ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии!

• 11 234
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
VIVKA, милото детенце  Sad Много лошо ... Дано бързо да се оправи!  Praynig Hug

# 241
  • Madrid
Здравейте!
Вивка,как е сега Калоян,спря ли да кашля??Самуил пак се поразболя-кашля лошо и е с възпалено ухо. ooooh!Водихме го в бърза помощ,нали бяха почивни дни,искаха да му давам отново антобиатик,но помолих за алтернатива и сега ще запиша час при една хомеопатка тук наблизо,тя обаче идва само в сряда.Това е неудобно,като се розболее детето в четвъртък какво да го правя цяла седмица... Confused
Та те разбирам,гадно е да слушаш детето ти диша тежко.
Лика,и при вас има здровасловни проблеми,как сте сега?Алекс радва ли се на новите подаръци?Аз още нищо не съм купувала,но харесах една работилница,която Галита беше постнала наскоро.
Виличка,ще я хареса куклата разбира се!Дръж ни в течение!
Мимито и Светла,ами честити придобивки! Simple Smile
Пепи,като снахи,можем да си представим неудобното ти положение,дано скоро имате възможност да се отделите!Аз харесвам моята свекърва,но не си представям да съжителствам с нея.
В тази връзка да ви кажа,че довечера пристигат родителите ми,чакам ги с нетърпение!Как ще си почина,само оз си знам! Grinning

# 242
Всички болни бързо да оздравяват!!!

Виличка,много добре,че сте кръстили малката адашка,дано господ я закриля.

Илиндичка,най-добре е с мама и тате.

Ние вчера бяхме при наште еми какво да ви кажа няма готвене,няма чистене всичко ти е приготвено занимават се с детето нямам думи Hug

Мисля да внеса малко коледно настроение,като украсим,около нас навсякъде елхи,лампички а ние се бавим.Вие украсихте ли вече?
До скоро.

# 243
Пак съм аз....

Болните дечица и майки да оздравяват.Днес мъжо като водел Ади на ясла имало едно дете което много кашляло и мен сега ме хвана шубето да не се разболее и нашата че тъкмо изкара цял месец и сега пред коледно....

Върнах се от пазар с 3 големи торби.Купих на Ади 2 панталончета и 2 блузки+ Мики Маус от БАБАТА.На себе си купих 1 половер и 1 блузка,спортен елек,а на мъжо ватирано горнище/анураг/
Показвам Мики Мауса
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197756

Не съм започнала да украсявам,ще си вземем само елха,не обичам лампички,опасни са за децата ,миналата година се развалиха много бързо пък и по тях върви ток .Имам много пластмасови коледни играчки които съм запазила от моето детство пращани от Америка от дядо ми, ще се задоволим с тях

.

# 244
Пепито Много е хубав Мики Мауса , а колко струва ?
Аз още не съм избрала за Мимито подарък ... newsm78

# 245
Пепито Много е хубав Мики Мауса , а колко струва ?
Аз още не съм избрала за Мимито подарък ... newsm78

Светле ,19 лева го купих от верига магазини РАЯ незнам дали ги има в Бургас.
В книжарници АБВ намерих подобен за 18 лева на наполовина голям.А този е висок около 50 -60 см.

Но  ние сега сме на тема Мики Маус.Имаме гумени за баня,пиано ,телевизор,блузки и малък плюшен.
Тези дни ще ходим да купуваме и куклата,ще покажа снимки колата ни се счупи
Що нема никой тая вечер???
Или вечеряте?

# 246
айде на саладката първо за вас я направих Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes.Качих снимките после ще ги дам тук че нещо не мога да ги намеря къде и в коя пакпа са newsm78 Embarassed

# 247
намерих ги Whistling Party Mr. Green Heart Eyes

# 248
Орхидейке , много красива и вкусна салатка   chef Браво , майстор си  Grinning
Виличка - Как е Лилито  Hug милото

# 249
Орхидейка, каква е тая салатка по никое време бе  Joy Много добре изглежда, ама липсва и ракийка към нея  Joy Joy Joy А куклата е много сладка!  Peace

Мимито & Светла, Лили е в болницата.Започнали са да и вливат химио-то , за сега много добре реагирала, но още е рано да се каже каквото и да е  Thinking

