Отговори
# 150
vesssela.v,да, знам я - малките се казват Дани и Лора  Hug Hug Hug Термина й беше с мен за септември, но тя роди юли месец. Тя пише в близнашкия форум. А другата мама я изписаха на 13-ти, а ти тогава си родила - просто сте се разминали.

Но аз имах предвид за твоя снимка - за да се сетя за теб  Hug Hug Hug

# 151
 Може и да го имате, ама на мен сега ми го пратиха и е много яко. От два часа разглеждам и май няма да спя. Това е за тези които искат да пътешестват.  Praynig

http://earth.google.com/download-earth.html

# 152
  • Златна Добруджа
ДобриЮтрУ  Hug

Ей ме на - сервирам кафетоооо

После ще попиша повече, сега само да кажа на Дидка-ръжената питка как решихме нашия проблем с  пиенето от шише, който и ние го имахме доскоро, т.к. Ния беше само на кърма. Имах физиологичното шише на Чико, но тя категорично отказваше да пие от него /става въпрос за кърма/, смених биберона с такъв на Авент, защото залъгалката й е Аветска - разлика нямаше, отново следваше неистов рев, докато не дам гърда. Накрая купих шише на Нук /техните биберони са сплескани/ и лека полека се научи - сега вече мога да я оставя и за повече от 2 часа  Peace

хайде - до после  Heart Eyes

# 153
  • София
Добро утро,

Аз също съм за дата 19-ти, в колко часа ще се видим - знам,че бързам и че още дата не сме уточнил, но много ми се ходи на сбирка Hug.

Манчева, ами щом се харесват младите и са си лика прилика - нека се вземат  hahaha Joy. Ще бъдеш готина свеки  Wink, а и си лъскава Wink - както казва моят мъж за женитбите на децата ни един ден - мен ме интересува сватята да е лъскава Mr. Green

В ТК и аз се засякох с 2 двойки близнаци - едната майка е женена за мой колега от университета, близнаците бяха плод на ин витро ( момченце и момиченце), а за другата и тя беше с разнополови, но не знам как се казваше нито тя, нито близнаците.
Един ден се смееше, че и били дали другата двойка близнаци( тези на мойта позната) от стаята с бебетата, за да ги кърми. Тази дето пише в близнашката тема с кой ник е, за да я погледна дали не е тя?

Гера, много е хубаво на общ рожден ден - радвам се, че ти е харесала идеята, дано и на другите им допадне.

Хери, и според мен си приличат, но според много хора нямали нищо общо и били коренно различни Flutter

# 154
Добро утро!
На нас вече ни спряха водата-гаднооо #Cussing out,но аз си пия кафенце с Мирката /Мерси на Ментина,че го сервира/ и чакам мъжо да си свърши работата,за да ни закара при свеки!
Жужка,многооо си приличат,кой не го вижда това?Още като сложи снимките го забелязах!И кажи ми каква е тази идея за общ рожден ден,че нещо не съм забелязала!!!

# 155
sirenna, и аз се ядосвам на безводието, напълнила съм всичко каквото може с вода в къщи.

Момичета сега ми се обади кумеца, че е завел кумицата да ражда (ама как го обясних само  Laughing с две думи, приятелите ни, на които сме кумове ще имат второ бебе). Стискайте палци всичко да мине бързо  Praynig

# 156
 Praynig fingerscrossedГера,стискам палци,дано всичко мине лесно и да е наред!После да докладваш!

# 157
Добро утро!

19 - ЗА, ако е на 21 обаче няма да мога понеже съм на изпит. Нали съм студентка последна година  Blush Дано успея да  я избутам  Praynig

Ох, малкия нещо кашля май и се чудя днес дали да излизаме. Дано не е болен, че в пвтък сме на ваксина, а хич не искам да я  отлагаме понеже и миналия месец я отложихме малко.

Нели, мечтата ми беше да имам близнаци - момче и момиче, но сегас ъм благодарна, че е само 1. Mr. Green  Мале ние с него едвам смогваме, а с 2  ooooh! Сигурно е купон, но като стане напечено...  Whistling

# 158
  • София
sirenna ,  ето какво писах за рождения ден и Коледно парти:

Аз ще водя Лазар на Коледно парти на априлчетата родени 2005г, в Приказка без край, на 09.12. Доста хубаво било там, аз лично не съм ходила. Ние от т.нар. априлски отбор 2005г винаги си правим Коледно тържество на децата и обикновено май месец Общ Рожден ден на децата  - понеже април все някое дете има рожден ден. Разменяме си и подаръци - всеки купува унисекс подарък на стойност между 5 -10 лв, и си ги теглим Hug, много е весело всеки път.

# 159
И аз раждах в ТК и в моята стая имаше мама на две момченца близначета.Ама аз бях на 29 август чак.Вие сте били по-рано.И аз все се каня да й звънна да я чуя как са "пухчетата" (тя така ги наричаше,а аз първия път разбрах плъхчета  Shocked ).И те бяха в кувьози,първото едното,после другото,на системи...Но като ме изписваха вече бяха добре.Дано и сега всичко е ок.  Praynig

# 160
ааа мерси Жужка за разяснението!

# 161
Ало-о-о-о-о-о Варна-а-а-а-а къде сте бе??? Какво сте се изпокрили???Айде, че слънце пекна, стига спахте!

# 162
  • Пазарджик
Здравейте!

Нещо установявам, че трудно влизам в час и не мога да пиша адекватно. Май е верно това за кърмаческата деменция ... без коментар hahaha
Крокодилче добре си ни се завърнала. Много ни липсваше. И успех на Боян в начинанието.
Нели Диева, сигурно си супер организиран човек. Браво!
Ребусче, страхотно е че Ванко се е изчистил. И ти скоро ще си добре и пак ще се гушкате докато се кърмите.
Мами от Бургас, искрено ви съчувствам. Ха дано пък по-бързо я приключат профилактиката и ви пуснат водата.
Срещичката се очертава страхотна. Има някаква мъъъъндзърка вероятност и аз да дойда, нооо нищо не обещавам. И все пак много ми се ще.
Шоши, браво на теб. И ние вчера доста обиколихме, че то едно хубаво време. Обаче ни биха и ваксината и реших да я прибирам, че знам ли как ще реагира. За щастие никаква реакция няма.

Сега да се оплача/похваля от Катерина. Баща и като се прибра я научи да пърди с уста (нали се сещата за какво става въпрос, че не знам как по друг начин да го опиша) и тя като е почнала - всички слюнки дето ги има в устата, съответно вече хвърчат навън. Уникална е направо. А за баща и няма да приказвам. Освен това в петък си се обърна съвсем съзнателно от гръб по корем, но не можеше да си извади ръката. Обаче след малко тренировки в Неделя вече беше експерт. И от тогава не се е спряла - постоянно се обръща по корем и вири дупето нагоре, забива носът, отблъсква се с крака и хайде напред. И това постоянно. Щом вчера носът и се беше протъркал!!! Та сега това е хит и постоянно съм нащрек, щото като нищо ще тупне от спалнята.

# 163
  • София
Добро утро и от мен!Мерси за кафенцето HugСега ставаме  Party
Ребус,радвам се че малчо е добре! Heart Eyes
Някой ще прави ли списък с желаещите за парти newsm78

# 164
Добро утро момичета от мен!  Sunglasses Sunglasses

Цяла нощ неможах да мигна, ами така е, който пие силни кафенца в 14ч.следобяд, резултата е налице през нощта! Какво се оплаквам, сама съм си виновна!  Sad Sad Sad Sad

Жужка, Гера-иеята за общо Коледно парти и рожд.дни на бебчовците е чудесна, откровено казано ми харесва и нищо не ни пречи да го организираме!

Нели Диева-вълшебни и много, много мили снимки! Да са ти живи, здрави момковците и много да те слушат и помагат  в бъдеще! Наистина си  една щастлива майка!

Момичета
-ами вие ме шашнахте колко тънко държите облечени бебетата, аз моят явно го навличам-боди с дълъг ръкав, комплектче-блузка и ританки, и понякога елече или жилетка!

За дата 19декември съм съгласна за коледното парти! Предлагам наистина да се направи списък с желаещите мами и съответно да се направи резервация в клубчето, просто е немислимо да разчитаме само на устна уговорка!

Днес май ще има слънчице и оттам разходки!

Честито на всички мамчета и техните бебчета и по специално на ФРАНИ!   bouquet  bouquet  bouquet
мама Lily_dj и бебе Моника
мама mimiksim и бебе Милен
 мама Оранжево небето и бебе Клементин
мама du6anka и бебе Даниел

Общи условия

Активация на акаунт