късно стана. Моите и двамата откога хъркат! А на Хриси голямо браво! Страхотни мерки!

Едва му ги взех 
(ама дотогава може да хареса нещо друго
) 

Обаче хич и не мисля да се възползвам от офертата на док! Ако ми остане време след зъболекарските истории, ще ида на хомеопат.

Все така добричък да е 
Иначе още си е поръчал бормашина, микровълнова печка и формула едно. За всички желаещи да подаряват има по нещо
На мен пък много ми харесват книжките, които и издават звуци (имаме една такава) или видях и такива дето може да се свири на тях. А и коледните не са лоши. Хареса ми и детска работилница, че много си пада по ремонт на гуми моя калпазан. Е, това са моите идеи... Даже са ми предостатъчно 
а аз точно от него исках да си почина...
Аз на Калоян не му позволявам да спи по касно от 16.00 часа (дори и късно да е заспал), защото иначе и аз не мога да го прикоткам вечер.
А от тия реклами е като хипнотизирана - "банка деская" (сред любимите),"банка пиуеус-сега можеш"-баща и казва щото и хвърлил пъп в някаква банка,та затова и банкерка шщяла да става
и че я боли коремчето,аз нали все и казвам защо плаче бебето...... 
Препоръчани теми