Отговори
# 165
Моля ви обяснете ми как мога да ви покажа само дадени снимки от албума на Мирката,а не целия да го копирам тук?Благодаря!

# 166
здравейте,

Виждам снимчици сте сложили, браво, весела страничка!!!! Който ги е слагал има почерпка за труда!
 А за коледното парти, аз съм навита, само да ви предупредя че Андреа е ревлон глям. Ще озвучава и няма нужда от музика, ето сега пак се дере....................нямам нерви вече с нея. Изчезвам

# 167
Моля ви обяснете ми как мога да ви покажа само дадени снимки от албума на Мирката,а не целия да го копирам тук?Благодаря!

Олеле Сиренка много сложно прозву4а newsm78
Мимсат4е  Hug благодаря за подкрепата. и на всички останали също.
И честито на месечинките!
Франи айде бе душко -  Теди има празник днес!!!! Искам навън!!!

# 168
Ама как така ги навличате бебетата вкъщи  Shocked А навън какво ги правите.
Ето как обличам моя син в студа - ританки и боди с дълъг ръкав, блука, дънки, чорапки, обувчици и якенце. Отгоре му хвърлям едно одеало и това е. Щапка не слагам. Якенцето е с качулка, но широка. Инач ещапките му падат на очите.
Както казах вече, аз съдя по себе си как да го обличам.  Peace Гледам нослето дали му е топло като сме навън и това е.  Laughing

# 169
Ребусче,искам просто обяснение обаче!!!Ама щом не съм си задала ясно въпроса,май ще почакам достааааа!
Ина мен така ми се хайманосва-заради настинката ми и времето втора седмица си седя вкъщи,а сега като пекна слънце трябва да ходим в командировка!
Мирката вкъщи е облечен с ританки чорапи боди с дълъг ръкав и отгоре жилетчица,а у нас е топло,но така си му е добре,но навън е бая облечен и завит!

# 170
добро утро Hug какво хубаво слънце има на вън

ДА ПО4ЕРПЯ ДНЕС СТАВАМЕ НА 3 МЕСЕЦА

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 10:35 от Franito(Валентина)

# 171
  • UK
добро утро Hug какво хубаво слънце има на вън

ДА ПО4ЕРПЯ ДНЕС СТАВАМЕ НА 3 МЕСЕЦА

ЗНАЕМ  Joy  bouquet А честито ви  Hug

# 172
офф нещо не ми се полу4ава исках да стане голяма Thinking

# 173
Франи, честитооооо! Много да ви радва и да ви слуша малкия!

Забравих да се похваля - вчера забелихме бая пишката. Многооооо малкоооо ни остана. Но може да се каже, че е готова. Щом до тук стигнахме - няма страшно вече Laughing

# 174
ей сега май се получи Blush

да ви е сладко Hug

# 175
 Добро утро
честито ви 3 месичие, да сте живи и здрави и много да радват мама и тате
В Приказка без край която се намира до Румънското посолство било много хубаво и голямо,/ в събота моя позната прави РД на дъщеря си/ за 3ч -7лв. .2ч-5лв а може и аниматор да се наеме ,но с тези бебешори  няма смисъл .Ние може да се включим стига да не пътуваме

# 176
  • Ланкър, планините Овнерог
Ха, добро утро! Изчетох ви по диагонал. Пуснах анкета за датите, за да се реши най-накрая кога ще. Явно ще е в Приказката, та за това не пуснах и за къде да бъде. Иначе аз съм за 19.12 през деня. Ще съм само с Емма, каката трябва да ходи на градина.

Емма ака в зелено, откакто е на АМ. Казаха ми, че е нормално, другото й е наред, та не се притеснявам.

Аз ще я захраня, след като навърши 4м и започне 5-ят, т.е. много скоро. Водя се по детето и мисля, че й е време.

Честито тримесечие на всички тримесечковци!

# 177
Момичета днес е деня на християнскаото семейство и младеж, и на ТОЗИ ДЕН Е ЗАЧЕНАТА КАЛ-МАЛ.  На тази дата преди 1 година Кал-мал вече е била една малка зигота.... Mr. Green
Да ви почерпя по този случай.

# 178
Добро утро и от нас Бубчо с пръста в уста!!! baby_neutral

Меги ,супер значи другия месец ще се видим на сбирката на сп 9 месеца в к2,аз не разбрах дали на 3-4 декември ще е ,но ще попитам мамата,която ми каза за тях.Другият месец задължително ,ако ще ходиш ще се видим!!! newsm44 Аз ще продължавам да агитирам мамите от Пловдив за срещичка!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Елхичката,къде се загуби???В нея ми беше надеждата и тя да дойде!!! newsm12
Един въпрос към мамите,които хранят с АМ,как разбрахте ,че кърмата ви е към спиране???Не ,че имам съмнение,но да си попитам newsm78 smile3538
А,честити месечинки на всички празнуващи!!!

# 179
Серенка, отвори си снимката в отделен прозорец и копирай линка на самата снимка. Например ако  снимката е в SNIMKA.bg - отваряш албума без да влизаш с име и парола. Намираш си снимката и тук имаш два варианта за показване

Първия - се вижда самата снимка - тук във форума. Натискаш копченцето "Вмъкни изображение" и между двете скоби ][ paste на линка - а него най-лесно си го взимаш така: с десен бутон върху самата снимка имаш Copy Image Location

[ img ] Тук между скобите paste [ /img ]

Втория ти вариант е да пуснеш тук линк и ние като цъкнем да се отвори в отделен прозорец снимката. Избираш следващото бутонче "Вмъкни връзка" [ url= и тук само PASTE ] А тук след скобата пишеш нещо което искаш да се вижда от другите като обяснение към снимката [ /url ] И това е!

Ох лелееееее как сме се укокорили

Наслагах интервали преди и след скобите за да можеш да видиш - но иначе не трябва да има. Успех

МА МНОГО ГОТИН ТОЗ МИРОСЛАВ БЕЕЕЕЕЕЕЕ

Аз да питам - някой знае ли как се почива декември месец?!? Официално? Кой ден се отработва и кога се почива

Честити месечинки на всички бебоци и техните мами, които повече се радват на месечинките  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт