Отговори
# 105
  • София
Поли ще идва Гале! Peace
А за срещата не знам кога ще е точно но след 6 ти 100 %
Ние ядем на 3 часа 3,30 максимум като последно папане 20,30 21,00 най-късно!
Малчо сега се изака пак доста твърдичко и тъмно и ми се видяха 2 петънца като конец ама мнооогооо тънки  кръвчица но май е от ануса щото то му раздира! Confused newsm78 Дано вземе да се пооправи вече,поне беше малко по меко от вчера!

# 106
plushenomeche аз също позлвам тоя лосион на Мустела от много време и нямам проблем
Ади ние също ядем на 4 часа,  6 пъти общо (през но6та спим между 10 и 4 и после пак по график - 6, 10, 14, 18, 22ч.
Ман4ева 6те пробвам тоя вариант Wink

# 107
  • София

Така ние днес бяхме на консултация и май като гледам водим класацията тежим 7,450 и е 66 см.

АААА, моля, моля - определено ние водим тази класация  Crossing Arms- преди 1 седмица Ирен беше 8 кг и 66 см  ooooh! Mr. Green

# 108
Направих албумче и на Мая:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194246
Но като гледам снимките сега, май са тъмни, та за първа страница ще направя утре по-добра.

за обличането - вкъщи е 19-21 градуса, Мая е с боди с дълъг ръкав, памучен гащеризон или комплект ританки/блузка и елече. Обувам й или чорапки, или терлички. Но една позната ми направи забележка, че "бебето е много леко облечено, как ли не настива", та и аз се чудя дали да слагам още нещо. Но пък акото й е жълто...
И аз ползвам лосиона на Мустела вече 3 месеца. Напоследък забелязвам, че кожата на Мая е по-суха, но проблемът не мисля, че е от лосиона, тук водата е по-варовита и изсушава кожата.  Чудя се с какво да започна да я мажа.

# 109
На мен ми допадат тия дати за Приказката! А още повече ми допада, че е в Гео Милев. Аз мога да дойда с такси (разбира се и с автобус, но за зимата съм решила да не се правя на ударена:)
Ох, и аз щях да питам за температурата. У нас сме с парно и и е 23-24 (явно топло?). Обличам го с боди с къс ръкав и отгоре или гащиризонче-пижамка, или блузка и ританки. На крачетата слагам чорапи или терлички. Не искам да го изнежвам. Ние с брат ми и сестра ми сме калени и много се дразня на навлечени и зъзнещи деца, а аз го превръщам в такъв newsm78
Ако по-късно изпратя по-типична снимка от тази, която сте сложили, може ли да ги сменим. На тази е като сниман за сапун (в тази връзка Тео бебе правят конкурс) и най-лошото - в едно домашно боди на братовчедка ми е(с цветенце).
Да се похваля - Явор сам си дърпа въженцето на пеещата луна-играчка. Но,май не разбира, че той пуска музиката:) А сега дърпа на баща си ухота. А така
Много сладко Лулумбестото Алексче и каката. Аз за пръв път я виждам

# 110
  • Враца
Мами влизам само за да потвърдя за събирането, че ще бъдем, аз, тани4ка_ем и големият и син (10 год.), надяваме се че ще има и негови наборчета  Simple Smile. По късно като приспа  шошка  Mr. Green ще се върна назад да прочета какво става днес

# 111
  • В светлината на слънцето
Момичета, много се радвам, че ми харесахте отрочетата. Аз нали досега не можех да качвам снимки през гадната ни система в работата, но от вкъщи вече няма проблем. Ама по-добре късно, отколкото никога. Mr. Green
Аз не смея да напиша хубави думи за някой бебешок, защото сигурно ще пропусна в залисията някоя сладка муцунка. Но редовно ви гледам снимките и вече се убедих, че по-хубави бебета от августовските няма. Naughty Всички без изключение са огрооомни сладури, направо съм влюбена в тях.

Сладкишче, ще пусна още снимки, ама първо да ги кача на компа де. Mr. Green Черна завист ме яде за Индия, ама ти това си го знаеш.  Mr. Green

Ох, отивам да храня бебон, че нещо взе да дава зор.

# 112
  • Пловдив
Здравейте.
И ние днес бяхме на разходка.Като видях,че пекна слънцето и веднага излезнахме.Утре сме на консутация и ще докладвам и аз.Дано да не е наддал много този месец.
За кремчето-аз мажа всеки път след смяна на памперса,но дупето е доста зачервено и нищо не помага.Пробвах и с пудра да подсушавам,но пак е същото положението.
В къщи обличам малкия с боди с къс ръкав,блузка,ританки и чорапки.
Аз пък с този климатик се побърках и преди няколко дни сънувах,че и микровълновата(и тя е Самсунг) се е развалила,а снощи сънувах,че духалката не работи.Разправям на майка и тя се смее и вика ''Всичко е развалено''. Simple Smile
Лулумба много са ти хубави дацата.А количката Маг Ингланд ли е?

# 113

Така ние днес бяхме на консултация и май като гледам водим класацията тежим 7,450 и е 66 см.

АААА, моля, моля - определено ние водим тази класация  Crossing Arms- преди 1 седмица Ирен беше 8 кг и 66 см  ooooh! Mr. Green
Извинете моля  Heart Eyes
Ам явно ще се вземат нашите дунденца  hahaha

# 114
  • София
Не разбрах дали е възможно тези 2 като конченца кръв които бяха на акото да са от това че е много запечен newsm78  Confused

# 115
Аз да кажа за снимката-разгледайте албумчето на Лизи и решете коя.За мен е все тая. Simple Smile

# 116
  • София
Чудя се дали да питам педито ......  Rolling Eyes

# 117
  • Пловдив
Чудя се дали да питам педито ......  Rolling Eyes
Точно щях да ти предложа да питаш педито.
А за не акането,явно всяко бебе има такъв период.И Стилиян беше така.Давах му Дуфалак.Сега се оправи и си мисля,дали не е от това,че всяка сутрин закусвам овесени ядки.Незнам,но на всеки памперс има по нещо.

# 118
  • В светлината на слънцето
Димяни, и аз мисля, че е най-добре да питаш педито за тази кръв. Все пак трябва лекар да си каже, ние освен да те успокоим друго не можем.
Ди83, количката не е МакИнгланд, а някаква кражба на модел на "Пиер Карден". Абсолютно менте, но направено много добре. Изкара каката и сега Сашко в нея се вози. Най-странното е, че когато майка ми и баща ми я купували от вече несъществуващ магазин в квартала имало по един модел от различни "маркови" видове. Вероятно е нещо турско, правено на ишлеме за чужд пазар и хората са си направили по някоя и друга бройка допълнително, за да изкарат някой лев отгоре. Mr. Green За мен най-важното е, че е манервена, лека и удобна. Пък и за преди 3 години никак не беше скъпа.
За обличането вкъщи - Сашко е почти винаги доста леко облечен: тънко потниче или боди с къс ръкав и отгоре гащеризонче или ританки с блузка. Отскоро започнах да му слагам и чорапки или терлички - както дойде. Иначе нищо друго не обличам. През деня и вечер спи покрит само с пелената си от изписването, но тя е двойна и доста топла. Аз съм фен на каляването. У нас по принцип е между 18 и 20 градуса.
За клубчето - бройте ме мен с двете деца - Сашко и кака Теди, която е на 3 години и 8 месеца. Бройте и Поли с Андреа. За дата и час аз лично нямам никакви претенции - когато решите. Мисля си обаче, че не е зле някой да се заеме и направи списък, който да сложи на видно място, за да можем да се преброим.  newsm78

# 119
  Мами, гледайте да се спрете на конкретна дата (17-21.12), за да капарираме в петък. Аз не съм в час и не мога да направя въпросния списък, но си мисля, че може и без него. Ще платим за 15 мами, колкото бяхме до онзи ден, а ако дойдат повече ще платят на място, а ако са по-малко ще изпием парите  Mr. Green Може някой да се откаже.

Нели Ив какво общо има цвета на акото с обличането на бебо, че не те разбрах  newsm78 Аз обличам малчо с боди с къс ръкав и отгоре или друго с дълъг ръкав и ританки или цяло гащеризонче тип пижамка. Понякога му слагам и чорапки, обикновено когато стане по-студено навън. Въпреки всичко мисля, че на бебоците ни още им е рано за каляване. Peace

Общи условия

Активация на акаунт