Отговори
# 135
  Искате да ми кажете, че след като 5-6 дена вече подред Жорко ака войнишко зелено е болен ли?  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked

Дата 19 ????

# 136
Беличка, ми той е момче - много, много не обръща внимание на малките - поне за сега. Като гледа филмче полюшва някого, за да не плаче и да не му пречи да гледа. Понякога им вика нежничко "Не плачи, бати е тук", на хората обяснява че "Имали мехурчета в коремчетата и за това плачат - наричат се колики". Понякога идва да ми докладва че например Любче искал да съм го гушнала (демек не може да спре да плаче и му пречи много). Един ден им се развика "Тихо бе бебета - пречите ми" Но като цяло не му липсва внимание и не страда че имаме попълнения в къщи. Сигурно като пораснат и те и той тогава ще се появат проблемите - т.е. като си поомръзнат, но за сега не срещам особенни трудности. ЕЕЕЕЕЕ, палав е, ама той си има негова стая и се заиграва сам, а и му давам да рисува с боички и да се маже на спокойствие.

Абе с две думи - не се впечатлявам че е мърляв или че е изцапал или че е разхвърлял... А и си играе с кучето - та... така. Весело е наистина - но на моменти на мен не ми издържат нервите...

Да ви кажа нещо ме е обзела лудата жилка - искам да се науча да правя хубави торти, и сега се обучавам - дано да стане нещо - ще докладвам.

Искате да ми кажете, че след като 5-6 дена вече подред Жорко ака войнишко зелено е болен ли?  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked

НЕЕЕЕЕЕ, така е по учебник, а в действителност - ние си усещаме децата най-добре. И моя мъненкия ака войнишко зелено - но си здрав... При нас е от лечебното мляко или от дългите разходки, както спомена Крокодилчето... Не се шашкай... Ако детенце ти е болно със сигурност ще разбереш (да не дава Господ)

# 137
Жужка, твоите гарджета много си приличат  Grinning

аз в къщи държа климатика на 23-25градуса, обикновено е на 25. бебо е облечен с боди с дълъг ръкав, плюшен гащеризон и спи завит с плюшено одеалце. държа топло по-скоро зараи мен, защото все ми е гол кръста като ги размятквам тия цици. а и ние се кърмим легнали, в седнало положение въобще не ми е удобно вече и така съм почти гола до кръста през една значителна част от времето. иначе и аз гледах да не го навличам, но сега май обърнах режима без да искам  Rolling Eyes

мен нещо пак ме почна следродилната депресия. и постоянно кошмари сънувам  Sad дано утре да не вали, да излезем малко, че ми се стегна душата вече в къщи

# 138
  О-о Нели аз не съм от шашкащите се, то да не дава Господ де. И аз мисля, че ако му има нещо все ще му проличи по поведението.

# 139
Нели,много ти се кефя-ти си герой,аз със сигурност ще се побъркам ако съм на твое място.Аз сега с бебе Мирко и баща му,който е не по-малко бебе се побърквам,а пък ако са такова мнозинство както е при теб тотално ще откача!

# 140
Весе, Калина вече от месец ака в зелено, но никакви други симптоми няма, така че не вярвам да е болна, все пак, като се върнем в края на седмицата в София ще питам педи  Peace

Нели, много сте сладки  Hug

# 141
 А всъщност Нели знаеш ли с какво ще те запомня завинаги (понеже те познавам - не лично, от ТК), Когато за първи път ти дадоха малките да си ги возиш в стаята и ти като излезе от детското си каза на глас " Аз съм най-щастливата майка на света - имам трима сина" и съответно всички те зяпаха със смес от радост и страх дали е възможно някой да се справи с толкова деца.  Hug

# 142
  • София
Кроки, от една седмица и започнахме с пюрета заради запека му!
Нели, много сте готини беее...... Mr. Green Как искам да съм покрай вас няколко дни  Mr. Green Crazy
Весе, 19 ЗА!  Peace Hug

# 143
Хрумна ми едно заглавие по повод пюретата:АВГУСТовското дете,хапва вече и пюре!

# 144
  • В светлината на слънцето
Нели, напълнихте ми душата.  Hug Ама как искам и аз близнацииии... Такова едно мило ми стана като ги видях с шишетата, наклонени в една посока. Чудни сте.  Hug

Момичета аз отивам да спя и да сънувам близначетата на Нели.