Аз днес ходих по разни паспортни служби, НАП и незнам още какво да си вадя документи.В най-големия дъжд направо откачих, че и транспорт нямаше и ходих пеш като кон  Joy Прибрах се мокра и кална, с избухнала коса  Joy

Дескаааа, къде се губиш?  newsm78

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 11:58 от Vili4ka

# 250
Орхидейка, каква е тая салатка по никое време бе  Joy Много добре изглежда, ама липсва и ракийка към нея  Joy Joy Joy А куклата е много сладка!  Peace

Мимито & Светла, Лили е в болницата.Започнали са да и вливат химио-то , за сега много добре реагирала, но още е рано да се каже каквото и да е  Thinking

Ще стискаме палци - всичко да мине добре...  Praynig
А салатката - още снощи я сервира момичето , ама вие къде се губите ...  Laughing Не се намери някой да прибави и ракийката   Wink

# 251
Светле, ето и текста:
Бабина игра
Своите баби веднъж децата
завели в гората.
Там децата бързо заспали,
а бабите си играли.
По поляна зелена
скача баба Елена.
Баба Дона в тревата
през глава се премята.
А пък баба Тодора
се катери на Бора.
Зад ухото с иглика
баба Мика им вика:
- Ха, елате сегичка
да играем на жмичка!

Радой Киров
Има я тук - http://www.mobilis.bg/shop/i/v2a.asp?dsr=1&u=0&t=g&p … =1&y=1-250772
включена е в диска  "Жаба Жабурана"(има и касетка , но предполагам , че ти трябва на диск )
За съжаление не я открих никъде безплатно да се тегли , че да си я свалим  Wink

# 252
А салатката - още снощи я сервира момичето , ама вие къде се губите ...  Laughing Не се намери някой да прибави и ракийката   Wink

Ух, вярно бе!  ooooh! Joy

# 253
  • София

Здравейте, отдавна не съм се разписвала...

Аз мисля да купим на Мъри за Коледа едно надуваемо животно, такова, дето го яхва и може да скача с него като го държи за ушите(рогата). Тези животни издържат и голям човек до 80-100 кг. Лятото струваха към 50 лв., дано не са ги вдигнали...Гледах ги на Илиенци, но не знам дали ги има и по другите детски магазини.

На всички болнички пожелавам да оздравеят бързо!

Тази неделя си сложихме коледната украса - с лампички обиколих прозорците и казах на Мъри, че Дядо Коледа като ги види и ще знае къде да пусне най-хубавите подаръци и той ги сочи и вика - Даду Колю види, дсе даак Мъма! (в превод - Дядо Коледа ще ги види и ще донесе подарък на Мъри!
Той вече свикна на яслата, но все още има проблем със спането - ако случайно заспи, то е за 20-тина минути. Иначе е станал един уверен, направо отракан...
И мнооого говори, направооооо...Като почне едно изречение и забравя да го свърши...Разказва кой каква играчка си носел в яслата, кой как казал, лелята какво казала, кое дете как правело...Например:

Кола щипи сата! (и показва как Никола го скубел)
Мими вика - Ааааа!( и крещи)
Иво - Та, та, та!(показва как пълзи по земята и че плачел за баба
Йяка пачи тати(Йоанка плачела за тати)
Мати (Марти) викал Тойта мамаааа! и се казвала Тони...
Ники носи лямо куци!(Ники носел голямо куче)
Показва как се бият по главата с Ники, абе изобщоооооооооо

Иначе като го попитам кои са му най-добрите приятели и с кого най-много си играе, казва Никола и Ники (подозирам, че те са палавниците на групата)+Марти, който обаче не му е приятел hahaha

А за лелите - Баба Лина...фани чичка...води пека...чака зъни...веми дуга баба Мими...
(Баба Ирина го хванала за ръчичката и го завела на пейката да чака другата баба Мими да га вземе)Другата баба Мими е детегледачката, щото и свекито и тя е баба Мими. То изречението става бая дълго , щото после тя го води при дядото си, после аз го вземам от там, после чакаме тати да си дойде...
Е, не можем да се намажем на пръста Вярката, но все пак напредваме...

# 254
Къде сте всички?  newsm78

ludmilana, нека говорка Мъри! После съвсем няма да можем да им затворим устите  Joy

Аз реших да надникна малко в кулинарния форум - какъв бой става там коя е по-домакиня паднах да се смея  Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт