Отговори
# 120
Гледам за обличането си говорите..Аз моя дребосък много го обличам,осбенно като ще си ляга за вечерно..Просто аз спя много дълбоко и ме е страх да не се отвие и да замръзне...Ама доста си го навличам де, признавам си, ама той сякаш добре си се чувства.. newsm78
Нели, днес разглеждах снимките на близначетата и много се смях как си ги складирала на терасата  Joy

# 121
Jujka, идеята за общ рожден ден на мъниците съо е страхотна  Peace

Ани и Калина я обличам по същия начин.

Направо ме бройте и мен с двете госпожици, а за дата както решите в тази седмица.

# 122
  • В светлината на слънцето
А какво ще кажете да направим едно бързо гласуване за дата? Или просто без гласуване (по спомени кой какво е предпочел) да се обединим около дата. Аз все си мисля, че е добре да бъде малко по-рано, тоест не на 20 или 21, защото тогава си спомням, че в клуба правеха коледни тържества и може много бързо да ни отсвирят. Какво ще кажете на 18 или 19?

# 123
  • София
Aз съм за! Peace

# 124
Нели Ив какво общо има цвета на акото с обличането на бебо, че не те разбрах  newsm78

Аз да отговоря от името на адашката (Нелка извинявай   bouquet) когато е настинало коремчето акито е зелено. Предполагам това имаше предвид...

Моите и двамата са облечени по един и същ начин - през деня боди с късо ръкавче и плюшено гащеризонче с чорапки, нощем само с памучно гащеризонче без боди без чорапки... От няколко дни им слагам чат пат елече с терлъци, но не винаги. Ние се топлим с радиатори ADAX (норвежки), защото нямаме парно, и температурата е около 20гр. като ги къпя не затоплям, само ако е паднала много температурата в банята, но днес забравих да затопля... Единия ми ака жълтичко, другия зеленичко (но то е от АптамилКомфорт)

Димяни, аз и на баткото и на близнаците давах овесена вода, споко - нищо им няма.

За срещичката не съм много сигурна - трудно ми е сама с тримата да дойда където и да е - ще се разчекна...

Благодаря ви момичета за милите думи за новородените близнета - моята приятелка като я чух днес каза че се е измъчила и че на никого не би препоръчала нормално раждане на близнаци. Направо й съчувствам..., при близнаци не разрешават упойка за раждането  Sick

Беличка, ми като вали ги слагам там и те спинкат между час и два... Днес изкарах от 13.30 до 18ч. по разходки, даже ги храних навън  Crazy В къщи дремнат по 20 минутки и до там, а на вън спинката - тяхната кожичка

# 125
Мале, ама вие много леко облечени ги държите тия деца бе! Ванко е винаги с боди с дълъг ръкав, плюшен гащеризон, 4орапки, отгоре едни плетени шушонки и завит с одеало ShockedА в къщи не е студено 22-23 градуса newsm78

# 126
Ребусче,това леко обличане ли е???Любомир е облечен с едно боди,блузка,ританки,чорапки,гащеризонче и жилетка отгоре ,лигавник и терлъци ,а вкъщи е над 20 градуса :Crazy: И беб си спи  Mr. Green

# 127
Нели Диева ,кефиш ме! Grinning Докато си кърмила единия разбойник ,другия какво прави? Simple Smile Много често се питам едновременно ли ги кърмиш или един след друг. Flutter Умирам си да те видя как се справяш с мъжленцата в ежедневието си!Сигурно си много изобретателна. Simple Smile
Ребусче ,май доста го навли4ате Ваньо. newsm
Зелено става акото и след по-дълги разходки навън.Нау4но доказано е ,4е акото се окислява от въздуха навън и позеленява. Sick Laughing
Димяни ,откога захранваш с пюре?Може и от това да има стомашни проблеми.Успех! Peace
Аз мисля да захраня от 5м. ,4е ве4е примлясква като ядем . Heart Eyes

# 128
  • В светлината на слънцето
Кроки, и аз мисля от петия да захранвам. Тоест щом започнем петия - от 3 декември. Вярно, че го кърмя, но кърмата ми е буквално на кътния зъб, а останалото е АМ. Така че няма кой знае какво да изгуби. Така или иначе аз ще продължа да го кърмя успоредно с другото ядене и той ще продължи да си получава обичайните дози кърма. Но да видим какво ще рече и докторката де.

# 129
Крокодилче, ела ми на гости и ще видиш - а ето ти и отговор на въпроса как съм ги кърмила:

А сега се хранят ето така:

Хранене в количката

Аз само гледам някой да не си изпусн шишенцето  Joy Joy Joy

# 130
Nelly Dieva  smile3501 Ти си нашата гордост!!!!! newsm10
А слу4вало ли ви се е да ги объркате?

# 131
Да ги бъркам НЕ - те са двуяйчни и много различни, но когато не се бях ориентирала още в обстановката (хранех ги когато поискат) - се разминаха точно с час и половина, и в един момент се оказахме в завъртян нощен крък - на всеки час и половина храним някого с мъжа ми, и в 5 сутринта ревяха и двамата - а като го питах: Ти кой храни последно - мъж ми ме погледна с един толкова безумен поглед и каза - МИ НЕЗНАМ!!!!!!!!!!  #Crazy #Crazy #Crazy

От тогава не позволявам разминаване - ако единия е гладен бутам и на другия... Иначе става страшно  #Crazy #Crazy #Crazy

# 132
Нелии, представям си каква забава е у вас  Crazy А баткото как се вписва в картинката?
Ама така да ви се радвааам  Hug Hug Hug

# 133
  • Пловдив
Нели направо ви се възхищавам Hug
plu6enomeche и аз много искам коледно парти....да си направим двете  Mr. GreenНие с беба също ходим на лекциите на "9-месеца"но вчера не успяхме заради дъжда.

# 134
Нели така се смях от сърце Simple Smile това е един малък театър у вас
За обличането- в нас е 19-20 градуса, а Марти е облечен с боди с дълъг ръкав , долно на анцуг, чорапи и терлички, а вечер  е така: без нищо от долу
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=183005&photo=22 и го слагам в торбата която аз наричам"метличка" вечер Т е 18 градуса
Една вечер го облякох с нощница от две части и сутринта познайте какво? ританките ги нямаше беше по памперс, така ги е изритал ,че бяха на топка в краката му ,добре,че е в торбата и от тогава забравям за нощница от две части

Общи условия

Активация на акаунт