# 145
Весе, 19 звучи добре!
Нели, брех, че си ни радост! Едното слънце ми прилича повече на теб в очите. Още малко месеци и ще запомня кой кой е:) Да, ти си щастлива мама. Предполагам споменът на Весето от ТК те стопли и сега.
Та аз като гледам ги обличаме абсолютно еднакво - леко боди и нещо отгоре - я блузка, я гащеризонче. Само дето у нас е 23-24 градуса, а у вас 20. Вземам си поука
Все забравям да похваля на Мирама принцесата - много пораснала! Тя и на Елис е голяма! Браво
Днес ми писаха момичетата, с които раждах в ТК. Много мило е да знам как са и онези бебки.
Аз ще захраня на Нова година (5 месеца и 10 дни), ако съм ОК с кърменето
Дупето мажа, когато ми се стори зачервено леко. С Бочко мажа или с един Павлодерм (некаква македонска МАС!!! Laughing)
КОшмари и аз сънувам, но при мен си мисля, че е от буденето на Явор и съответно от моето очакване на това будене

# 146
А всъщност Нели знаеш ли с какво ще те запомня завинаги (понеже те познавам - не лично, от ТК), Когато за първи път ти дадоха малките да си ги возиш в стаята и ти като излезе от детското си каза на глас " Аз съм най-щастливата майка на света - имам трима сина" и съответно всички те зяпаха със смес от радост и страх дали е възможно някой да се справи с толкова деца.  Hug

ЕХХХХХХХХХ, бях сигурна че все някоя мама ще се обади че сме раждали заедно?!?   Hug Hug Hug  За 6-те дни в ТК бях единствената с близнаци  (предната седмица изписаха две от нашите близнашки мами) та за това сте ме запомнили. А и сигурно сияещата ми физиономия е уникална  Crazy Ако видя снимка мога и да се сетя... Hug Hug Hug Направо ми разтопи душичката...

...аз със сигурност ще се побъркам ако съм на твое място....

БЪДИ СИГУРНА ЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОБЪРКАШ - а ще си горда и щастлива.  Hug Hug Hug

# 147
Ето ме и мен, най-после! Днес се запилях по раходки и детски рожден ден!
Много сладък лаф е имало днес, много се веселих докато четох!
И крокодил се е завърнала,  здрасти слънце  Grinning Успех на Боян и поздравления за начинанието!
Дидка-ръжената питка, хич не се тормози с угризения за баткото. И той има нужда от време да свикне с новата компания, и ти да се нагодиш и за двамата. Скоро всичко ще се нареди, ако ли не 10, 9, 8, ,7 и т.н. помага!
rebus4e, браво на Ванко, че се е преборих с гадовете. За теб още малко търпение и после и двамата ще се радвата на циците  Hug
sladkish4e, не съм чувала за друг татко чак такъв ентусиаст за скорошно бебе. Много да ви обича, ей!
За масажа по корем: Камъчето много се кефи откакто му давам да "чете". Има си едни платнени книжки, които се оказаха много любими и перфектни за масажното време.
За рекламката на Дамянко, мами аз почти не гледам телевизия, моля ако някой я засече тази реклама да свирка. На вивател е.
За плевенската дружина: намирисва ми на срещичка на по малка бира Плевен, мммммммммммммм!
Колкото за "нашата" си среща - само кажете кога. Бройте ме с двете момчета!
Нели, и аз съм горда мама, макар и само на двама, но ти си гордост!!! Особено като спомена и куче - дълбок поклон!!!

# 148
  • Враца
Нели така се смях, че не знам как не събудих бебка (опазил ме господ)  Mr. Green . Завиждам ти благородно за близнаците и ако дойдеш на сбирката, не малко мами май ще се отъркаме в теб за да ни хване и нас  Peace
За кошмарите- и аз започнах да сънувам от известно време  ooooh!
Арвен, няма ли да се предумаш да дойдеш и ти на София, тъкмо ще се запознаем. От година вече пишем в теми4ката а още не се познаваме  Grinning

# 149
  Нели преди теб имаше още една мама с близнаци ( аз понеже си отвисях там 11 дни) ама тя не беше такава като тебе, може би защото беше стояла почти месец, (малките били недоносени, а те бяха момченце и момиченце) и й беше попреминала еуфорията.

Общи условия

Активация на акаунт