Тайната на дългата и здрава коса-19

• 41 693
  • 448
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета,мъчи ме един въпрос и мисля,че тук е най-подходящото място да го задам.Много от нас се оплакват от косопад.Повечето го отдават на сезона,но е ясно че причината може да бъде и болестното състояние-себорея,стрес,вътр.заболявания...Можете ли да направите разлика между видовете косопад?Например, ако е сезонен не е ли редно да падат само дълги косми,на които им е дошло времето така да се каже.Или обратното,ако причината е друга да падат и къси косъмчета?При вас как са нещата,само дълги косми ли ви падат?

# 301
kafe съжалявам и за твоите преживявания от снощи! Дано днес ти е по-хубав денят!   bouquet
Ние снощи бяхме на гости и косата ми не остана незабелязана!  Flutter Много ми я хареса и ме питаха дали я подхранвам със нещо или ми е ген  Laughing Затрудних се да обяснявам със какво точно я подхранвам  Tired Днес седи, сякаш току що е измита - лъскава и жива!  Party
BTW, днес във Шумен пак няма вода ... ама нали не съм с маска на главата, та не ми и пука  Laughing

# 302
kafe съжалявам и за твоите преживявания от снощи! Дано днес ти е по-хубав денят!   bouquet
Ние снощи бяхме на гости и косата ми не остана незабелязана!  Flutter Много ми я хареса и ме питаха дали я подхранвам със нещо или ми е ген  Laughing Затрудних се да обяснявам със какво точно я подхранвам  Tired Днес седи, сякаш току що е измита - лъскава и жива!  Party
BTW, днес във Шумен пак няма вода ... ама нали не съм с маска на главата, та не ми и пука  Laughing

Благодаря за съпорта   bouquet
Радвам се, че са оценили положените грижи и нерви след вчера. Аз също другата седмица съм на рожден ден и смятам да отида след маска  Peace  Twisted Evil

# 303
Да се запиша и аз.След доста мерзелуване реших да подновя маската.След 2 часа ще докладвам за резултата.

# 304
  • На небето
Момичетаа  smile3514 newsm45 cry връщам се от фризиор и косата ми е до врата.Направо съм потресена аз и казах 4-5 см а тя ме превърна в незнам какво.Поне махна черното  Crossing Arms Naughty Сега се боядисах с някакво кафяво дано хване.Ноо понякога си мисля,че завиждат тия фризиори.Като ми видя здравата косица и кво ли си вика   newsm78 Дано поне като е къса от цвят да стане  Praynig

Ау искрено ти съчувствам и на мен ми се случи веднъж, подстригаха ме от средата на гърба до врата и то с бретон, а отидох да я оформят само. Щях да умра, голям рев дръпнах, голямо тръшкане. И аз реших да я пооправя с боя и то стана още по-зле. Но нали знаеш, косата като е по къса по бързо расте (или поне моята е така). Ще порасне особено с повечко грижи и маски ще бъде и по красива от преди.

Здравейте момичета,мъчи ме един въпрос и мисля,че тук е най-подходящото място да го задам.Много от нас се оплакват от косопад.Повечето го отдават на сезона,но е ясно че причината може да бъде и болестното състояние-себорея,стрес,вътр.заболявания...Можете ли да направите разлика между видовете косопад?Например, ако е сезонен не е ли редно да падат само дълги косми,на които им е дошло времето така да се каже.Или обратното,ако причината е друга да падат и къси косъмчета?При вас как са нещата,само дълги косми ли ви падат?

В повечето случаи дълги косми.

# 305
Например, ако е сезонен не е ли редно да падат само дълги косми,на които им е дошло времето така да се каже.Или обратното,ако причината е друга да падат и къси косъмчета?При вас как са нещата,само дълги косми ли ви падат?
Няма такава връзка.

# 306
Хахаха hahaha Зизи мнооого як подпис Joy

# 307
Благодаря ви искрено мили мои за съчувствието.Каквото станало станало.  Crossing Arms Сега ме е яд,че я боядисах,а само отгоре ми хвана.И бритона изобщо  #Crazy а уж си е моята коса. #Cussing out Почвам сериозно да я подхранвам и дано скоро видя растеж,че направо съм още в някакъв шок  Cry Rolling Eyes  bouquet #Puppy dog

# 308
aaNaaNana я сложи една снимка на новата ти прическа и новия цвят, стига да можеш де.  Peace
Аз съм на крачка да не се офъкам! Както знаете имах силен косопад и косата ми изглежда ужасно слаба и рядка. Миналата година стана същото и я отрязах от раз и после ме беше яд. Казвам си, че трябва време, за да порастнат новите косъмчета, които виждам как стърчат около главата ми. Ох, ще се побъркам, незнам какво да правя.  ooooh!

# 309
Ох, ще се побъркам, незнам какво да правя.  ooooh!
Никакви рязания. Прави си прически, вземи си от онези метални диадеми със зъбчета - правилно сложени създават много обем, мачкай косата си с ръце, докато съхне, отново за обем. Никакво рязане. Оформяне да, но не и драматични скъсявания!

# 310
Да се включа и аз в тази болна за мен тема. Аз също имам ужасен косопад, пих какво ли не /Пантогар, Ревалид, Приорин/ шампоаните на Фито ползвах- полза никаква. От раждането мина година и половина, а този пусти косопад не спира. Снощи си направих маската с тривитаминол, но нанасянето беше кошмар- косата ми се сплъсти, мъка, сумата косми опадаха докато се мажа, а и после докато я мих. Пропуснала ли съм нещо или е така. Ако имате някое друго тайно оръжие давайте, че вече не издържам, като гледам космите си по пода, направо ми прилошава

# 311
Ох, ще се побъркам, незнам какво да правя.  ooooh!
Никакви рязания. Прави си прически, вземи си от онези метални диадеми със зъбчета - правилно сложени създават много обем, мачкай косата си с ръце, докато съхне, отново за обем. Никакво рязане. Оформяне да, но не и драматични скъсявания!
  bouquet Ще се опитам да се държа, знам колко ще ми е гадно след като я отрежа. Благодаря, Зизи!

Marchela,  newsm78

# 312
Снощи си направих маската с тривитаминол, но нанасянето беше кошмар- косата ми се сплъсти, мъка, сумата косми опадаха докато се мажа, а и после докато я мих. Пропуснала ли съм нещо или е така. Ако имате някое друго тайно оръжие давайте, че вече не издържам, като гледам космите си по пода, направо ми прилошава
Себорал Форте за начало. И стига стрес - пада, но ако не спреш да се тормозиш, ще влошиш положението.
С какво прави маската, че толкова мъка е било да се нанесе? Аз като си я правя с повечко масла/двойна доза - около 80 мл., нямам абсолютно никакъв проблем при нанасянето. Затруднява ме ако съм включила рициново масло/глицерин/мед, ...

# 313
  • На небето
Да се включа и аз в тази болна за мен тема. Аз също имам ужасен косопад, пих какво ли не /Пантогар, Ревалид, Приорин/ шампоаните на Фито ползвах- полза никаква. От раждането мина година и половина, а този пусти косопад не спира. Снощи си направих маската с тривитаминол, но нанасянето беше кошмар- косата ми се сплъсти, мъка, сумата косми опадаха докато се мажа, а и после докато я мих. Пропуснала ли съм нещо или е така. Ако имате някое друго тайно оръжие давайте, че вече не издържам, като гледам космите си по пода, направо ми прилошава

И аз имах същия проблем почти 1г. след раждането, такъв косопад, косата ми беше страшно оредяла в профил се сливаше с гърба ми никакъв обем. То не бяха хапчета, не беше чудо. Абе страшна работа 5 косъма на кръст ми бяха останали. Започнах маската с тривитаминол и след 1 мацане паднаха дори повече косми от обикновено 2 мацане същата работа, но след 1 седмици започна все по-малко да пада, и накрая ми падаха само по-време на баня по 10 косъма. След което се и сгъсти и придоби обем и дължина. Упорство му е майката и аз бях готова да се откажа след 1-2 мацане, но ми хареса блясъка и реших да не се отказвам все пак изглеждаше добре косата, а и реших поне да изхабя шишенцето с тривитаминол. Но после купих 2 шише и 3 и 4 и т.н. Ефект ще има но не мигновенен имай в предвид.

Може и след баня да пръскаш в корените смес от себорал форта и хининова вода. Много помага.

# 314
Косопадът е нещо ужасно... краси преди време беше похвалила ампулите на Ревалид - момичетата с такъв проблем, ако искат да пробват и тях (ако вече не са де)  Peace

Марчела, ти колко шишенца Тривитаминол употреби, докато ти се промени така хубаво косичката... мойто първото вече е на свършване, а имам и още едно (май след второто ще почивам, и аз не знам още...). И другото, което исках да те питам - понеже и аз след баня втривам със Себорал в корените, ако непосредствено след това втрия и хининова вода няма да е лошо, нали?

Общи условия

Активация на акаунт